Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-6-2017
<p>Κριός

Έχετε τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο το τέταρτο οίκο των θεμελίων και των ριζών σας σήμερα, που σας υπενθυμίζει αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή. Είστε επικεντρωμένοι σε φίλους και οικογένεια σήμερα, ή σε θέματα στο μέτωπο. Αν σας απασχολεί ένα ζήτημα εδώ, η απάντηση με τον Καρκίνο Νέα Σελήνη είναι να πάτε πάντα μέσα. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε όλα αυτά τα συναισθήματα σήμερα και γιατί η ενέργεια είναι πιο αργή.

Ταύρος

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, αισθάνεστε πολύ οικεία και αγαπώντας όλους που συναντάτε σήμερα. Είναι μόνο μία από εκείνες τις ζεστές και ασαφείς ημέρες όπου νιώθετε την αγάπη γύρω από το ξενοδοχείο και θα το αισθανθείτε ιδιαίτερα στο οίκο της επικοινωνίας σας. Νέες αρχές επικοινωνίας θα μπορούσαν να συμβούν σήμερα που σας κάνουν να αμφισβητήσετε τα πράγματα στη μεγάλη εικόνα της ζωής.

Δίδυμοι

Σήμερα θέλετε να το πάτε αργά και εύκολα σε όλους τους τομείς, και απλά να απολαύσετε την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη ότι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας φέρει σήμερα. Νέες αρχές θα εμφανιστούν πιθανώς σε χρήματα με το Καρκίνο Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τα χρήματα, την οικογένεια και τα προβλήματα στο σπίτι θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στο κάρμα σας κάτω από το δρόμο. Παίξτε σήμερα το παιχνίδι κάρμα με αυθεντικότητα και δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.

Καρκίνος

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο πρώτο σας οίκο, αισθάνεστε καλύτερα από ό, τι έχετε στις μέρες μας. Και πρέπει! Είναι η αρχή ενός νέου φρέσκου κύκλου για εσάς και αισθάνεστε περισσότερο τον Εαυτό σας από ό, τι έχετε περάσει τις εβδομάδες. Μπορεί να έχετε πολλά σχέδια στο μυαλό σας για το τι πρέπει να κάνετε με αυτόν τον ολοκαίνουργιο κύκλο και θα πρέπει να απολαύσετε τα σχέδια αυτά, με γνώμονα το μέλλον. Κάνε κάτι που κάνει την ψυχή σου να νιώσει καλά.

Λέων

Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου σήμερα, και μέχρι και το αύριο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σελήνη του Καρκίνου βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο των τερματισμών και της πνευματικότητάς σας και σε μια νέα Σελήνη στο παιχνίδι. Αυτός ο κύκλος που τελειώνει είναι ένας συναισθηματικός λόγος για εσάς. Και με τη Σελήνη του Καρκίνου να αγγίζει αυτό το σπίτι, τα συναισθήματα είναι ακόμη υψηλότερα από το συνηθισμένο. Προσπαθήστε να μην πιάσετε υπερβολικά τις αρνητικές πτυχές αυτού του ζητήματος. Αντ 'αυτού, πηγαίνετε με τη ροή των καλών.

Παρθένος

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο ενδέκατο οίκο σας των ομάδων και των φιλικών σας, ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται για σας σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε ακόμη και λίγο συναισθηματικά γι 'αυτούς σήμερα, καθώς ο Καρκίνος Νέο Φεγγάρι ανακατεύει όλη την αγάπη και τις καλές δονήσεις που παίρνετε όταν βρίσκεστε με όλους τους αγαπημένους σας ανθρώπους και όλα τα αγαπημένα σας πράγματα. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης κάνει αυτές τις συνδέσεις ακόμα πιο συναισθηματικές και συναρπαστικές. Ακολούθησε την καρδιά σου.

Ζυγός

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο δέκατο οίκο της δημόσιας εικόνας σήμερα, έχετε την ευκαιρία να λάμψετε πραγματικά στο δημόσιο φως σήμερα. Ο Καρκίνος Νέα Σελήνη είναι όλα σχετικά με τις νέες αρχές στο σπίτι και την οικογένεια, ώστε να είναι μέλη της οικογένειας που πραγματικά σας κάνουν υπερήφανους σήμερα. Θα είναι σημαντικό να είστε σήμερα ειρηνοποιός και ειρηνευτής με όλα τα μέλη της οικογένειας. Απλά ακολουθήστε την καρδιά σας για να κερδίσετε.

Σκορπιός

Βγάζετε την ενέργεια της Νέας Σελήνης σήμερα σαν σφουγγάρι. Αν χρειάζεστε ένα ευτυχισμένο μέρος, βρείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτό είναι το μήνυμα όλων των διελεύσεων που συμβαίνουν μέσα σου σήμερα. Ο καρκίνος νέα σελήνη στο ένατο οίκο σας φέρνει μαζί ένα συμπόσιο νοσταλγίας και αγάπης σχετικά με τους ανθρώπους που σημαίνουν περισσότερα.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια μέρα όπου τα συναισθήματα θα γίνουν έντονα για σένα. Η συναισθηματική νέα σελήνη στον καρκίνο βρίσκεται στο όγδοο οίκο των κοινών πόρων σήμερα και αισθάνεστε την έλξη και τις παλίρροιες των συναισθημάτων σήμερα. Αυτή η διαμετακόμιση συμβαίνει στο όγδοο οίκο σας με κοινά μέσα και μυστικά. Έντονα νέα ξεκινήματα θα μπορούσαν να συμβούν σήμερα. Θέλετε να είστε ο μεγαλύτερος άνθρωπος σε όλες τις συναντήσεις σήμερα, αν θέλετε να δείτε υψηλές ανταμοιβές.

Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο οίκο των συνεργασιών σας σήμερα, αισθάνεστε την αγάπη. Το ατυχές με αυτό όμως είναι ότι ο Καρκίνος μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητος και αυτό θα μπορούσε πραγματικά να στείλει μερικά παλιρροιακά κύματα δράματος στο δρόμο σας αν δεν είστε προσεκτικοί. Θέλετε να ακολουθήσετε την καρδιά σας σήμερα, περισσότερο από τη λογική πλευρά σας.

Υδροχόος

Τα μάτια σας είναι στο τελικό παιχνίδι, τελικά, και αισθάνεστε καλύτερα για τα πράγματα. Αυτό οφείλεται στη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο έκτο οίκο της δουλειάς και της ρουτίνας και αισθάνεστε όπως όλοι τραβούν το βάρος τους μόνο για εσάς. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια συναισθηματικά τραβήγματα με αυτό, καθώς ο Καρκίνος Νέο Σελήνη μπορεί να είναι αρκετά συναισθηματικός. Αυτή είναι και η ενέργεια της Νέας Σελήνης, καθιστώντας τα συναισθήματα πιο έντονα.

Ιχθύς

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο οίκο του παιχνιδιού σας σήμερα, το παιχνίδι είναι σχεδόν ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε σήμερα. Ακολουθήστε τα καλά vibes σήμερα, και μην παγιδευτείτε πάρα πολύ στα υπερευαίσθητα συναισθήματα σήμερα. Όταν το κάνετε, κερδίζετε σήμερα, είναι πραγματικά τόσο απλό. Ορισμένες αρχές μπορεί να είναι συναισθηματικές σήμερα. Πηγαίνετε με αυτή τη ροή.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Κριός Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Κριός Σήμερα αισθάνεστε κάτω προς τη γη. Μπορεί να μην είστε πάντα, αλλά προς το παρόν το προτιμάτε. Μετά από όλα, το υψηλό και ισχυρό...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Κριός Τυχόν τεταμένες καταστάσεις στη δουλειά ή στο σπίτι θα πρέπει να πλοηγηθούν με προσοχή. Συγκρατήστε τον εαυτό σας, παρά την πίεση...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Κριός Οι ενέργειας του καθενός είναι υψηλότερο από το συνηθισμένο σήμερα, και τα συναισθήματά σας είναι παντού γύρω σας. Μπορεί να...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Κριός Η υψηλή ενέργεια συνεχίζει να κυλά στις φλέβες σας σήμερα, δημιουργώντας μερικές πολύ ενδιαφέρον και μερικές φορές δύσκολες...