Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-6-2017
<p>Κριός

Αυτή είναι μια μέρα για να βρεθείτε στη γη και τα όνειρά σας, αλλά θα είναι τα μικρά πράγματα που κάνετε για να πετύχετε σήμερα. Η Παρθένος Σελήνη στο έκτο οίκο σας των λεπτομερειών και της εργασίας σας οδηγεί να εστιάσετε σε αυτό ακριβώς, τα μικρά πράγματα. Αυτή είναι μια πιο αργή και πιο κοσμική ενέργεια που δεν σας αρέσει πάρα πολύ, αλλά τα μεγάλα πράγματα δεν μπορούν να επιτευχθούν χωρίς τις μικρές λεπτομέρειες να τείνουν πρώτα. Να είστε οργανωμένοι και πρακτικοί σήμερα, η επιτυχία είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.

Ταύρος

Για άλλη μια φορά έχετε λίγο ρυμουλκό και πόλεμο ανάμεσα στην επιθυμία σας να διασκεδάσετε και να παίξετε σήμερα, η ανάγκη σας να κάνετε τα πράγματα. Αυτό οφείλεται στο γειωμένο Φεγγάρι στη συντροφική Γη Παρθένος, στον οίκο σας από τις απολαύσεις και την ψυχαγωγία. Τα παιδιά θα μπορούσαν να είναι ένα επίκεντρο σήμερα, αλλά με έναν τρόπο που θα σας φέρει ευχαρίστηση και χαρά. Εάν όχι, σήμερα είναι μια μέρα για να τιμάτε τις ζώνες αναψυχής σας.

Δίδυμοι

Το μυαλό σας θα επικεντρωθεί στην οικογένειά σας σήμερα, με τη Σελήνη Παρθένος στο τέταρτο οίκο των θεμελίων σας. Μπορεί να είναι το πραγματικό κτίριο, ή θα μπορούσε να είναι λεπτομέρειες σχετικά με το σπίτι σας, την οικογένειά σας, ή θέματα σχετικά με τις ρίζες σας. Οι γονείς σας ίσως είναι και σήμερα επικεντρωμένοι. Είναι μια καλή ημέρα για να τείνουν τις λεπτομέρειες και τα πράγματα στο σπίτι, και φροντίζοντας τους ανθρώπους που αγαπάτε. Δεν υπάρχει σημαντική αναστάτωση μπροστά σας σήμερα.

Καρκίνος

Ο τομέας της επικοινωνίας είναι ένα ισχυρό κοστούμι για εσάς σήμερα, όπως και οτιδήποτε μπορείτε να γράψετε. Τα αδέλφια σας θα μπορούσαν επίσης να είναι στο μυαλό σας σήμερα, σε μια πρακτική και προς τη γη είδος τρόπο. Η Σελήνη στον Παρθένο στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας φωτίζει πώς αλληλεπιδράτε και μιλάτε με τον κόσμο σήμερα. Είναι μια πολύ ρεαλιστική και γειωμένη Σελήνη, και αυτή είναι η προσέγγιση που πρέπει να ακολουθήσετε σε όλες τις επικοινωνίες σήμερα, αν θέλετε να κερδίσετε.

Λέων

Η Παρθένος Σελήνη στο δεύτερο οίκο των χρημάτων σας δίνει ένα πολύ ρεαλιστικό και πρακτικό άγγιγμα στις οικονομικές σας υποθέσεις σήμερα. Σήμερα θα είναι μια μέρα για την τάση για λεπτομέρειες σχετικά με το μέτωπο του χρήματος, είτε αυτό είναι πληρωμή λογαριασμών, που εργάζονται σε ορισμένες εισοδηματικές ροές, ή απλώς εργάζονται για να μεγιστοποιήσετε το εισόδημά σας δυναμικά.

Παρθένος

Η Σελήνη είναι στο σημάδι σας σήμερα, και έτσι αν κοιτάξετε πίσω τις τελευταίες 30 ημέρες και ξοδεύετε λίγο χρόνο σε προβληματισμό σήμερα για το πού είχατε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές σας, θα πρέπει να μπορείτε να το επαναλάβετε τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό ισχύει είτε με αγάπη είτε με χρήματα, ή σε μια περιοχή που τροφοδοτεί άμεσα την αίσθηση του Εαυτού σας. Τις επόμενες εβδομάδες, θέλετε να επαναλάβετε τις ενέργειες που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά για το ποιοι είστε και τις συνεισφορές που βάζετε στον κόσμο.

Ζυγός

Είναι το τέλος ενός κύκλου για σας σήμερα, και την επόμενη μέρα. Η Παρθένος Σελήνη στο δωδέκατο οίκο των τελειωμάτων σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε ποιον κύκλος θέλετε να τερματίσετε και ποιον θέλετε να ξεκινήσετε. Οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σε αυτή τη φορά. Ο άγγελος φύλακας σας είναι μαζί σας και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σκορπιός

Οι κοινωνικές υποθέσεις ευνοούνται για εσάς σήμερα, ή οποιαδήποτε δραστηριότητα που περιλαμβάνει ομάδες ή φιλίες. Η Παρθένος Σελήνη βρίσκεται στο ενδέκατο οίκο των ομάδων σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κοινωνικές συνδέσεις για να προωθήσετε μια περιοχή της ζωής σας σήμερα. Αυτό θα μπορούσε να είναι αγάπη ή δουλειά. Πάρτε στην κοινωνική σκηνή εάν χρειάζεστε μια ρομαντική ώθηση. Ή μπορείτε να συνδεθείτε με μερικά δίκτυα αν θέλετε να πάρετε δουλειά σε μια νέα κατεύθυνση. Κάντε πρώτα μια λίστα αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε.

Τοξότης

Αυτή είναι μια από εκείνες τις ημέρες, όπου μπορείτε να κάνετε κάποια πραγματικά κέρδη στο δημόσιο μάτι. Αλλά, υπάρχουν δύο πλευρές σε όλα. Γι 'αυτό πρέπει επίσης να είστε στην πολύ καλύτερη συμπεριφορά σας σήμερα. Η Παρθένος Σελήνη στο δέκατο οίκο της δημόσιας εικόνας σας στέλνει όλα τα σημάδια που χρειάζεστε για να πάρετε ένα θέμα εργασίας στο επόμενο επίπεδο, με έναν πολύ αναγνωρισμένο τρόπο. Διατηρήστε αυτή την εμπειρία, ή θα επιστρέψει να σας στοιχειώσει.

Αιγόκερως

Είστε διχασμένοι ανάμεσα στις λεπτομέρειες που πρέπει να τείνετε και σε θέματα που σχετίζονται με τον μεγάλο ευρύ κόσμο σήμερα, τον Αιγόκερω. Η Παρθένος Σελήνη στο ένατο οίκο σας των εξωτερικών υποθέσεων επεκτείνει το μυαλό σας σήμερα σε ένα ζήτημα που θα μπορούσε να πάρει μια περιοχή της ζωής σας επόμενο επίπεδο. Μπορεί να είναι αγάπη από μακριά, ή μπορεί να είναι παγκόσμια επιχείρηση. Μπορείτε να επιλέξετε σήμερα. Με την ενέργεια της Παρθένου στο παιχνίδι, οι λεπτομέρειες έχουν σημασία σήμερα. Είναι μια καλή μέρα για ταξίδια ή σχέδια ταξιδιού επίσης.

Υδροχόος

Οι διαισθητικοί σας λένε ότι υπάρχει μεγάλη αλλαγή ή μετασχηματισμός σήμερα. Και έχετε δίκιο. Η Παρθένος Σελήνη στον οίκο σας από κοινούς πόρους και μετασχηματισμούς δημιουργεί μια μακροπρόθεσμη αλλαγή για σας. Μπορεί να μην βλέπετε αυτήν την αλλαγή σήμερα, αλλά σίγουρα θα νιώσετε ότι οι τροχοί αυτής της αλλαγής αρχίζουν να γυρίζουν σήμερα. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε υπερβολικά ή να αναλύσετε την κατάσταση σήμερα. Η πρακτική προσέγγιση που προτιμάτε είναι ευνοημένη σήμερα, έτσι ώστε να το έχετε στη γωνία σας.

Ιχθύς

Ρομάντζο είναι σίγουρα ευνοημένο για σας σήμερα, και μιλάμε για το μακροπρόθεσμο είδος αγάπης. Το υπέροχο Γήινο Φεγγάρι της Παρθένου βρίσκεται στο έβδομο οίκο των μακροχρόνιων συνεργασιών σήμερα και αισθάνεστε νιώθοντας τον ρομαντισμός, είναι μια μεγάλη μέρα για να κάνετε μια μεγάλη κίνηση, ή κάποιος μπορεί να κάνει κάτι για σας. Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια αλλαγή, απλά να είστε πραγματικοί.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Κριός Έχεις βάλει στο μάτι μια νέα δουλειά, ένα καλύτερο διαμέρισμα, ή ένα πιθανό θαυμαστή; Προχωρήστε προς τα εμπρός και διεκδικήστε το...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Κριός Η παρορμητική φύση σας έχει επισημανθεί σήμερα, επειδή τα συναισθήματα σας ξύπνησαν. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε κάποια άσκηση,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Κριός Με τον Ταύρο στη Σελήνη στον δεύτερο σπίτι των χρημάτων σας σήμερα, μπορείτε να γειώσετε τον εαυτό σας με τις λίστες και τις...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Κριός Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας, ενώ προσπαθείτε να εργαστείτε. Είναι λογικό να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί τώρα. Η...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Κριός Χρειάζεστε ελευθερία και σήμερα. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα, αν μπορείτε να πάρετε το χρόνο και το χώρο που...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Κριός Με το πνεύμα σας υψηλό, βρείτε δραστηριότητες σε ομάδα που μπορείτε να συμμετέχετε σε ότι δεν απαιτεί πολύ στενή συνεργασία....