Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-6-2017
<p>Κριός

Μια πολύ γλυκιά μέρα για τους Κριούς, τουλάχιστον όσον αφόρα καθαρά τα δικά σας αισθήματα. Έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε το ταίρι σας  να μιλήσει την γλώσσα της αγάπης! Βέβαια το γενικό κλίμα ασφαλώς και θα σας επηρεάσει, γιατί όσο και να είναι κάποιοι που αγαπάτε θ α εμπλέκονται στα περίεργα φαινόμενα του Ποσειδώνα και του Ερμή! Εσείς όμως έχετε τησταθερότητα που χρειάζεστε για να αποδειχτείτε πιο δυνατοί από κάθε πλανήτη!

Ταύρος

Μια μέρα με μεγάλη ένταση, που όμως σας πηγαίνει πολύ καλά, με τον Ερμή να ταρακουνάει, με αυτό το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, που μπορεί όμως τελικά να σας βγει σε καλό και μάλιστα να μπορείτε να αναθεωρήσετελάθη που είχατε κάνει, να τα παραδεχτείτε και πολύ γλυκά, να πάτε παρακάτω. Η μέρα αυτή είναι φτιαγμένη για επικοινωνία και όμορφες στιγμές, και ας φαίνεται πως έχει δυσκολίες, με βάθος όμως και ουσία, όχι ανάλαφρα παιχνίδια.

Δίδυμοι

Είναι μια μέρα που αλλιώς την περιμένετε και αλλιώς σας βγαίνει. Ο Ερμής θα σας κάνει να δείτε με μεγάλη αισιοδοξία μια υπόθεση που την θεωρούσατε τελειωμένη και χαμένη, και θα βρείτε αναπάντεχα καινούριους τρόπους να κάνετε δικό σας έναν άνθρωπο που σας ξεσήκωνε πριν καιρό! Μπορεί όμως και να ξεγελαστείτε, γι αυτό προσοχή! Είναι μια μέρα που ευνοεί το ζέσταμα παλιών  υποθέσεων, που είχαν κλείσει απότομα και άδοξα, αλλά τώρα έχουν πολύ καλές ευκαιρίες!

Καρκίνος

Πολλή ένταση και μια διάθεση εξομολογητική, αλλά για δύσκολα θέματα, θα σας ταλαιπωρήσει λίγο. Αν μείνετε στη φωτεινή όχθη του έρωτα, αν κρατηθείτε γερά από την αγάπη σας, αυτή η μέρα μπορεί να εξελιχτεί πολύ λυτρωτικά για εσάς. Δεν είναι κακό μνα πείτε πράγματα, κακό είναι να σας παρασύρει η μελαγχολία και το βάρος των συναισθημάτων σας. Μην αφήσετε τον Ποσειδώνα να κάνει ό,τι θέλει, χρησιμοποιήστε τον εσείς!

Λέων

Μια μέρα που την ονειρεύεστε να την ζήσετε με αγάπη και εσωτερική ηρεμία, αλλά είναι λίγο δύσκολο! Το γενικό κλίμα, αν και δεν σας αγγίζει άμεσα, ωστόσο αφήνει αντίκτυπο και σημάδι σε όλους. Μάλλον οι άνθρωποι που αγαπάτε θα σας παρασύρουν σε ένα σκοτεινό παιχνίδι βαθύτατων συναισθημάτων, που όμως δεν τα καταλαβαίνετε ακριβώς. Κάντε λίγη υπομονή, είναι μια δύσκολη μέρα, και είναι φτιαγμένη για τους ήρωες της αγάπης!

Παρθένος

Λίγο σκοτεινή διάθεση, λίγο μια αναμόχλευση των αισθημάτων σας, αλλά από την άλλη, νιώθετε και την ομορφιά του Ερμή και του Ποσειδώνα να σας προκαλεί σε εξαιρετικές κοινωνικές συναναστροφές. Ίσως να είναι μια μέρα τύψεων, ξέρετε, γιατί είστε στο στόχαστρο ανθρώπων που σας φέρονται πολύ προκλητικά και σας αρέσουν. Τέλεια, αν είστε αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι, να οι τύψεις που λέγαμε…

Ζυγός

Οι Ζυγοί, έχετε τη διάθεση να ζήσετε έναν καινούριο έρωτα! Πράγματα που για καιρό μπορούσατε να τα ανεχτείτε, σήμερα σας φαίνονται αφόρητα, και προσπαθείτε να τα τινάξετε απότομα από πάνω σας. Μόνο ένας έρωτας θα σας βοηθούσε να βρείτε τη ζωτικότητά σας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι τέλεια ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας, με όλη αυτή την ένταση που νιώθετε!

Σκορπιός

Το τι σας αρέσει η σημερινή μέρα, μόνο εσείς το ξέρετε! Πολύ πάθος, και περνάτε ανάκριση τρίτου βαθμού, και το ταίρι σας και τον εαυτό σας! Σήμερα δεν αρκεί να σας πει κάποιος ότι σας αγαπάει, θέλετε αποδείξεις, θέλετε πάθος, θέλετε να πείτε παράπονα και να βγάλετε στην επιφάνεια όλο σας το βαθύ συναισθηματικό κόσμο. Είσαστε οι κυρίαρχοι της ημέρας, με τόσο μεγάλη ένταση, που δεν περιγράφεται!

Τοξότης

Οι χαρούμενοι και φλογεροί Τοξότες, κοιτάζετε σαστισμένοι τους πάντες να βγάζουν όλα τους τα μυστικά στη φόρα! Πολλά από αυτά, μπορεί να είναι και δικά σας όμως! Προσέξτε λίγο τι θα πείτε και πώς θα το πείτε σήμερα στους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσει η αγάπη στα βράχια των μεγάλων και ορμητικών επιθυμιών! Κάνουν όλοι οι άλλοι λίγο σαν τρελοί,  δεν είναι τίποτα, θα περάσει!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχετε πολύ καλή κοινωνική διάθεση και έχετε τον τρόπο σας να κάνετε το ταίρι σας να ξεπεράσει όποια προβλήματα μπορεί να του βγάλει η μέρα. Έχετε μια καλή επικοινωνία με ανθρώπους από το παρελθόν, που μπορεί και να είχατε ψυχρανθεί, και αυτό συμπεριλαμβάνει και παλιές αγάπες! Οι αδέσμευτοι, νιώθετε την καυτή ανάσα κάποιου πολύ απαιτητικού ανθρώπου! Προσοχή όμως στις ψευδαισθήσεις!

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πράγματα που για πολύ καιρό τα είχατε καταπιέσει. Είναι σίγουρο πω αυτή η μέρα θα έχει βαθιά επίδραση στην ζωή σας και στον έρωτά σας, λόγω του Ουρανού, , δεν είναι καθόλου μια μέρα όπως όλες! Το μόνο που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, είναι πως όλη σας η ένταση, μπορεί να γίνει αναγεννητική δύναμη, δεν χρειάζεται να είναι κάτι που φέρνει νεύρα. .

Ιχθείς

Πολύ ένταση και πάθος! Πολύ συναίσθημα, πολύ μεγάλη εξομολογητική διάθεση. Είναι μια μέρα που απαιτείτε όσα αξίζετε και δεν αντέχετε καμία αναβολή, ούτε είστε διατεθειμένοι να μείνετε με κλειστό το στόμα σας και την ψυχή σας. Το κρυμμένο σας παράπονο αναβλύζει προς τους ανθρώπους που αγαπάτε, και αυτό σας ανακουφίζει και σας λυτρώνει απέραντα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Δεν θα δώσετε δικαίωμα σε κάποιον που ξέρει ότι ακόμη τον αγαπάτε, για να επιβεβαιωθεί, ότι

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Κριός Δείξτε πόσο πολύ σκέφτεστε το πρόσωπο που σας αφορά σήμερα. Θα χρειαστεί να επενδύσετε τον «επιθετικό» ερωτισμό σας, αλλά και αν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-7-2017

Κριός Φανείτε σήμερα πόσο καλά παιδιά είστε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, πείτε όμορφα λόγια και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Κριός Κάνετε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε την ειρήνη και τις καλές δονήσεις στο ερωτικό σας περιβάλλον και στους συγγενείς του ex...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Το γεγονός ότι ο Δίας είναι σήμερα στάσιμος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό ευνοεί την διάθεση για επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα η...

Επανασυνδέσεις ζωδίων 30-1-2017

Επανασυνδέσεις ζωδίων 30-1-2017

Επανασυνδέσεις ζωδίων 30-1-2017

Αν και γενικά δεν την λες και πολύ εύκολη την ημέρα, η Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και η Αφροδίτη επίσης στους Ιχθείς,...