Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-6-2017
<p>Κριός

Οι Κριοί που προσπαθούν να ασχοληθούν με κάποιον παλιό δεσμό ώστε να λάβουν κάποια θετική απάντηση από πρώην συντρόφους μπορεί να είναι λίγο απογοητευμένοι. Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε γιατί το συγκεκριμένο άτομο προσπαθεί να σας αποβάλει και είναι τόσο απρόθυμο να απαντήσει στα αιτήματά σας.

Ταύρος

Η πλανητική γραμμή μπορεί να σας δώσει μια ευκαιρία να συναντήσετε ανθρώπους που έχουν πολλή δύναμη και επιρροή στην κοινωνία. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να σας φέρουν τιμή και οφέλη εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σήμερα, λοιπόν, προσπαθήστε να είστε περισσότερο κοινωνικοί και αναμειγμένοι από ότι συνήθως με τους ανθρώπους γύρω σας. Και μην ασχολείστε με πρώην, είναι χάσιμο χρόνου.

Δίδυμοι

Η υπομονή του συντρόφου σας πλησιάζει στο τέλος της. Πρέπει να μιλήσετε μεταξύ σας για να καταλάβετε την αληθινή αντίληψή σας και τις προσδοκίες σας από αυτή τη σχέση και η ποιότητα θα είναι πολύ καλύτερη αφού έχετε μιλήσει. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς για τα συναισθήματά σας και να μιλήσετε ανοιχτά για αυτά.

Καρκίνος

Νέες πτυχές για το χαρακτήρα του συντρόφου σας θα σας αποκαλυφθούν. Από την άλλη πλευρά, και εσείς δεν ενδιαφέρεστε να βρείτε το βάθος των συναισθημάτων σας. Αλλά ο σύντροφός σας τώρα θα αρνηθεί να δεσμευτεί. Μπορείτε να πάρετε ακόμη και ένα τελεσίγραφο για να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας ή για να κάνετε ένα διάλειμμα από τη σχέση.

Λέων

Η σχέση σας πρόκειται να πάρει μια σοβαρή στροφή είτε το θέλετε είτε όχι. Απολαμβάνετε μια ελαφριά και γεμάτη διασκέδαση σχέση με τον σύντροφό σας και είστε ικανοποιημένοι με ένα όμορφο πρόσωπο και έναν διασκεδαστικό σύντροφο για τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

Παρθένος

Πολλά μυστικά και πολλοί άνθρωπου παρεμβαίνουν στα ερωτικά σας θέματα. Το ταίρι σας ειδοποιεί για αυτές τις παρεμβολές, αλλά είτε αγνοήσατε αυτές τις προειδοποιήσεις ή προτιμήσατε να μην εμπλακείτε βαθιά σε αυτό. Τα πράγματα δεν πρέπει να αγνοούνται πλέον και θα πρέπει να σκεφτείτε βαθιά πώς να αντιμετωπίζετε αυτές τις παρεμβολές.

Ζυγός

Κάποιο πρόσωπο έχει πολύτιμες πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αντιμετώπιση της κατάστασης, αλλά οι εμπειρίες του παρελθόντος έχουν διδάξει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ο σύντροφός σας δεν πρόκειται να προσφέρει εθελοντικά οποιαδήποτε χρήσιμη συμβουλή, επειδή είναι θυμωμένος με το παρελθόν.

Σκορπιός

Τα όρια είναι απαραίτητα σε κάθε υγιή σχέση, αλλά μπορεί να υπάρχει ένα τρίτο μέρος που θα ασκήσει μια αναστατωτική επιρροή στη σχέση σας. Δεν έχετε κατορθώσει να εντοπίσετε το άτομο που ασκεί μια λεπτή αλλά σίγουρη επιρροή στη σχέση σας.

Τοξότης

Αν έχετε χωρίσει, είναι σίγουρο ότι έχετε μετανιώσει. Για αυτό, πρέπει πραγματικά να παρακολουθήσετε αυτό που προτείνει ο σύντροφός σας που επίσης δείχνει να θέλει την επανασύνδεση αντί να προσπαθήσετε να βρείτε εσωτερικές και κρυφές έννοιες καθεμιάς από τις λέξεις και τις ενέργειες που σας χωρίζουν.

Αιγόκερως

Η προσπάθεια επίλυσης των διαφορών σας με κάποιο άτομο με έναν λογικό τρόπο επίσης δεν πρόκειται να λειτουργήσει πολύ καλά. Αυτό συμβαίνει επειδή είστε τώρα σε μια συναισθηματική κατάσταση έντονη και το μυαλό σας δεν είναι έτοιμο να ακούσει λογική φωνή και λογικά επιχειρήματα.

Υδροχόος

Εάν είστε υπερβολικά συναισθηματικοί τώρα, ο σύντροφός σας θα σας ισορροπήσει τέλεια. Ο σύντροφός σας θα παίξει τον κύριο ρόλο στην απομάκρυνση των αμφιβολιών σας και θα σας καθησυχάσει για την κατάσταση της σχέσης. Έτσι, εμπιστευθείτε τον και ενεργήστε ανάλογα. Αντί να βρίσκετε λάθη ή να αναλύετε τη δική σας κατάσταση, ακούστε τον σύντροφό σας που έχει πολλές αξιόλογες παρατηρήσεις.

Ιχθείς

Απολαύσατε τις χαρές της αγάπης με κάποιο πρόσωπο εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σήμερα μπορεί να ξαφνικά έχετε αμφιβολίες που προκύπτουν από τις ενέργειες του συντρόφου σας αλλά από τις δικές σας ενέργειες και πεποιθήσεις. Βιώνετε ένα επίπεδο δέσμευσης που δεν προγραμματίσατε ποτέ να συμβεί. Είναι φυσικό να αισθανθείτε κάποιες δυσκολίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Κριός Αν καταφέρετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και μειώσετε από μόνοι σας τις αναστολές, θα καταφέρετε να καταλάβετε την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Κριός Θα ήταν καλύτερο αυτήν την περίοδο να μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μιας και η...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2017

Κριός Σπρώξτε τον εαυτό σας για να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία σήμερα. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε όλες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Κριός Το νέο σας πρόσωπο μπορεί ακόμη και να είναι λίγο άβολο στον σύντροφό σας αρχικά, απλώς και μόνο επειδή είναι τόσο διαφορετικό από...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-5-2017

Κριός Παρανοήσεις μπορεί να συμβούν σήμερα, ειδικά με τον τρόπο που αντιλαμβανόσαστε όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά και το ενδιαφέρον σας...