Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-6-2017
<p>Κριός – Ιππότης των Σπαθιών

Μπορεί να φαίνεται ότι ο Ιππότης των Σπαθιών δεν θα ήταν ένας σπουδαίος υποψήφιος για μια σχέση αγάπης. Ωστόσο, μπορεί να είναι ένα μεγάλο ατού κατά καιρούς, όσο ο σύντροφός σας του ξέρει ότι είστε πολύ πολύπλοκος χαρακτήρας. Δεν είναι καλή κάρτα για τον έρωτα γιατί είναι πιστός σε ένα λάθος. Αφού κάνει μια δέσμευση όμως, τότε θα την τηρήσει. Εάν μπορείτε να ζήσετε με την κάπως κρίσιμη φύση του, τότε υπάρχει μια πιθανότητα ότι η σχέση σας θα διαρκέσει.

Ταύρος – Τέσσερα των Ράβδων

Αυτή είναι μια θετική κάρτα σε μια ανάγνωση αγάπης. Αφήστε την να σας καθησυχάσει ότι όλα είναι καλά με την αγάπη στη ζωή σας, ανεξάρτητα από το στάδιο στο οποίο βρίσκεται. Η σχέση εισέρχεται σε μια σταθερή περίοδο. Το πάθος εξακολουθεί να καίει έντονα, αλλά περιέχεται μέσα σε μια αξιόπιστη δομή. Υπάρχει μια πιθανότητα ένα νέο σπίτι, ή ακόμα και ένα νέο μωρό.

Δίδυμοι – Ο Μάγος

Είναι και τα δύο μέρη ειλικρινά μεταξύ τους; Δυστυχώς, ο Μάγος έχει την τάση να βγάζει πράγματα από καπέλα που δεν είναι ευχάριστες εκπλήξεις. Αν η εμπιστοσύνη και των δύο πλευρών δεν είναι υπό αμφισβήτηση, μπορεί να σημαίνει καλά πράγματα όσον αφορά την αντιμετώπιση των προκλήσεων μαζί, όπως σε μια μαγική συμφωνία.

Καρκίνος – Τρία των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Η αγάπη είναι στον αέρα - αν και μπορεί να συνδεθεί με τη φιλία περισσότερο, παρά με ένα νέο ρομαντισμό. Θα μπορούσατε να συναντήσετε πολλά νέα πιθανά σενάρια αγάπης, αλλά είναι όλα σχετικά με τη διασκέδαση και όχι τη δέσμευση. Ξοδεύετε χρόνο συζητώντας την αγάπη σας με φίλους.

Λέων – Πέντε των Πεντάκτινων

Αν βρίσκεστε σε μακροπρόθεσμη σχέση, θα χρειαστείτε μια βραδιά μόνοι σας, τουλάχιστον, για να σκεφτείτε πού πάτε. Πηγαίνετε κάπου με έναν στενό φίλο. Απολαύστε τον εαυτό σας και ο σύντροφός σας πρέπει να κάνει το ίδιο. Ο καθένας χρειάζεται λίγο χρόνο αναπνοής.

Παρθένος – Εννιά των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα είναι υπέροχη για μια αγωνιώδη σχέση. Αφήστε τα σοβαρά θέματα και τις διαμάχες σας για μια μόνο νύχτα. Βγείτε έξω με τον απλό στόχο να διασκεδάσετε. Αυτό δεν είναι τόσο ρηχό όσο ακούγεται, είναι μια δοκιμασία που παίζει ρόλο στην σχέση σας.

Ζυγός – Οκτώ των Σπαθιών

Μπορείτε να μείνετε σε αυτή τη σχέση μέχρι την τέλους, αλλά ποιο είναι το νόημα αν είστε τόσο δυσαρεστημένοι; Ίσως υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει μια αλλαγή, αλλά τα Οκτώ από τα Ξίφη σας λένε ότι είναι απίθανο. Πρέπει να κάνετε τα πρώτα βήματα. Πρέπει να ξανακερδίσετε τη δύναμή σας και να κάνετε την κίνηση αποδέσμευσης.

Σκορπιός – Ο Ερημίτης

Εάν είστε επί του παρόντος μόνοι, τότε αν δεν αλλάξετε την προοπτική σας, θα μείνετε μόνοι. Δεν θα συναντήσετε κανέναν εκτός αν πηγαίνετε σε μέρη όπου θα συναντήσετε ανθρώπους. Σταματήστε να σκέφτεστε τον εαυτό σας αποφασίστε να κάνετε κάτι χρήσιμο. Κάπου στο δρόμο, θα πέσετε σε κάποιον υπέροχο άνθρωπο.

Τοξότης – Πέντε των Ράβδων

Όταν τα 5 Μπαστούνια εμφανίζονται σε μια ανάγνωση σχέσεων, αυτό δηλώνει την εμπλοκή μεταξύ των ζευγαριών ή μέσα στις οικογένειες. Δεν είναι συνήθως πολύ ανησυχητικά, αλλά πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε οι διαμαρτυρίες να μην κλιμακωθούν σε κάτι περισσότερο διχαστικό. Εάν είστε στην αρχή ενός δεσμού, τότε αυτός μπορεί να μην είναι καλός. Εάν μιλάμε για μια καθιερωμένη σχέση, υπάρχουν μικρά προβλήματα.

Αιγόκερως – Ρήγας των Ξιφών

Ο βασιλιάς των σπαθιών είναι ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας όταν μιλάμε για τον έρωτα. Δεσμεύεται για μια ζωή και, παρά τις εξωτερικές δυσκολίες, εξαρτάται από την υποστήριξη του συντρόφου του. Καταλαβαίνει την ανησυχία του συντρόφου του και βοηθάει πνευματικά. Το ταίρι σας θα είναι το δεξί σας χέρι. Συχνά, άλλοι άνθρωποι θα αναρωτιούνται γιατί τα βάζει μαζί σας, όμως.

Υδροχόος – Επτά των Κυπέλλων

Προσέξτε για προβάλλετε πάρα πολλές επιθυμίες στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι τελικά ένας απλός άνθρωπος. Βάζοντας τον σε ένα βάθρο και περιμένοντας τον να είναι η πηγή της ευτυχίας σας κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Αργά ή γρήγορα αυτός ο άνθρωπος θα αποτύχει ή θα κάνει ένα λάθος και θα αποκαλυφθεί ότι είναι απλός θνητός.

Ιχθείς – Η Αρχιέρεια

Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν δυσκολίες ή προκλήσεις αυτή τη στιγμή, αυτή η κάρτα είναι μια σίγουρη ένδειξη ότι όλα θα είναι καλά. Δεν μπορεί να σημαίνει απαραίτητα ότι μια υπάρχουσα σχέση θα είναι εντάξει, αλλά τουλάχιστον ένα άτομο που εμπλέκεται στην ζωή σας έχει εσωτερική σαφήνεια και δύναμη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-11-2017

Κριός – Άσσος των Σπαθιών Προσέξτε σήμερα πολύ τις αντιδράσεις σας, ίσως κόντρα στην κανονική σας προσωπικότητα να φανείτε λίγο ψυχροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-10-2017

Κριός –Πέντε των Σπαθιών Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μια εξάντληση κατά τη διάρκεια της ημέρας και γι αυτό θα στραφείτε προς το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα Η άστατη διάθεση κυριαρχεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-6-2017

Κριός – Ιππότης των Ράβδων Αν μπαίνετε τώρα σε μια σχέση, περιμένετε τα πράγματα να κινηθούν γρήγορα. Ακόμη και αν είναι η πρώτη φορά που...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-6-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος (Αντεστραμμένο) Κάνετε σε ερωτική δράση από την ώθηση ή την πλήξη; Ή ίσως ο νέος σύντροφός σας είναι κάπως...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-3-2017

Κριός – Ο Ιππότης των Σπαθιών (Ανάποδα) Θα πρέπει να προσέξεις πολύ σήμερα. Ένα άτομο πολύ ορμητικό, αλλά με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, θα...