Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-6-2017
<p>Κριός

Αναμφίβολα θα χρειαστεί να βελτιώσετε μια περιοχή του συναισθηματικού σας κόσμου ή, ενδεχομένως, να αναθεωρήσετε μια σχέση στο δρόμο, αλλά είστε έτοιμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να φέρετε την αλλαγή που απαιτείται. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει την αποχώρηση από το παρελθόν και την αποδοχή του τρόπου με τον οποίο πρέπει να σταθείτε στο σημείο όπου βρίσκεστε τώρα. Αποδεχτείτε όσα έχετε μάθει από παλιές απογοητεύσεις και θα ανταμειφθείτε.

Ταύρος

Μια καθυστέρηση ή εμπόδιο που παρουσιάζεται στον έρωτα θα πρέπει να θεωρείται περισσότερο ως δοκιμασία από κάτι που πρέπει να απογοητευτείτε. Θα συνδεθείτε με την ικανότητά σας να συνδυάσετε την επινοητικότητα με τη δημιουργικότητα τώρα και η αγάπη σας δεν χρειάζεται να υποστεί μια δοκιμασία που μπορείτε να περάσετε πιο έξυπνα και δημιουργικά.

Δίδυμοι

Εξετάζετε τι είναι συναρπαστικό για την υιοθέτηση μιας πιο καινοτόμου ή μοναδικής προσέγγισης στις υποθέσεις της καρδιάς. Είστε τελείως συντονισμένοι σε ρομαντικές ανάγκες ή σχέσεις τώρα και η απομάκρυνση από τους κανόνες είναι πιθανό να είναι πολύ ελκυστική. Αυτό μπορεί μόνο να διεγείρει αισθήματα ζήλιας σε έναν αγαπημένο σας, αλλά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ήθελε από εσάς.

Καρκίνος

Θα μπορούσατε να παρατηρήσετε μια μετατόπιση της στάσης κάποιου σε σχέση με σας και αν τα λόγια ή οι ενέργειές του είναι αισθητά πιο φιλικά ή θερμότερα, τότε αυτό είναι ίσως το πρώτο σημάδι ότι κάτι προχωράει μεταξύ σας ή έχει σημαντικές δυνατότητες η σχέση σας. Είτε μόνος είτε σε μια σχέση ήδη, θα μπορούσατε να εκπλαγείτε και να απολαύσετε τη μετατόπιση της στάσης κάποιου!

Λέων

Θα μπορούσατε να υιοθετήσετε μια στάση «όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι» για τις υποθέσεις της καρδιάς, αλλά μην δημιουργείτε δύσκολες απόψεις για τον τρόπο με τον οποίο ξετυλίγεται κάτι που σχετίζεται με την αγάπη σας και πιστεύετε ότι έχετε λόγο να είστε προσεκτικοί. Ο χρόνος μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος θεραπευτής και ό, τι μπορεί να έχει προκαλέσει πόνο ή αναστάτωση προηγουμένως δεν αντανακλά την θέση που βρίσκεστε σήμερα. Προχωρήστε με αισιοδοξία, όχι επιφυλακτικότητα.

Παρθένος

Ίσως είναι συνετό να αξιολογήσετε προσεκτικά ένα ρομαντικό σενάριο ή ένα σενάριο σχέσεων πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια που ενδέχεται να αλλάξει ή δυνητικά να διαταράξει τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα. Αν αισθανθείτε ότι κάποιος κοντά σας δεν θέλει να αντιμετωπίσει την αλλαγή ή τη διακοπή, τότε ίσως χρειαστεί να επιλέξετε τα λόγια και το χρόνο σας προσεκτικά. Δεν μπορείτε να καταπνίξετε ό, τι θέλετε να πείτε για πολύ περισσότερο χρόνο, αλλά θα πρέπει να είστε ευαίσθητοι.

Ζυγός

Η ανάγκη συμμόρφωσης με τους κανόνες κάποιου άλλου ή τα επιβαλλόμενα όρια θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή απογοήτευσης, αλλά να προσπαθήσετε να δείτε πώς αυτό το άτομο έχει στο μυαλό σας πάρει τόσο σημαντική θέση. Μπορεί πιθανώς να αισθανθεί την αποφασιστικότητά σας να προχωρήσετε σε κάτι μεταξύ σας και αυτό ίσως να τον κάνει πιο προσεκτικό. Να είστε υπομονετικοί και υποστηρικτικοί. Αυτός ο συνδυασμός δεν θα αποτύχει.

Σκορπιός

Εάν αισθάνεστε ότι ένας αγαπημένος σας είναι πολύ απαιτητικός, τότε η επαναστατική σας πλευρά θα μπορούσε να κλωτσήσει. Αν συμβεί αυτό, τότε είναι ένα σαφές σημάδι ότι είστε πιο αποφασισμένοι να πάρετε αυτό που θέλετε αντί να προσπαθείτε να διατηρήσετε την αρμονία μεταξύ σας.  

Τοξότης

Όπως επιθυμείτε να κάνετε μια κίνηση ή να υποκινήσετε μια συγκεκριμένη ανταλλαγή, το παρόν δεν είναι ιδανικό για να φέρετε το επίπεδο αλλαγής που πιθανώς έχετε στο μυαλό σας. Η πραγματική, απτή πρόοδος θα στηριχθεί τώρα στην αυτοσυγκράτηση και την πειθαρχία, όχι στη βιασύνη ή την ανυπομονησία.

Αιγόκερως

Αν είστε μόνοι, μπορεί να αγωνίζεστε να βρείτε τη διαφορά ανάμεσα στην επιθυμία και την αγάπη, έτσι υπάρχει ο κίνδυνος να ξεκινήσετε μια πικάντικη αλλά τελικά ρηχή σχέση. Εάν έχετε ένα φλερτ, η φυσική πτυχή του ρομαντισμού σας θα μπορούσε να είναι συναρπαστική καθώς μπορείτε να είστε απρόσκοπτοι και πρόθυμοι να πειραματιστείτε, αν και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει δυσκολίες εάν ο αγαπημένος σας δεν μοιράζεται τη διάθεσή σας.

Υδροχόος

Τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να ξεφουσκώσουν, αλλά μπορεί να είστε πολύ ελεγχόμενοι για να το αφήσετε να συμβεί. Όχι ότι αποφεύγετε, είναι περισσότερο που θέλετε να τις εξερευνήσετε μόνοι σας κάποιους δρόμους πριν ανοίξετε και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Ένα παλαιότερο μέλος της οικογένειας μπορεί να είναι μια μεγάλη υποστήριξη και να προσφέρει καλές πρακτικές συμβουλές.

Ιχθείς

Ο σύντροφός σας μπορεί να σας βρει σήμερα απόμακρους, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Η στάση σας απέναντι στο πάθος θα μπορούσε να είναι έντονη, αλλά βασισμένη στην επιθυμία για ευχαρίστηση και όχι στην ανάγκη να επικοινωνείτε διανοητικά και πνευματικά. Όταν πρόκειται για την έκφραση συναισθημάτων, μπορεί να φανείτε σε έναν δικό σας κόσμο, καθώς προσπαθείτε να αξιολογήσετε ακριβώς τι είναι αυτό που αισθάνεστε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-4-2018

Δεν χρειάζεται κάθε φορά που κάποιος επικοινωνιακά σας προκαλεί, να ανταπαντάτε

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-9-2017

Κριός Μια πιο ήρεμη προσέγγιση των πραγμάτων πρέπει να κάνετε σήμερα. Η γενικότερη τάση είναι να υπάρχει δυσκολία συνεννόησης του...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-7-2017

Κριός Η συζήτηση είναι ο δρόμος προς την καρδιά κάποιου που βρίσκετε εξαιρετικά ελκυστικό. Η ουράνια ενέργεια υποδεικνύει ότι το μόνο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Κριός Όταν πρόκειται για τον έρωτα, ελπίζετε να κρατήσετε την καλή διάθεση όσο μπορείτε, αλλά αρχίζετε να ανησυχείτε ότι τα πράγματα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-7-2017

Κριός Εάν γίνει σαφές ότι ένας αγαπημένος σας δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σας, τότε ίσως χρειαστεί να του εξηγήσετε εσείς την ερωτική...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-6-2017

Κριός Κοιτάξτε προσεκτικά τα μέρη που η καρδιά σας χρειάζεται να επιδιορθώσει. Αυτά τα μέρη μπορεί να φαίνονται σαν άκαμπτη επιμονή ή...