Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-6-2017
<p>Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων

Ενώ ο σύντροφός σας δεν είναι τόσο παρορμητικός όσο είστε, αυτός / αγωνίζεται επίσης κάτω από ένα σημαντικό φόρτο εργασίας και μπορεί αρχικά να είναι απρόθυμος να απογειωθεί ξαφνικά μαζί σας. Ωστόσο, βρίσκεστε τώρα στο καλύτερο πρακτικό σημείο και ο σύντροφός σας σύντομα θα είναι έτοιμος να σας συνοδεύσει στις διακοπές σας. Μόλις συμφωνήσει, μπορείτε να περιμένετε απόλυτη συνεργασία και συμμετοχή. Ο συνεργάτης σας θα συνδεθεί με εσάς με τον πιο δυνατό τρόπο τώρα και θα σας βοηθήσει να δώσετε χώρο στις προτεραιότητές σας.

Ταύρος – Δύο των Πεντάκτινων

Και οι δύο μέσα στην σχέση σας σχεδιάζετε μεγάλες αποφάσεις σήμερα. Οι αποφάσεις αφορούν οικογένεια και φίλους. Όλα είναι σταθερά στην αγάπη σας. Και οι δύο αγαπάτε ο ένας τον άλλον βαθιά και είστε έτοιμοι για τη μεγάλη κίνηση ένωσης. Αλλά καθώς η μέρα δεν περιστρέφεται απλά γύρω σας, θα πρέπει να αφαιρέσετε την εστίαση από το έρωτα αποκλειστικά και να κοιτάξετε γύρω σας.

Δίδυμοι – Έξι των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Σήμερα, τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας πρέπει να ταξιδέψετε στις ίδιες γραμμές και να κοιτάξετε προς τα αντίστοιχα ενδιαφέροντά σας. Ο καθορισμός του σπιτιού, η συζήτηση με τους γονείς, η συνεδρίαση της οικογένειας καθώς τους γνωρίζετε τον σύντροφό σας θα είναι το επίκεντρο της ημέρας. Τα πράγματα φαίνονται ευνοϊκά. Ως εκ τούτου, μπορεί να είστε σίγουροι ότι η οικογένειά σας θα τα πάει καλά με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος – Ντάμα των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Θυμηθείτε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Ο καλλωπισμός θα λειτουργήσει σαν γοητεία αν κάπως έχετε κουραστεί με τον σύντροφό σας. Το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφό σας. Μην δοκιμάσετε ην κολακεία ο ένας στον άλλο, αν ο δεσμός σας είναι αρκετά ισχυρός ώστε να σας κάνει εσάς και τον σύντροφό σας να δείτε όλα τα κόλπα.

Λέων – Επτά των Ράβδων

Το χρώμα της ημέρας είναι αυτό του φθόνου. Μια λέξη μπορεί να βλάψει την σχέση σας, ένας φίλος μπορεί να ζηλεύει τη αγάπη σας και μπορεί να προσπαθήσει να αποτρέψει την φροντίδα σας για τον άλλον. Μην δίνετε προσοχή σε συμβουλές και να ξέρετε ότι δεν είναι δουλειά κάποιου φίλου το τι θα γίνει στην σχέση σας.

Παρθένος – Δύο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Η μέρα θα είναι ευχάριστη για εσάς όσον αφορά την ανταπόκριση του συντρόφου σας. Αυτός ή αυτή θα είναι περισσότερο από πρόθυμος να εκφράσει την αγάπη του για σας και να σας τιμήσει για το ίδιο. Μπορεί να υπάρχει κάτι ενοχλητικό στο πίσω μέρος του μυαλού σας που δεν θα σας αφήσει να απολαύσετε όλα τα δώρα του έρωτα, αλλά μην φοβάστε, θα διαλυθούν οι αμφιβολίες.

Ζυγός – Δύο των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Ο σύντροφός σας  θα σας βοηθήσει να αναλύσετε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά μιας απόφασης σας. Μπορεί να έχετε το προνόμιο να επισημάνετε οποιοδήποτε από τα θέματα που η οικογένειά σας μπορεί να θέτει εναντίον σας. Δεν χρειάζεται να φέρετε όποιο διανοητικό βάρος μόνοι σας. Απλά ανοιχτείτε με τον σύντροφό σας και μιλήστε από την καρδιά σας!

Σκορπιός – Τρία των Σπαθιών

Το ερωτικό σας ταπεραμέντο σήμερα μπορεί να περιγραφεί καλά από το τραγούδι Beatles «Ήταν μια δύσκολη μέρα!» Είναι μια εξαιρετικά κουραστική μέρα, με φόρτο εργασίας, προθεσμίες και διαφωνίες με το αφεντικό και τους πελάτες, αλλά και με δυσκολίες με το ταίρι σας. Το μόνο πράγμα που σας κρατάει υγιείς είναι το γεγονός ότι θα επισκεφθείτε κάποιον φίλο σας και θα σας δώσει την πολυαναμενόμενη αγκαλιά που έχετε ανάγκη.

Τοξότης – Οι Ερωτευμένοι (Αντεστραμμένο)

Παρόλο που είστε πάντα στο μυαλό του άλλου, δεν μπορείτε να περιμένετε να δείτε ο ένας τον άλλον. Έχετε πολλά να πείτε και ποτέ δεν είστε έξω από τη συζήτηση. Εσείς και ο σύντροφός σας βρίσκεστε στη φάση της ανακάλυψης της αγάπης και τα πάντα για τον άλλο σας κάνουν ευτυχισμένους. Είστε έκπληκτοι μεταξύ σας και δεν μπορείτε να πιστέψετε την τύχη σας.

Αιγόκερως – Ο Κόσμος

Εσείς και ο σύντροφός σας είστε σε μια σχέση εξαιρετικά σπάνια και τυχερή. Έχετε ένα υπέροχο μέλλον μπροστά. Για σήμερα, θα είναι καλή ιδέα να μην είστε πολύ ενθουσιασμένοι και να περάσετε την ημέρα με ήρεμο και χαλαρό τρόπο. Επιλέξτε ένα απλό σπιτικό φαγητό και παρακολουθήστε μια ρομαντική ταινία μαζί. Απλή κανονική συζήτηση θα είναι μεγάλη χαρά.

Υδροχόος – Ο Τρελός

Το φως των κεριών θα είναι σκόπιμο καθώς θα εξαπλώνει τη ζεστασιά και την ηρεμία της ημέρας σας και θα δώσει στον δεσμό σας μια ιδιαίτερη λάμψη. Ο ρομαντισμός είναι στις προσδοκίες σας και είναι καλή ιδέα να εξερευνήσετε νέες λεωφόρους σήμερα όπως δείχνει ο Τρελός. Σήμερα είναι όλα σχετικά με τους δυο σας.

Ιχθείς – Η Κρίση

Σήμερα μπορεί να λάβουν χώρα κάποια παράξενα γεγονότα ή κάτι που σχετίζεται με τον σύντροφό σας θα αποκαλυφθεί μπροστά σας. Έχετε αγνοήσει όλα αυτά τα σημάδια μέχρι τώρα. Αυτό θα αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα για να ασχοληθείτε με το μέλλον της τρέχουσας σχέσης και της αγάπης σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...