Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 21-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 21-6-2017
<p>Κριός

Είναι μια μεγάλη μέρα για να βάλεις κάποιες από τις ιδέες σου στη μεγαλοφυία σου. Ο Δίδυμος Σελήνη στο τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σας εμπνέει να βγείτε από τη γραπτή λέξη σήμερα. Μπορεί να υπάρχουν μόνο μερικές λίστες ή έργα στα οποία εργάζεστε ή μπορεί να υπάρχει εισροή χαρτιού ή μηνυμάτων σήμερα. Είναι μια πολυσύχναστη μέρα, που θα πάει και πάλι στον τομέα της επικοινωνίας.

Ταύρος

Θα είναι μια κουραστική μέρα για εσάς στον τομέα των χρημάτων σήμερα. Αναμείνετε πολλά χαρτιά που πηγαίνουν πέρα δώθε, και ενδέχεται να έχετε υπογράψει ορισμένες συμβάσεις. Είναι μια μεγάλη μέρα για να σφραγιστεί η συμφωνία σε μια προσφορά ή κάποια γραφειοκρατία, αλλά θα πρέπει να διαβάσετε τη διακεκομμένη γραμμή πολύ προσεκτικά σήμερα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο πρώτο σου οίκο. Αυτό σημαίνει ότι η Σελήνη φωτίζει την αίσθηση του Εαυτού και βρίσκεστε στην αρχή ενός νέου κύκλου. Οποιοδήποτε έργο που ξεκινάτε σήμερα ή αύριο θα πάρει κάποιο συμπαγές ατμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παραγωγικότητα τις επόμενες εβδομάδες. Πρέπει επίσης να περπατήσετε το ευθύ και στενό νέο κύκλο. Ο προγραμματισμός του δρόμου σας γύρω από ένα θέμα δεν θα λειτουργήσει, αλλά μπορείτε να κάνετε πολλά αυθεντικά σχέδια και να κερδίσετε.

Καρκίνος

Είναι το τέλος ενός μακρού κύκλου για εσάς, και μπορεί να αισθάνεστε λίγο φθαρμένοι συναισθηματικά. Το Δίδυμο Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας σήμερα, εσείς σκέφτεστε πώς να δέσετε μερικά χαλαρά άκρα και να τελειώσετε ένα κεφάλαιο με χάρη και αξιοπρέπεια. Η δωδέκατη δραστηριότητα του σπιτιού σηματοδοτεί ένα τέλος και πάντα φέρνει έναν άγγελο φύλακα στο πλευρό σας για να σας βοηθήσει να το περάσετε ομαλά και να σας προστατεύσετε την ίδια στιγμή.

Λέων

Το Δίδυμο Σελήνη στο εντέκατο οίκο των ομάδων και των φιλικών σας σήμερα σκέφτεστε να πάρετε ένα μικρό κοινωνικό, Λέων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινωνική δραστηριότητα για εργασία ή παιχνίδι σήμερα και να κερδίσετε. Αυτό είναι επίσης ο οίκος των ιδανικών σας, έτσι μπορείτε να σκεφτείτε πώς να πάρετε μια περιοχή της ζωής σας σε ένα νέο επίπεδο, ή κάνοντας κάποια βήματα προς ένα νέο όνειρο ή στόχο.

Παρθένος

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη δημόσια εικόνα σας σήμερα, καθώς η Σελήνη στο δέκατο οίκο σας έχει κάποια τεχνάσματα επάνω στο μανίκι της σήμερα. Αυτό δεν είναι κακό, απλά πρέπει να είστε στα δάχτυλα των ποδιών σας και να έχετε το καλύτερο σας καπέλο συμπεριφοράς. Χρησιμοποιήστε το κεφάλι σας για να περάσετε τη μέρα και να είστε γρήγοροι σε όλες τις ενέργειές σας σήμερα.

Ζυγός

Έχετε το μυαλό σας στη Μεγάλη Εικόνα της Ζωής σήμερα, με το Δίδυμο Σελήνη στο ένατο οίκο σας των εξωτερικών υποθέσεων. Μπορεί να δείτε κάποιες ξένες συνδέσεις να λάμπουν στη δουλειά σήμερα, ή με ένα προσωπικό θέμα. Αλλά μπορείτε επίσης να φιλοσοφείτε για ορισμένους μακροπρόθεσμους στόχους και τι μπορείτε να κάνετε για να φτάσετε σε αυτό το επόμενο επίπεδο. Είναι μια ημέρα σκέψης πάνω από την αίσθηση που πάντα αγαπάτε και τα γεγονότα συμβαίνουν γρήγορα σήμερα. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη διπλή συζήτηση καθώς υπάρχουν μερικοί στο mix σήμερα.

Σκορπιός

Τα χρήματα ή τα θέματα με έναν συνεργάτη μπορεί να είναι στο μυαλό σας σήμερα, με το Δίδυμο Σελήνη στην όγδοη κατοικία των κοινών πόρων. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά χαρτιά σήμερα ή μηνύματα ή αποφάσεις. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποια μυστικά στο παιχνίδι σήμερα.

Τοξότης

Αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί και αγαπητοί, σήμερα, και ψάχνετε έξυπνους και έξω από το κουτί τρόπους να εξερευνήσετε. Η Σελήνη Δίδυμος στο έβδομο οίκο των συνεργασιών σας σήμερα σκέφτεστε για την αγάπη σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Είναι μια μεγάλη μέρα για να βάλετε το καπέλο σκέψης σας και να πάρετε μια περιοχή των ρομαντικών υποθέσεων σας στο επόμενο επίπεδο.

Αιγόκερως

Είναι μια κουραστική μέρα εργασίας για εσάς, τον Αιγόκερω και ο διάβολος θα είναι στις λεπτομέρειες σήμερα. Με το Δίδυμο Σελήνη στο έκτο οίκο των λεπτομερειών σας, έχετε το βλέμμα σας στα πιο μικρά πράγματα σήμερα. Δώστε προσοχή στις μικρές λέξεις και τις λεπτομέρειες που έρχονται σήμερα, ιδιαίτερα σε γραπτά ή σε χαρτί. Τα μικτά μηνύματα είναι πολύ πιθανά σήμερα, και θα είναι μια κουραστική μέρα, καθιστώντας εύκολο να παραβλέψουμε κάτι μεγάλο. Ή ακόμα και κάτι μικρό που θα μπορούσε να εισέλθει σε κάτι μεγάλο.

Υδροχόος

Είναι λίγη ξένοιαστη μέρα για σας, και αυτή είναι η ενέργεια που χρειάζεστε σήμερα. Το Δίδυμο Σελήνη στο πέμπτο οίκο σας του παιχνιδιού σας βοηθά πραγματικά να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω και να χαλαρώσετε αρκετά σήμερα. Μπορεί να έχετε παιδιά στην ημερήσια διάταξη, ή ίσως απλά θέλετε να είστε γύρω από τα παιδιά για να απολαύσετε αυτή την πιο φρέσκια και ευκολότερη ενέργεια της ημέρας. Πάρτε την ημέρα ελαφριά και δροσερή.

Ιχθύς

Το μυαλό σας είναι για θέματα στο σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Η Σελήνη Δίδυμος στο τέταρτο οίκο σας με ρίζες και θεμέλια σκεφτόμαστε τις πραγματικές σας ρίζες. Μπορεί να φροντίζετε τα πράγματα στο σπίτι ή με έναν γονέα σήμερα. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να κάνουμε λίγο βούρτσισμα γύρω από το σπίτι και φροντίζοντας για κάποια δουλειά σήμερα. Και αν χρειάζεστε μια ώθηση, εμπλέξτε τη δημιουργικότητά σας και ελάτε σε μια περιοχή του σπιτιού με τρόπο που σας κάνει να χαμογελάτε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Κριός Σήμερα η Σελήνη των Δίδυμων στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας θα σας βοηθήσει στον τομέα της επικοινωνίας και θα μπορούσε να...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Κριός Τα συναισθήματά σας θα δοκιμάσουν μερικές παλίρροιες σήμερα, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 31-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 31-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 31-5-2017

Κριός Υπάρχουν μερικές υπέροχες διαδρομές για σας σήμερα, που σας δίνουν μια ωραία μικρή ώθηση στην ενέργεια. Και αυτή είναι μια ωραία...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Κριός Έχετε την άτακτη πλευρά σας να βγαίνει σήμερα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τουλάχιστον θα είναι μια καλή ημέρα με αυτόν τον τρόπο...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 31-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 31-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 31-3-2017

Κριός Είναι μια μεγάλη ημέρα για να θέσετε κάποιες από τις ιδέες μεγαλοφυΐας σας στο γράψιμο. Ο Δίδυμος στη Σελήνη στον οίκο σας της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Κριός Η υψηλή ενέργεια συνεχίζει να κυλά στις φλέβες σας σήμερα, δημιουργώντας μερικές πολύ ενδιαφέρον και μερικές φορές δύσκολες...