Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-6-2017
<p>Κριός

Η ρομαντική σχέση σας μπορεί να είναι ισχυρή στη φυσική ευχαρίστηση και μπορείτε να είστε έτοιμοι για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, όμως η συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων μπορεί να είναι λιγότερο επιτυχημένη και οι προηγούμενες συναισθηματικές βλάβες μπορεί να σας εμποδίσουν από τη σύνδεση τόσο έντονα που δεν θα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Μπορεί να χρειαστεί να δεχτείτε ότι οι προηγούμενες απογοητεύσεις δεν σημαίνει ότι θα είστε πάντα ατυχείς στην αγάπη.

Ταύρος

Μπορείτε να είστε ψύχραιμοι όταν πρόκειται για τον έρωτα, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ψυχροί ή αδιάφοροι, απλά ρεαλιστές. Επιπλέον, είναι πιθανό να είστε αρκετά συντηρητικοί στις προοπτικές σας και ίσως προτιμήσετε την παράδοση σε σχέση με την καινοτομία. Εάν τα παιδιά σας προκαλούν κάποια ανησυχία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να προσφέρει κάποιες συμβουλές καλωσορίσματος αυτής της ιδέας.

Δίδυμοι

Η ρομαντική πλευρά της ζωής μπορεί να είναι φωτεινή και εσείς και ο σύντροφος ή ο πιθανός σύντροφος σας μπορείτε να απολαύσετε πολλές από τις χαρές που έχει να προσφέρει η ζωή. Μπορεί να αποφασίσετε να αφιερώσετε χρόνο μακριά από την οικογένειά σας καθώς σκέφτεστε πού θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν μακριά από τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Τα οικογενειακά θέματα μπορεί να είναι αμήχανα και μπορεί να ενοχληθείτε. Άλλες σχέσεις είναι πιθανό να είναι πολύ πιο ομαλές και μπορείτε να έχετε μια ευχάριστη στιγμή με τους φίλους ή τον σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, αυτή η στιγμή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε ένα ραντεβού με κάποιον με τον οποίο έχετε ήδη μοιραστεί μια εμπειρία.

Λέων

Οι άνθρωποι που βλέπετε μπορεί να είναι φιλικοί και θετικοί απέναντί σας. Αν κάποιος έχει τραβήξει τα μάτια σας, θα μπορούσε να είναι καιρός να ρωτήσετε αν επιθυμεί ένα ραντεβού. Οι επικοινωνίες με συγγενείς, ιδιαίτερα τους γονείς, μπορεί να χρειαστούν προσεκτικό χειρισμό, αν και αυτό ισχύει κυρίως για την αρχή της ημέρας.

Παρθένος

Ο έρωτας, και ιδιαίτερα η διασκέδαση, μπορεί να σας προσφέρει πολλά καθώς η μέρα εξελίσσεται. Μια συνάντηση με τον σύντροφό σας, τον καλύτερο φίλο σας ή κάποιον που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ ευχάριστη, αν και υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος υπερεξάρτησης..

Ζυγός

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη Αφροδίτη, οι κοινωνικές ευκαιρίες μπορεί να είναι πλούσιες και είναι πολύ πιθανό να έχετε την ευκαιρία να βγείτε με φίλους ή τον αγαπημένο σας. Ωστόσο, η διασκέδαση στο σπίτι θα μπορούσε να είναι περισσότερο πρόσφορη. Ένα βράδυ μόνο με την αγάπη σας θα μπορούσε να αποδειχθεί υπέροχα ρομαντικό.

Σκορπιός

Εάν θέλετε να πείτε σε κάποιον πώς αισθάνεστε, σήμερα θα μπορούσε να είναι η ημέρα για να το κάνετε αυτό. Ακόμα κι αν το κλίμα δεν είναι αρκετά καλό, μπορείτε να απολαύσετε έναν χώρο στον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά. Οι φιλίες είναι πιθανό να ευδοκιμήσουν και ένα πάρτι ή μια συνάντηση ομοϊδεατών ανθρώπων θα μπορούσε να πάει καλά.

Τοξότης

Μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε εάν μια φιλία μπορεί να είναι κάτι περισσότερο. Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα εγγενώς λανθασμένο σε αυτό, αλλά θα μπορούσατε να διακινδυνεύσετε να καταστρέψετε μια καλή φιλία εάν συγχέετε την επιθυμία με κάτι περισσότερο. Εναλλακτικά, οι προηγούμενες κακές εμπειρίες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν να είστε υπερβολικά προσεκτικοί.

Αιγόκερως

Ο ρομαντισμός είναι στον αέρα και θα νιώσετε το πάθος να τρέχει μέσα στο σώμα σας αυτήν την στιγμή. Η ευθυγράμμιση των πλανητών στο γράφημά σας υποδεικνύει ότι θα αισθάνεστε τολμηροί και θα ενισχύσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες. Εάν κάποιος ε παγιδεύει το μάτι σας, πηγαίνετε με τη ροή και δείτε πού θα σας πάει. Μπορεί να έχει το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τις βαθύτερες και πιο παθιασμένες επιθυμίες σας.

Υδροχόος

Εάν είστε σε μια σχέση θα είστε σε θέση να κοιτάξετε το παρελθόν για τυχόν απογοητεύσεις που διαφορετικά θα σας ενοχλούσαν. Πάρτε χρόνο για κάποιες οικείες στιγμές με τον σύντροφό σας και απολαύστε το ρομαντισμό που μοιράζεστε.

Ιχθείς

Θα δείτε νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας. Χρησιμοποιήστε τα καλά δώρα που σας περιβάλλουν και βγείτε από το δρόμο σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Εάν σκέφτεστε να δεσμευθείτε σε μια νέα και αναπτυσσόμενη σχέση, δώστε στον εαυτό σας κάποιο χρόνο να σκεφτείτε τι θέλετε. Ακούστε την καρδιά σας - θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2018

Έχετε κάνει κάποιες υπόγειες κινήσεις, για να βεβαιωθείτε ότι κάποιος πρώην που ακόμη έχετε

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-7-2017

Κριός Κάνετε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε την ειρήνη και τις καλές δονήσεις στο ερωτικό σας περιβάλλον και στους συγγενείς του ex...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017

Κριός Οι σωματικές επιθυμίες θα μπορούσαν να πάρουν αναβολή για να εστιάσετε πιο έντονα στις απολαύσεις της ψυχικής διέγερσης....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Κριός Είστε από τους τυχερούς, και μάλιστα, ίσως να θελήσετε να δεσμευτείτε με σοβαρότητα με κάποιον πρώην σύντροφο όσοι είστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2017

ΚΡΙΟΣ Κάποιος μπορεί να σας πει κάτι για ένα "άλλο πρόσωπο" ενώ μιλάει πραγματικά για τον εαυτό του. Αυτό το παλιό κόλπο! Ή θα...