Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-6-2017
<p>Κριός

Περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας σε κάποιο ρεστοράν της επιλογής του ή σε κάποιο καλό καφέ. Η απαλή μουσική θα είναι μια καλή επιλογή. Περάστε ένα μέρος της ημέρας σας όμως και με μια κοινή, αγαπητική, γνήσια προσευχή. Θα συμβάλει στην επιτάχυνση της πορείας σας στην περιπέτεια της αγάπης σας.

Ταύρος

Προσπαθήστε να βρείτε την αλήθεια. Μια σοβαρή και μυστικιστική επικοινωνία θα σας βοηθήσει να τελειώσετε αυτή την ανταλλαγή ρηχών σκέψεων και λέξεων με το ταίρι σας που δεν οδηγούν πουθενά, και δεν εμπλουτίζει το πνεύμα σας. Μην κρίνετε άλλους ανθρώπους. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα κίνητρά τους και τις στάσεις τους. Μάθετε να αγαπάτε τους ανθρώπους, παρά τα ελαττώματά τους ή τις αρετές τους.

Δίδυμοι

Θα ζήσετε γλυκές στιγμές με το σύντροφό σας. Αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε στον ουρανό. Έχετε εισέλθει σε μια νέα περίοδο στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε ένα με τον σύντροφό σας. Αυτό θα σας καθοδηγήσει προς μια βαθιά μεταμόρφωση που θα ενισχύσει την αγάπη σας.

Καρκίνος

Αφεθείτε σε κάποια παραγωγική δραστηριότητα σήμερα όπως ο καθαρισμός του σπιτιού ή το μαγείρεμα ή γενικά κάτι καινούριο. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για τις καλές πρακτικές και θα ανταμείψει εκείνους που χρησιμοποιούν την ημέρα καλά. Περάστε χρόνο με τον σύντροφό σας και επικεντρώστε την προσοχή σας σ 'αυτόν.

Λέων

Εσείς και ο σύντροφός σας είστε πολύ ευαίσθητοι και φροντίζετε τους ανθρώπους. Αγαπάτε το να βοηθάτε τους ανθρώπους γενικά και αυτές οι  ποιότητες ήταν αυτό που σας έφερα κοντά στο σύντροφό σας. Ακόμα και όταν πρόκειται για τους δυο σας, βάζετε ο ένας τον άλλον σε βάθρο και είστε ευχαριστημένοι με την απλή παρουσία του άλλου στη ζωή σας.

Παρθένος

Ο σύντροφός σας έχει μια πολύ πιο σαφή και συνοπτική εικόνα της σχέσης  από εσάς. Ο σύντροφός σας μπορεί να φέρει αρκετές αποσκευές από το παρελθόν, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να εισέλθει ολόψυχα στη σχέση. Δεν είναι οι αποσκευές του σας που σας επηρεάζουν. Στην πραγματικότητα, ο σύντροφός σας ήταν πολύ υπομονετικός και τώρα είναι η σειρά σας.

Ζυγός

Ο χρόνος είναι τέλειος για να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στην κατάσταση της ερωτικής ζωής σας. Έχετε αφήσει να γίνει πολύ φλατ. Αυτό οφείλεται κυρίως στην έμφυτη επιθυμία να αφήσετε τα πράγματα αδιατάρακτα. Επιπλέον, εξωτερικοί παράγοντες επηρέασαν την απόφασή σας. Αλλά τόσο η σωματική όσο και η διανοητική ακαταστασία χρειάζονται επειγόντως καθαρισμό και μπορείτε να επιτύχετε τα μέγιστα από την άποψη αυτή σήμερα.

Σκορπιός

Πρέπει να έχετε ανοιχτό μυαλό. Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή και η αγάπη σας τιμάει. Ακόμη και η οικογένειά σας υποστηρίζει το σύντροφό σας. Πρέπει να χαλαρώσετε και να μην αφήσετε αδικαιολόγητες σκέψεις να περάσουν από το μυαλό σας. Πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν.  

Τοξότης

Σήμερα είναι μια ημέρα αβεβαιότητας. Αν και φέρνει μια αίσθηση της αγωνίας σε ό, τι έχει να κάνει με την αγάπη της ζωής σας, φέρει επίσης τον κίνδυνο της διαφωνίας. Επομένως, παρόλο που εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να περάσετε την ημέρα που θέλετε, θα πρέπει να ασκήσετε κάποια προσοχή σήμερα για να πετάξετε με ασφάλεια.

Αιγόκερως

Έχετε περιπλανηθεί με ανθρώπους που προσπαθούν να εισάγουν αρνητικότητα στο μυαλό σας, μόνο για να σας βλάψουν και να σας αποκλίνουν από την πορεία της επιτυχίας. Προσπαθήστε να αποκρυπτογραφήσετε την αλήθεια πίσω από τις παραπλανητικές εκδηλώσεις αγάπης. Εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί ακούσια να κάνετε ορισμένες πράξεις που θα δημιουργήσουν ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα θέλατε να επικεντρωθείτε στη φυσική σας κατάσταση καθώς και στον σύντροφό σας. Θα είναι απολύτως αναζωογονητικό εάν εγγραφείτε μαζί σε ένα πρόγραμμα διαλογισμού γιόγκα ή σε ένα αυστηρό καθεστώς γυμναστικής. Προκειμένου να προσθέσετε σπίθα στη ζωή σας ξεκινήστε να επικοινωνείτε με ανθρώπους που είναι γνήσιοι.

Ιχθείς

Είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς και το σύντροφό σας. Εσείς είστε γεμάτοι ενέργεια και μπορείτε να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο! Οποιαδήποτε δουλειά κάνετε θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο κοινό που θέλετε να επηρεάσετε και οι ανταμοιβές θα διπλασιαστούν. Τυχερές ευκαιρίες σταδιοδρομίας θα έρθουν στο κατώφλι σας και εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να εργαστείτε μαζί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Ο πρώην σύντροφος σας, θα δημιουργήσει μέσα στο επόμενο διάστημα τις κατάλληλες προδιαγραφές – συνθήκες.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Κριός Είσαστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο ή το πρόσωπο που προσεγγίζετε αισθηματικά, σήμερα. Θέλετε έντονα να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-5-2017

Κριός Δείχνετε ότι είστε ένα ήσυχο και ταλαντούχο άτομο. Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που αντανακλούν μπροστά σε μια δύσκολη...