Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-6-2017
<p>Κριός

Ο χρόνος είναι σωστός για να πάρετε σοβαρά την αγάπη και τις ρομαντικές υποθέσεις. Θα διαπιστώσετε ότι δεν ενδιαφέρεστε πλέον για επιπόλαιο φλερτ. Αντ 'αυτού, θα πάτε φυσικά προς έναν πιο σοβαρό και ώριμο ρομαντικό σύντροφο. Θα αρχίσετε επίσης να σκέφτεστε το μακροπρόθεσμο μέλλον και τις σχέσεις σας και ίσως αρχίσετε να κάνετε τα πρώτα βήματα προς μια μακροπρόθεσμη δέσμευση.

Ταύρος

Ο χρόνος είναι σωστός για ρομαντισμό. Θα πρέπει να δείξετε στον σύντροφό σας ότι δεν παίρνετε τη σχέση για δεδομένη. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάτε αυτό το επιπλέον μίλι και να αγκαλιάσετε τον σύντροφό σας και η σχέση σας μπορεί να φτάσει σε ένα νέο υψηλό με μόνο ένα ρομαντικό δείπνο ή μια στοχαστική χειρονομία ή δώρο.

Δίδυμοι

Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις σήμερα. Ας ελπίσετε ότι θα είναι σοβαρές και θα προχωρήσουν πολύ. Θα αγαπηθείτε από κάποιον και θα τον αγαπήσετε και πάλι. Ωστόσο, ορισμένα προβλήματα ενδέχεται να εμφανιστούν λόγω οικογενειακών παρεμβολών και άλλων αθέατων περιστάσεων που περιμένουν να δοκιμάσουν την ανθεκτικότητα της σχέσης σας.

Καρκίνος

Εσείς και ο σύντροφός σας είπατε κάποια δυσάρεστα πράγματα μεταξύ τους. Αν και ήταν στη ζέστη της στιγμής και οι δύο δεν εννοούσατε αυτό που είπατε, είστε προφανώς αναστατωμένοι. Είστε ένα εκφραστικό πρόσωπο που δεν κρατά τα πράγματα στον εαυτό του. Αν νιώθετε ότι κάτι δεν είναι σωστό να το εκφράσετε το παράπονό σας.

Λέων

Ο σύντροφός σας σήμερα προτιμά να κρατήσει τα πράγματα στον εαυτό του. Αν και δεν σημαίνει καμία βλάβη, οι φύσεις σας έχουν έρθει σε σύγκρουση. Σήμερα είναι μια μέρα για να συναντηθείτε, να τα βάλετε πίσω και να ξεκινήσετε ξανά. Η αγάπη σας ξεπερνάει όλα τα όρια και δεν επηρεάζεται από μικρά σκαμπανεβάσματα.

Παρθένος

Δεδομένου ότι υπάρχει μια διαταραχή στον αέρα, προσπαθήστε να μην φοράτε φωτεινά ή θυμωμένα χρώματα σήμερα. Αποφύγετε αιχμηρά αντικείμενα και φυτά όπως ο θάμνος και οι κάκτοι. Αυτά τα αντικείμενα ενισχύουν τη διαφωνία και δημιουργούν βαθύτερες διαμάχες. Μια απαλή φλόγα ή ένα ήρεμο υδατικό σώμα όπως μια λίμνη θα κάνει θαύματα. Σήμερα θα υπάρχει μια βαθύτερη αίσθηση κατανόησης. Απορροφήστε καλά το μάθημα.

Ζυγός

Πρέπει να εκφράσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας για τον σύντροφό σας σήμερα. Και οι δύο είστε ασφαλείς στη σχέση σας, αλλά ακόμη και η πιο εδραιωμένη σχέση απαιτεί λόγια αγάπης από καιρό σε καιρό. Ο σύντροφός σας δεν αμφιβάλλει για τα συναισθήματα ή τις δεσμεύσεις σας με κανέναν τρόπο, αλλά θέλει να ακούει τα λόγια από τα δικά σας χείλη χωρίς να το ζητάει. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν αρκεί να αγαπάτε. Πρέπει επίσης να εκφράσετε την αγάπη σας για τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Υπάρχει κάποιος κοντά σας ή ο συνεργάτης σας που έχει κάνει ανεπιθύμητες κινήσεις και μπορεί να είναι ελαφρώς ενοχλητικός. Η σχέση σας είναι πολύ ισχυρή για να επηρεαστεί από τέτοιου είδους μικρά θέματα. Παρόλα αυτά, πρέπει να αποφεύγονται καλύτερα τέτοιες ενέργειες. Αποφύγετε τα ακανθώδη φυτά, τα έντομα, τα αιχμηρά και φωτεινά αντικείμενα.

Τοξότης

Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε ευφυείς νοοτροπίες. Μπορείτε εύκολα να ενθουσιαστείτε και να ανησυχείτε για μικρά θέματα. Παρόλο που αισθάνεστε άνετα μεταξύ τους και η σχέση σας είναι σταθερή, αν αισθανθείτε κάποιο πρόβλημα που απειλεί τη σχέση σας, θα δουλέψετε αμέσως. Αν και η μέρα φέρει έναν τέτοιο κίνδυνο, τα αστέρια έχουν έρθει να σας πουν να μην ανησυχείτε και να ακολουθείτε ορισμένα διορθωτικά μέτρα απλά.

Αιγόκερως

Το ταίρι σας μπορεί να μην γνωρίζει καν ότι επιθυμεί να ακούει από εσάς λόγια αγάπης και πάθους. Η επιθυμία είναι στην πραγματικότητα υποσυνείδητη, αλλά μόλις ο σύντροφός σας ακούσει αυτές τις λέξεις στα χείλη σας, μπορείτε να περιμένετε να ανοίξει μια πλημμυρίδα συναισθημάτων.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια ημέρα αβεβαιότητας. Αν και φέρνει μια αίσθηση της αγωνίας σε ό, τι έχει η μέρα για την αγάπη σας ζωή, φέρει επίσης τον κίνδυνο της διαφωνίας. Επομένως, παρόλο που εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να περάσετε την ημέρα που θέλετε, θα πρέπει να ασκήσετε κάποια προσοχή σήμερα και να πετάξετε με ασφάλεια.

Ιχθείς

Το να λέτε τα συναισθήματά σας θα τα κάνει ακόμα πιο αληθινά και για τους δυο σας και θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε ύψη του πάθους που δεν έχουν συμβεί πρόσφατα στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας θα αγαπήσει να ακούσει τις λέξεις από εσάς, όπως θα φανεί από την επακόλουθη εγκάρδια συμμετοχή σε όλα τα ρομαντικά σχέδιά σας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Κριός Είστε και ερωτικοί και δυναμικοί αυτή της τιγμή. Αν όμως βγάλετε και ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρετε να κάνετε με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-8-2017

Κριός Δεν είναι στιγμή για να επιβάλετε την γνώμη σας, ούτε για να διεκδικείτε την δικαίωσή σας σε ζητήματα του παρελθόντος. Είναι όμως,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Κριός Το νέο σας πρόσωπο μπορεί ακόμη και να είναι λίγο άβολο στον σύντροφό σας αρχικά, απλώς και μόνο επειδή είναι τόσο διαφορετικό από...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Κριός Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε μια πιθανότητα για μια πολύ αγαπημένη και ρομαντική σχέση και επανασύνδεση. Τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-6-2017

Κριός Εάν κάνετε κάποιο λάθος, πιθανότατα θα χάσετε κάποια από την εμπιστοσύνη που είχε ένας πρώην σύντροφός σας σε σας. Λόγω αυτού,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Κριός Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την έξοδο και την κοινωνικοποίηση, καθώς υπάρχει η ευκαιρία να συναντήσετε ένα φανταστικό νέο...