Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017
<p>Κριός

Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε μια πιθανότητα για μια πολύ αγαπημένη και ρομαντική σχέση και επανασύνδεση. Τα συναισθήματα θα συνεχίσουν να εισχωρούν και από τις δύο πλευρές έως ότου και οι δυο σας αισθανθείτε συγκλονισμένοι. Αν για καιρό περιμένατε αυτή τη στιγμή, η αναμονή παίρνει τέλος.

Ταύρος

Προσέξτε να μην κάνετε τις προσδοκίες σας μη ρεαλιστικές. Θα προσθέσει μόνο άγχος αυτή σας η στάση σε μια ευτυχισμένη – κατά τα άλλα - τυχερή σχέση. Η απογοήτευση και η μελαγχολία μπορεί να φαίνεται να ακολουθούν κατά πόδας τον έρωτά σας τη στιγμή που οι προσδοκίες δεν εκπληρώνονται. Έτσι καλύτερα τσακίστε τις προσδοκίες.

Δίδυμοι

Ο σύντροφός σας μπορεί να σας προτείνει να ξεκουραστείτε και θα χειριστεί όλες τις ευθύνες με ένα μόνο χέρι, εντελώς μόνος του. Θα είναι διασκεδαστικό να τον βλέπετε να δρα παράξενα για να σας εντυπωσιάσει και να αυξήσει το ενδιαφέρον σας, και εσείς να προσποιείστε ότι είστε το αδύναμο πλάσμα και τον ενθαρρύνετε.

Καρκίνος

Θα είστε σε θέση να είστε πολύ γοητευτικοί, οπότε η επανασύνδεση αν την θέλετε είναι στο τσεπάκι σας. Και καθώς η μέρα μετατρέπεται σε νύχτα, περισσότερη λαμπρότητα θα προστεθεί στη σχέση σας με πολλές εκπλήξεις από τον αγαπημένο σας. Μπορείτε να λάβετε πολλά κομπλιμέντα που θα ανεβάσουν το ηθικό σας.

Λέων

Τα ζευγάρια που θέλουν να αγοράσουν το δικό τους σπίτι πρέπει να προχωρήσουν σήμερα χωρίς κανένα δισταγμό, ακόμα κι αν πρόσφατα έχει παίξει κάποιος τσακωμός. Θα είστε σε θέση να λάβετε οικονομικές επιχορηγήσεις από γονείς και συγγενείς ή να αποκτήσετε ένα καλό ποσό δανείου από τις τράπεζες χωρίς πολλές διατυπώσεις.

Παρθένος

Η αγάπη και ο γλυκός ρομαντισμός πρόκειται να είναι το σημερινό θέμα σας λόγω της εξαιρετικά ευνοϊκής πλανητικής ευθυγράμμισης. Δεν ήσασταν ποτέ ένας πολύ επιδεικτικός άνθρωπος, αλλά σήμερα θα έχετε μια πολύ παράξενη ώθηση να κάνετε κάτι εξωφρενικά ρομαντικό για τον πρώην σύντροφό σας που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ζυγός

Οι πιθανότητες είναι να κερδίσετε ένα πρώην ταίρι σας με ποιητικές λέξεις. Έτσι, πιθανότατα θα αποφασίσετε να δείξετε στον σύντροφό σας τα συναισθήματά σας κάνοντας αυτό που γνωρίζετε ότι ο σύντροφός σας θα εκτιμήσει. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια ρομαντική βραδιά με απαλή μουσική και δείπνο υπό το φως των κεριών.  

Σκορπιός

Μπορείτε να κανονίσετε τη αποπλάνηση του/της «πρώην» σε ένα γοητευτικό αλλά απομονωμένο σημείο όπου μπορείτε να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον. Μπορεί να έχετε απολαύσετε ένα ξεχωριστό δείπνο με το ταίρι σας. τα έχετε δοκιμάσει και παλιότερα αυτά, αλλά χωρίς επιτυχία. Αλλά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά.

Τοξότης

Όλες οι ρομαντικές πρωτοβουλίες στη σχέση σας έχουν ληφθεί πάντα από τον συνεργάτη σας - είναι αυτός που είναι πιο εκφραστικός και άνετος με τα συναισθήματα. Έτσι, όταν αποφασίσετε να αναλάβετε το προβάδισμα στο ρομαντισμό, ο σύντροφός σας θα μπερδευτεί μάλλον. Μπορεί να υπάρξει ακόμη μια στιγμιαία δυσαρέσκεια, καθώς κάνετε όλο τον προγραμματισμό.

Αιγόκερως

Η μέρα θα είναι ταραχώδης με συναισθήματα που τρέχουν από το ένα άκρο στο άλλο. Από τη μία πλευρά, αρχίζετε να αισθάνεστε πίεση από διαφορετικές πηγές, συμπεριλαμβανομένου του χώρου εργασίας σας και της οικογένειάς σας. Από την άλλη πλευρά, δεν έχετε τη διάθεση να λύσετε τις διάφορες δεσμεύσεις σας. Τα ισχυρότερα πάθη είναι αποφασισμένα να αποτρέψουν σήμερα την πρακτική αίσθηση.

Υδροχόος

Αν και έχετε δεσμεύσεις που εκκρεμούν, είναι πιθανό να πάρετε ξαφνικά ρεπό μέσα στην ημέρα. Πιθανότατα θα εκπλήξετε τον πρώην σύντροφό σας στην δουλειά και θα τον πείσετε να παίξει πάλι ένα ερωτικό παιχνίδι μαζί σας. Ένα σύντομο αυτοσχέδιο ταξίδι σε μια ρομαντική απόδραση βρίσκεται επίσης στις πιθανότητες των άστρων σήμερα.

Ιχθείς

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ότι είστε ανεύθυνοι, αυτό το πολύ απαραίτητο διάστημα διακοπής που έχετε επιβάλλει δεν θα δώσει μόνο  νέα ζωή στη σχέση σας αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να λύσετε τα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας με πιο πρακτικό τρόπο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Κριός Είστε και ερωτικοί και δυναμικοί αυτή της τιγμή. Αν όμως βγάλετε και ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρετε να κάνετε με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Κριός Οι δημόσιες σχέσεις μπορεί να απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, αλλά ανταμείβουν. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από τους...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Κριός Μια επανασύνδεση δεν είναι απολύτως ανέφικτη, αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε γιατί πρέπει να υπάρχουν όρια. Αφήστε τα λόγια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Κριός Είναι μια τόσο όμορφη ημέρα αστρολογικά, με την Σελήνη από τον τοξότη να διαχέει τις θετικές ενέργειες σε όλον τον ζωδιακό, που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...