Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017
<p>Κριός

Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της καρδιάς σας τραβιούνται. Είναι μια υπέροχη μέρα για να δουλέψετε από το σπίτι ή να πετάξετε γύρω από το σπίτι. Η ενέργεια είναι πολύ πιο αργή σήμερα από ό, τι στο παρελθόν της ημέρας, αλλά η βραδύτερη ενέργεια της ημέρας σας στέλνει το μήνυμα για να κάνετε απολογισμό του τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή σας. Σήμερα η Σελήνη του Καρκίνου θα σας δείξει τι είναι αυτό και τι πρέπει να κάνετε.

Ταύρος

Ο Καρκίνος Σελήνη βρίσκεται στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, και αισθάνεστε πολύ ζεστός και ασαφής για τα συναισθήματά σας. Θέλετε να έρθετε από την καρδιά σήμερα και αυτό είναι ακριβώς αυτό που σας εμπνέει να κάνετε. Ακολουθήστε τις εμπνεύσεις και τις διαισθήσεις σήμερα, και μην φοβάστε να βάζετε τα συναισθήματα σε λέξεις σε χαρτί. Είτε το κάνετε ιδιωτικά είτε δημόσια, είναι προσωπική σας απόφαση. Αλλά θα νιώσετε πολύ καλύτερα για να αποκτήσετε σκέψεις και συναισθήματα όταν το κάνετε.

Δίδυμοι

Το Καρκίνος Σελήνη στο δεύτερο οίκο του Εαυτού σας και κερδίσει εισόδημα σήμερα επιβραδύνει το ρυθμό για σας. Σκέφτεστε τα χρήματα, το σπίτι και την οικογένεια σήμερα, και πώς να κάνετε τα πάντα καλύτερα για όλους στον κόσμο σας. Μπορείτε να κάνετε κέρδη σε αυτόν τον τομέα ακολουθώντας την καρδιά σας σήμερα. Απλά ακούστε αυτή τη μικρή φωνή μέσα στο σήμερα, που σας στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Μην το σκεφτείτε σήμερα.

Καρκίνος

Ο κυβερνώντος πλανήτης σας η Σελήνη εισέρχεται στο σημάδι σας σήμερα, και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλά με πολλούς τρόπους. Είστε ο αστέρας της παράστασης σήμερα, ανεξάρτητα από το τι κάνετε, αν χρησιμοποιείτε τους νόμους του κάρμα προς όφελός σας. Έτσι χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια με σύνεση, και σε περιοχές της ζωής σας που χρειάζονται μικρή ώθηση. Αυτή είναι η ενέργεια με την οποία είστε πολύ άνετοι και θα είναι πολύ εύκολο για σας να νιώσετε το δρόμο σας μέσα από τα πάντα. Ξεκινήστε έναν νέο κύκλο και ανακαλύψτε τον εαυτό σας.

Λέων

Αυτή είναι μια μέρα που μετά την μεγάλη καρδιά σας πληρώνει απότομα. Η συναισθηματική Καρκίνος Σελήνη βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο των τελειωμάτων και των μυστικών, έτσι τα συναισθήματα είναι υψηλά σήμερα. Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για αγάπη που χρειάζεστε μια μικρή ώθηση, οδηγήστε με την καρδιά σας και θα βρείτε λύσεις που κερδίζουν απρόσκοπτα.

Παρθένος

Ακολουθώντας την καρδιά σας είναι ο τρόπος να αισθάνεστε καλά σήμερα. Ο Καρκίνος Σελήνη είναι ένα συναισθηματικό και σέρνει σε σας για να ακολουθήσετε αυτά τα συναισθήματα σήμερα. Αυτή η Σελήνη βρίσκεται στο ενδέκατο οίκο των ομάδων και των φιλικών σας και μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ανυψωμένοι σήμερα βρίσκοντας ανθρώπους που σκέφτονται να σας δέχονται ακριβώς για το ποιοι είστε. Αυτό ισχύει τόσο για δουλειά όσο και για αγάπη. Εξερευνήστε την ασυνήθιστη πλευρά της ψυχής σας σήμερα, και θα σας ενθουσιαστεί και από αυτό.

Ζυγός

Είναι μια πολύ συναισθηματική ημέρα σήμερα, ειδικά στον τομέα της εργασίας. Μην το πολεμάτε. Αγκαλιάζοντας τα συναισθήματά σας και τις διαισθήσεις σας σήμερα θα στείλετε την καριέρα σας σε θαυμάσια μέρη, και θα έχετε σεβαστό κόσμο σήμερα. Η διαισθητική Καρκίνος Σελήνη βρίσκεται στο δέκατο οίκο της καριέρας και της δημόσιας φήμης και σας στέλνει όλα τα συναισθήματα και τις εμπνεύσεις που χρειάζεστε για να κάνετε το σημάδι σας στο εργατικό δυναμικό σήμερα. Μετά από αυτά τα συναισθήματα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναγνώριση από μερικούς πολύ σημαντικούς ανθρώπους.

Σκορπιός

Είναι μια συναισθηματική μέρα για σένα, αλλά με αυτό που είσαι πολύ άνετα. Το συναισθηματικό Καρκίνο Σελήνη βρίσκεται στο ένατο σπίτι των ξένων υποθέσεων και των μεγάλων οραμάτων. Τα ξένα θέματα ή τα ταξίδια μπορεί να είναι σημαντικά σήμερα, ή ίσως να νιώσετε νοσταλγικά για κάποια παγκόσμια θέματα. Μετά από συναισθήματα που σχετίζονται με τον μεγάλο ευρύ κόσμο θα καρπωθούν μερικά ενδιαφέροντα αποτελέσματα για εσάς. Η διαίσθησή σας σάς στέλνει ισχυρά μηνύματα για τον κόσμο.

Τοξότης

Υπάρχει πολλή αγάπη στον αέρα για σας σήμερα, Τοξότης. Το Καρκίνο Σελήνη βρίσκεται στο όγδοο σπίτι σας με κοινό πόρο και οικειότητα, και αισθάνεστε λίγο πιο ήρεμοι από το συνηθισμένο. Για σένα, αυτό λέει κάτι. Σήμερα πλησιάζετε τον ρομαντισμό και τη ζωή από μια βαθύτερη προοπτική. Θέλετε να φτάσετε σήμερα κάτω από την επιφάνεια και να εξερευνήσετε πραγματικά τις πιο στενές πλευρές της ζωής. Αυτό ισχύει τόσο για την εργασία είτε για την αγάπη, καθώς δεν κάνετε τίποτα για βραχυπρόθεσμη αξία σήμερα.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για το συναισθηματικό σας κέντρο να πάρει ένα μικρό check-up. Και αν συμμετάσχετε, θα μπορούσατε να δείτε μερικά υπέροχα μπόνους στο τμήμα αγάπης. Έχετε το Καρκίνο Σελήνη στο έβδομο οίκο σας του μακροχρόνιου ειδυλλίου σήμερα, και αυτό είναι πολύ καλό για ρομαντισμό. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι ή συνδεδεμένοι. Ακολουθήστε την καρδιά σας σήμερα, και η νοσταλγία μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε το παιχνίδι σας στην αγάπη σήμερα. Αυτό που λειτούργησε στο παρελθόν μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά και σήμερα.

Υδροχόος

Σήμερα έχετε το Καρκίνο Σελήνη στο έκτο οίκο σας των λεπτομερειών. Επειδή συνήθως δεν σας αρέσουν τα μικρά πράγματα στη ζωή, θα μπορούσατε να αισθάνεστε βαρετά από αυτήν την πιο αργή ενέργεια. Βρείτε έναν τρόπο να ακολουθήσετε την καρδιά σας και τις εμπνεύσεις σας σήμερα, και μην φοβάστε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Οι λεπτομέρειες έχουν σημασία σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάτε με τη ροή. Μπορείτε να κάνετε μια μικρή αλλαγή στη ρουτίνα σας, στην επιφάνεια εργασίας, στον χώρο γραφείων ή στους πάγκους της κουζίνας, και αισθανθείτε εντελώς ανανεωμένη σήμερα.

Ιχθύς

Είστε τόσο έτοιμοι να αισθανθείτε το δρόμο σας μέσα από την ημέρα, με τόσο πολλή ενέργεια σε παιχνίδι τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα παίρνετε ένα αναζωογονητικό διάλειμμα με το Καρκίνο Σελήνη στο πέμπτο οίκο σας των απολαύσεων και της ψυχαγωγίας. Είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε με τη ζωή σήμερα, είτε αυτό είναι στη δουλειά σας είτε αγαπάτε τη ζωή. Χρησιμοποιήστε νοσταλγία για να εντατικοποιήσετε το παιχνίδι σας σε κάθε περιοχή και μην φοβάστε να είστε δημιουργικοί και να εμπνέετε διασκέδαση σήμερα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-6-2017

Κριός Έχετε τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο το τέταρτο οίκο των θεμελίων και των ριζών σας σήμερα, που σας υπενθυμίζει αυτό που είναι...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Κριός Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Κριός Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει πραγματικά μια φωτιά κάτω από σας σήμερα. Για πρώτη φορά σε κάποιο χρονικό διάστημα,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-5-2017

Κριός Υπάρχει μια πληθώρα συναισθημάτων στο παιχνίδι σήμερα, και πολλή ενέργεια προκαλεί σύγχυση. Ο ήλιος σχηματίζει ένα φύλο με τον...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Κριός Οι ενέργειας του καθενός είναι υψηλότερο από το συνηθισμένο σήμερα, και τα συναισθήματά σας είναι παντού γύρω σας. Μπορεί να...