Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-6-2017
<p>Κριός

Η αγάπη θα είναι μια έκπληξη για σας σήμερα. Πάντα το ελπίζατε να είναι έτσι, αλλά κατά κάποιον τρόπο δεν αποδείχθηκε ποτέ όπως ήταν επιθυμητό. Όλα τα κρύα συναισθήματα θα εξαφανιστούν και τα προβλήματα σχέσεων θα λιώσουν, ακριβώς όπως η πρωινή ομίχλη χάνεται γρήγορα στο φως του ήλιου.

Ταύρος

Εσείς και ο σύντροφός σας θα έχετε μια καλύτερη κατανόηση ο ένας τον άλλον σήμερα. Εσείς οι δύο θα αισθανθείτε ασφαλείς όπως ποτέ άλλοτε. Αυτό συμβαίνει γιατί εσείς οι δυο θα αποδεχθείτε ο ένας τον άλλο, τον τρόπο που είστε πλασμένοι και αυτό θα δώσει μια σπίθα στα γνήσια συναισθήματα μεταξύ των δυο σας. Και οι δύο θα δεχτείτε το γεγονός ότι το παρελθόν τέλειωσε!

Δίδυμοι

Δώστε άλλη μια ευκαιρία και να είστε αρκετά υπομονετικοί. Έτσι αυτή τη φορά μπορείτε να περιμένετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Μην αισθανθείτε απόρριψη, αν χρειαστεί λίγος χρόνος για να λάβετε πίσω την ίδια αγάπη που έχετε δώσει. Περιμένετε λίγο, μην βιάζεστε.

Καρκίνος

Οι σημερινές πλανητικές θέσεις θα σας προκαλέσουν μια πολύ βαθιά σκέψη. Ως αποτέλεσμα, θα ενθαρρύνεστε να αναλογιστείτε πολύ βαθιά το τι αναμένετε να συμβεί στη συνέχεια ή στο μέλλον μαζί με τον σύντροφό σας. Εάν θα αισθανθείτε ότι θα υπάρξει κάτι ανεπιθύμητο τότε θα είστε σε θέση να βρείτε έναν τρόπο να καταστείλετε αυτό το εμπόδιο.

Λέων

Αγαπάτε την κοινωνικοποίηση και σήμερα μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσετε πολλές τέτοιες κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου η θα λάμψετε. Είστε ευτυχείς να έχετε έναν σύντροφο που έχει υψηλό επίπεδο φιλοδοξίας στη ζωή. Θα προσθέσει ηλιοφάνεια στη ζωή σας, βοηθώντας σας να είστε πειστικοί για τους άλλους και να είστε επιτυχείς στις προσπάθειές σας – οπότε ξεχάστε το μουντό παρελθόν.

Παρθένος

Θα ήταν καλύτερα να αναβάλλετε την λήψη τελικών αποφάσεων αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι δεν είστε στο καλύτερο της λογικής σας σκέψης τώρα. Επίσης, δεν θα μπορείτε να βρείτε μια διέξοδο, φαίνεται ότι κάποιος προσπαθεί να εμποδίσει την πορεία σας χωρίς να σας αφήσει να το γνωρίζετε.

Ζυγός

Είστε πολύ σίγουροι για τη ερωτική ζωή σας σήμερα. Όλες οι αμφιβολίες σας θα ξεπλυθούν και ανεξάρτητα από τα εμπόδια που βρίσκονται στο μονοπάτι της αγάπης, σήμερα θα αισθανθείτε κάτι περισσότερο σιγουριά. Είστε γεμάτοι από θετικά συναισθήματα και ιδιορρυθμίες από τη φύση του συντρόφου σας μπορεί να σας φανούν ακατανόητες.  

Σκορπιός

Είστε γεμάτοι από μεγάλα σχέδια και αισθάνεστε ένα κύμα αισιοδοξίας. Θα δημιουργήσετε επίσης εξαιρετικές ιδέες για την αντιμετώπιση οικονομικών και άλλων προβλημάτων που υπήρξαν πηγές δυσκολίας στη σχέση σας. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε όλες τις προκλήσεις και να κερδίσετε με καθαρή δύναμη θέλησης. Αν είχατε δυσκολία να πείσετε κάποιον να έρθει μαζί σας, σήμερα θα είστε σε θέση να παρακάμψετε όλες τις αντιρρήσεις και να πάρετε το ραντεβού των ονείρων σας.

Τοξότης

Εάν δεν συζητήσετε με σαφήνεια τα σχέδιά σας για το μέλλον με τον σύντροφό σας, τότε θα σκεφτεί ότι η επίδειξη εμπιστοσύνης σας είναι στην πραγματικότητα μια μάσκα για την νευρικότητα και την αβεβαιότητα. Οι προσπάθειές σας να αποφύγετε τις ανησυχίες του θα προσθέσουν άγχος στην πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Αν εξηγήσετε τι έχετε στο μυαλό σας και αντιμετωπίζετε τον σύντροφό σας ως ισότιμο, η εμπιστοσύνη και τα θετικά συναισθήματά σας θα τον επηρεάσουν μολύνουν επίσης. Μην αγνοείτε την εισροή ιδεών που μπορεί να προσφέρει ο άνθρωπός σας ή να παρασυρθείτε τόσο πολύ που να παραβλέπετε τα συναισθήματά του.

Υδροχόος

Εσείς και ο σύντροφός σας είστε δύο άνθρωποι που βρέθηκαν μετά από μια μακρά φιλία. Η φιλία, που προστέθηκε στα χρόνια της σχέσης, έφερε μια βαθιά αγάπη στη ζωή σας μαζί. Οι δυο σας μοιράζονται έναν υπέροχο δεσμό που ξεπερνά τα βασικά ερεθίσματα και έχει μια αίσθηση ωριμότητας.

Ιχθείς

Εσείς και ο σύντροφός σας προσπαθείτε ια γμια νέα αλλαγή στην αγάπη σας. Και οι δύο γνωρίζετε το αποτέλεσμα που θα έχει και τις επιπτώσεις που θα αντιμετωπίσετε. Αν και εσείς οι δύο επιθυμείτε να το κάνετε αυτό, δεν είστε σίγουροι αν θα είναι καλή ιδέα και αν πρέπει να προχωρήσετε με αυτό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Κριός Να έχετε θάρρος μέσασε αυτήν την περίοδο και να γνωρίζετε πως πρέπει να φανείτε χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό σας, έτσι ώστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-8-2017

Κριός Προσπαθείτε να κάνετε ο καλύτερο, σχετικά με την προσέγγισή σας. το άγχος σας για τελειομανία αυτή την στιγμή δεν θα σας βοηθήσει....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Κριός Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε μια πιθανότητα για μια πολύ αγαπημένη και ρομαντική σχέση και επανασύνδεση. Τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2017

Κριός Θα ήταν καλύτερο σήμερα να μην κάνεις κάποια κίνηση για συνάντηση με πρώην σύντροφο, μιας και υπάρχει μια μάλλον αρνητική...