Αστρολογία & Προηγούμενες Ζωές

Αστρολογία & Προηγούμενες Ζωές
<p>Υπάρχουν πολλοί δείκτες στο γράφημα αστρολογίας που υπονοούν τις καταστάσεις ζωής στο παρελθόν. Ένας τέτοιος δείκτης είναι η θέση του πλανήτη Κρόνος και οι πτυχές που γίνονται σε αυτόν από τους άλλους πλανήτες. Ο Κρόνος είναι ο «χρόνος του παλιού πατέρα» του χάρτη αστρολογίας. Ονομάζεται επίσης "Άρχοντας του Κάρματος" για έναν λόγο!

Η εξέταση του Κρόνου σας βοηθά να καταλάβετε τι έχετε φέρει σε αυτή τη ζωή και ποια θα είναι τα μαθήματα της ζωής σας για αυτή την ενσάρκωση. Σε μια ανάγνωση συσχέτισης σχέσεων, η σύγκριση του Κρόνου με  mτο άλλο άτομο μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το σκοπό της σύνδεσής σας σε αυτή τη ζωή.

Το δωδέκατο σπίτι διατηρεί επίσης πολλά μυστικά σχετικά με πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν. Είναι το σπίτι που είναι γνωστό για κρυφά πράγματα και για τελειώματα. Είναι πολύ πνευματικά, κυβερνούν τα όνειρα και το ασυνείδητο μυαλό. Τα χρέη του παρελθόντος και τα καρμικά μαθήματα συχνά εμφανίζονται και εδώ.

Το κυβερνών σύμβολο και οποιαδήποτε πλανητική ενέργεια εδώ θα υποδείξει θέματα που μπορεί να εκδηλωθούν στο πεπρωμένο σας κατά τη διάρκεια αυτής της ζωής.

Ένας άλλος τομέας που συχνά παραβλέπεται είναι ο Βόρειος Κόμβος. Αυτό συνδυάζεται με τον Νότιο κόμβο και αναφέρονται ως «κεφάλι του δράκου» και «ουρά του δράκου», αντίστοιχα. Οι αστρολόγοι εξετάζουν το σημάδι και την οικία αυτών των κόμβων να πέφτουν - καθώς και οποιεσδήποτε πτυχές τους - για να καθορίσουν το πιθανό πεπρωμένο σας, και να πάρετε τις αναλαμπές ποιοι ήσασταν σε προηγούμενες ενσαρκώσεις.

Οι κόμβοι σας βοηθούν να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε με τη ζωή σας. Ο βόρειος κόμβος δείχνει την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει η μοίρα σας. Είναι το μάθημα της ζωής σας, ο λόγος που γεννηθήκατε. Θα σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας και θα σας καθοδηγήσει πώς να αξιοποιήσετε όλες τις ικανότητες που έχετε φέρει σε αυτήν την ενσάρκωση από προηγούμενες ζωές.

Μπορεί να είναι μια δυσάρεστη διαδρομή για να ακολουθήσετε - αλλά σας υπόσχομαι ότι είναι ακόμα πιο άβολα να το αγνοήσετε!

Ο νότιος κόμβος είναι πολικός απέναντι από τον βόρειο κόμβο. Εδώ θα βρείτε τα δώρα σας, τα εργαλεία σε αυτή τη ζωή. Είναι όπου αισθάνεστε άνετα, όπου αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Παρόλο που είναι οικείο, δεν είναι δύσκολο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είστε καλοί επειδή το έχετε κάνει σε αρκετές προηγούμενες ενσαρκώσεις. Δεν σας αναστατώνει.

Δεν πρόκειται να είναι η πορεία της ζωής σας. Πρόκειται να σας ξεκινήσει στα μαθήματα του βόρειου κόμβου για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε το πεπρωμένο αυτής της διάρκειας ζωής.

Τέλος, υπάρχει ο Χείρωνας, τον οποίο καλούν αστρολόγοι, «τον τραυματισμένο θεραπευτή». Ο Χείρωνας είναι πολύ καρμικός, ειδικά κατά τη στιγμή της επιστροφής του Χείρωνα-κάπου γύρω από την ηλικία των 50 ετών. Ο Χείρωνας σας δείχνει πού βλάπτει η ψυχή σας και συχνά θα υπερκαλύπτεστε σε αυτήν την περιοχή της ζωής σας.

Μερικές φορές φέρετε τον πόνο αυτό από τις προηγούμενες ζωές και το μάθημα αυτής της ενσάρκωσης είναι να τα θεραπεύσετε. Αυτές είναι βαθιές πληγές που μπορεί να κάνουν όλη σας τη ζωή να εργαστούν και να καταλάβουν. Η θέση του Χείρωνα και οι πλανητικές πτυχές σε αυτό αποκαλύπτουν πολλά για το πώς να αντιμετωπίσει τυχόν προηγούμενες ζωής που πρέπει να επιλυθούν και να απελευθερωθούν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ραχού: Η Σκοτεινή Πλευρά του Β.Δεσμού

Ραχού: Η Σκοτεινή Πλευρά του Β.Δεσμού

Ραχού: Η Σκοτεινή Πλευρά του Β.Δεσμού

Όλοι οι πλανήτες, έχουν φυσική και οπτική ύπαρξη. Ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός δεν έχουν, είναι σημάδια στον ουρανό. Κάθε έτος με την...

Ψυχολογική Αστρολογία

Ψυχολογική Αστρολογία

Ψυχολογική Αστρολογία

Ψυχολογική αστρολογία, ή αστροψυχολογία είναι το αποτέλεσμα της αμοιβαίας γονιμοποίησης των πεδίων της αστρολογίας με την ψυχολογία...

Πλανητες και Αστρολογια

Πλανητες και Αστρολογια

Πλανητες και Αστρολογια

Ξέρετε τι συμβολίζουν οι πλανήτες στην Αστρολογία; Εκτός από τη Γη, η Αστρολογία ασχολείται με δέκα πλανήτες, όπου ο Ήλιος και η Σελήνη...

Προηγουμενες Ζωες!

Προηγουμενες Ζωες!

Προηγουμενες Ζωες!

Πιστεύετε στην αέναη κίνηση των ψυχών; Όταν φεύγουμε, η ψυχή μας ανεβαίνει. Οτιδήποτε που εξακολουθεί να παραμένει βαρύ μένει...

Μετενσαρκωση

Μετενσαρκωση

Μετενσαρκωση

Ένα ερώτημα που βασανίζει τον άνθρωπο είναι, γιατί όλος αυτός ο αγώνας της ζωής για την ολοκλήρωση του ανθρώπου να διακόπτεται από τον...

Ρωμαϊκη αστρολογια

Ρωμαϊκη αστρολογια

Ρωμαϊκη αστρολογια

Κατά την ρωμαϊκή περίοδο είχαμε μεγάλη έξαρση της αστρολογίας. Ο απλός κόσμος πίστευε στην αστρολογία, αλλά δεν μπορούσε να έχει την...