Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017
<p>Κριός Ωροσκόπιο

♥ Χαλαρώστε

Μην ντρέπεστε να χαλαρώσετε στο σπιτάκι σας στο σπίτι σας. Οι καλές στιγμές μπορούν να γίνουν με την οικογένεια, ή απλώς με την ονειροπόληση ή την παρακολούθηση μιας καλής ταινίας.

☹ Αγωνιστείτε για το δικό σας χρόνο

Ίσως χρειαστεί να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι, καθώς απαιτητικοί προϊστάμενοι και εραστές σας περιμένουν να είστε στη θέση τους και να καλέσετε 24/7.

Ταύρος Ωροσκόπιο

♥ Ημερομηνία αναπαραγωγής

Περάστε το χρόνο με τους καλούς φίλους σας, μην κάνετε τίποτα πολύ δομημένο, απλά να είστε ανόητοι και να πηγαίνετε γύρω. Θα σας επιτρέψει να επανασυνδεθείτε με την ξέγνοιαστη διασκέδαση που είχατε στην παιδική ηλικία.

☹ Εξόρμηση της αλεπούς

Θα χρειαστεί να υπολογίσετε μια πλοκή για να σώσει το δέρμα σας καθώς παλεύετε εναντίον ενός συναρπαστικού, τρελός συναδέλφου, ο οποίος επιμένει να κυνηγάει τη δόξα. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τους συναδέλφους σας.

Δίδυμοι Ωροσκόπιο

♥ Πυροβολήστε στη Σελήνη

Εάν φτάσετε για τα αστέρια, μπορείτε τελικά να σφυρηλατήσετε την καριέρα των ονείρων σας, συμπληρώνοντας ένα μισθό εκτός αυτού του κόσμου.

☹ Κόψτε τις χορδές

Ένας ρομαντικός εραστής θα μπορούσε να σας αντιμετωπίζει σαν οικονομική μαριονέτα τους. Πρέπει να υπολογίσετε έναν τρόπο να σταματήσετε τη γενναιοδωρία χωρίς να μοιάζετε με Scrooge.

Καρκίνος Ωροσκόπιο

♥ Ζήστε το όνειρό σας

Οι άνθρωποι συχνά λένε ότι μπορείτε να είστε οτιδήποτε σκέφτεστε - αλλά αυτή την εβδομάδα, αυτό είναι αλήθεια. Καταλάβετε ποιος θέλετε πραγματικά να είστε και πώς θέλετε να ζήσετε και πηγαίνετε για αυτό!

☹ Florence Nightingale

Είστε ένα απίστευτα φροντισμένο άτομο, τόσο πολύ ώστε οι απαιτητικοί ρομαντικοί σύντροφοι και τα αναγκαστικά μέλη της οικογένειας να ξεχνούν ότι χρειάζεστε φροντίδα και υποστήριξη. Βεβαιωθείτε ότι το γνωρίζουν αυτό.

Λέων Ωροσκόπιο

♥ Ζητήστε χρηματοδότηση για τους στόχους σας

Αν ψάχνετε για μια επένδυση, υποτροφία ή επιχορήγηση για ένα έργο ονείρου, όπως επιχειρηματικό εγχείρημα, κολέγιο ή καλλιτεχνικό έργο, αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να αναζητήσετε οικονομική βοήθεια.

☹ Πολύ κουρασμένος για να μιλήσει

Αισθάνεστε να έχετε υπερεργαστεί, οδηγώντας σε σωματική και ψυχολογική εξάντληση. Δεν έχετε καμία διάθεση για αδράνεια ή χτυπήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το τηλέφωνο.

Παρθένος Ωροσκόπιο

♥ Φιλική φωτιά

Μια υπάρχουσα φιλία μπορεί να αναφλέγεται σε ένα επικό αληθινό έρωτα αγάπης. Αν θρυμματίζετε κάποιον, τολμά να τον ενημερώσετε για τα βάθη των συναισθημάτων σας.

☹ Κρατήστε το στο παντελόνι σας

Πρέπει να κρατήσετε τα χρήματά σας βαθιά στις τσέπες σας, αντί να σπαταλάτε να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τις ρομαντικές δυνατότητες.

Ζυγός Ωροσκόπιο

♥ Ώρα να ανεβείτε

Βάλτε το καπάκι σκέψης σας, και στρατηγική στο δρόμο σας προς την κορυφή. Η ικανότητά σας να δημιουργήσετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο δράσης και να εργαστείτε σκληρά για να το κάνετε πραγματικότητα είναι σε 2 χρόνια υψηλό.

☹ Η αίσθηση της ντροπής από την οικογένεια

Έχετε πολλή δουλειά στο πιάτο σας, όμως η οικογένειά σας συνεχίζει να συσσωρεύει όλο και περισσότερες απαιτήσεις για το χρόνο σας, οδηγώντας σε συναισθήματα στρες. Οι ευκαιρίες καριέρας που αφθονούν αυτή τη στιγμή δεν θα εμφανιστούν ξανά σύντομα, οπότε παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

Σκορπιός Ωροσκόπιο

♥ Παρατεταμένο Σαββατοκύριακο

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχετε το τέλος του ρομαντισμού μόνο επειδή πρέπει να επιστρέψετε στο γραφείο τη Δευτέρα. Η καρδιά σας θα εξακολουθεί να είναι με το γλυκό σας, οπότε φροντίστε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας εξερευνώντας νέους ορίζοντες και δοκιμάζοντας νέα πράγματα.

☹ Bully

Αν επιμείνετε στην επιβολή των ιδεολογικών σας απόψεων σε όλους γύρω σας μέσω των διατροφοδοτών, μην εκπλαγείτε αν οι άνθρωποι χάνουν την επιχείρησή σας.

Τοξότης Ωροσκόπιο

♥ Φτερά στη φωλιά σου

Αυτή είναι η τέλεια εβδομάδα για να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας πραγματικότητα. Πάρτε μια υποθήκη ή μια νέα μίσθωση. Η αισθητική σας διακόσμησης θα είναι στο σημείο.

☹ Πήγαινε για σπάσιμο

Θυμηθείτε ότι η πιστωτική σας κάρτα είναι απλά πλαστικό ακόμα και αν λέει πλατίνα. Θα μπορούσατε να ξεπεράσετε το χρέος γρήγορα αυτή την εβδομάδα, αν δεν βάζετε φρένα κατά την κοινωνικοποίηση.

Αιγόκερως Ωροσκόπιο

♥ Πώς σε αγαπώ

Θα έχετε τα λόγια του Barrett Browning και το πάθος Casanova, καθιστώντας σας μια ασταμάτητη δύναμη της φυσικής αγάπης. Αυτή είναι μια μεγάλη εβδομάδα για να πάρετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

☹ Πόλεμος των τριαντάφυλλων

Η ρομαντική ζωή σας μπορεί να είναι τόσο ζεστή που ο εραστής σας θα βυθιστεί με ζήλια για το χρονικό διάστημα που περνάτε στο χώρο εργασίας. Προσπαθήστε να επιτύχετε ισορροπία.

Υδροχόος Ωροσκόπιο

♥ Dreamweaver

Η φιλοδοξία, η διάνοια και η ικανότητά σας να κάνετε τα πράγματα θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε σκληρά και να κερδίσετε χρήματα κάνοντας κάτι που σας αρέσει.

☹ Τύραννος

Μπορεί να φαίνεται παγωμένο στην επιφάνεια, αλλά είναι όλα όψη. Η επιμονή σας να κάνετε πράγματα με τον τρόπο σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια φήμη ως τύραννος και αγωνίζεστε με συναδέλφους.

Ιχθύς Ωροσκόπιο

♥ Tinder σε μια φλόγα

Μια μικρή σπίθα θα μπορούσε να οδηγήσει σε γεμάτο πάθος, σκουπίζοντας σε μια πυρκαγιά της αληθινής αγάπης.

☹ Περνώντας γύρω

Μπορείτε να αποφασίσετε να κρατήσετε το ρομαντισμό σας, αναγκάζοντάς σας να λέτε ψέματα σε φίλους, που μπορεί να πει ότι είναι κάτι και θυμώνουν με την απάτη σας.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούλιος 3 - 9, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούλιος 3 - 9, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούλιος 3 - 9, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Μεγάλο Σαββατοκύριακο διακοπών Με την 4η Ιουλίου που πέφτει Τρίτη, μπορεί να θέλετε να φύγετε τη Δευτέρα μακριά, ώστε...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 19-25, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 19-25, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 19-25, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Fixer upper Χρησιμοποιήστε το πρόσθετο χρόνο και την ενέργεια για να κάνετε βελτιώσεις στο σπίτι, είτε μέσω επισκευών...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 12-18, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 12-18, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 12-18, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Θάρρος για σ 'αγαπώ Να τολμήσετε να πείτε την επιθυμία της καρδιάς σας πώς αισθάνεστε πραγματικά την Τρίτη, θα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 5 - 11, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 5 - 11, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 5 - 11, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Tango & Cash Έχετε πολλές ευκαιρίες για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, νέους και ηλικιωμένους. Φτάστε σε απομακρυσμένα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Θέση λωτού Μπορείτε να βρείτε έμπνευση στις πιο πλούσιες πηγές που θα σας γεμίσουν με μια αίσθηση δέους, ομορφιάς και...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 20-26, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 20-26, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 20-26, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Μεθυστική προσωπικότητα Η γοητεία σας επηρεάζει τη χαρούμενη προσωπικότητα σας και θα είναι ισχυρότερη αυτό το...