Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-6-2017
<p>Κριός – Τρία των Πεντάκτινων Αντεστραμμένο

Κάποιο στρες ίσως σας κρατάει πίσω πριν μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο σχέδιο που έχετε θέσει με το σύντροφό σας εδώ και καιρό όσον αφορά την σχέση και το ταίρι σας.

Ταύρος – Άσσος των Σπαθιών Αντεστραμμένο

Κάποιο εξωτερικό άγχος ίσως λειτουργεί ως εμπόδιο της ευτυχίας σας όσον αφορά τη σχέση σας. Η πίεση αυτή θα φαίνεται να μεγαλώνει μέσα στην ημέρα, ωστόσο έχετε τη δύναμη να την σταματήσετε.

Δίδυμοι – Οκτώ των Κυπέλλων

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα πράγματα γύρω σας μπορεί να είναι περισσότερο ρομαντικός παρά ρεαλιστικός, αλλά αυτό είναι το στοιχείο που κάνει τη σχέση σας τόσο τρυφερή.

Καρκίνος – Οκτώ των Ράβδων

Ξέρετε πως κάποιο εμπόδιο βρίσκεται πολύ κοντά σας αυτές τις ημέρες και γι αυτό ίσως έχετε αρχίσει να αγχώνεστε την τελευταία περίοδο. Είναι σημαντικό να ηρεμήσετε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

Λέων – Ο Αυτοκράτορας Αντεστραμμένος

Κάποια παλιά διαμάχη με το σύντροφό σας ίσως αναδυθεί σήμερα στις συνειδήσεις και των δύο σας, χωρίς ωστόσο να το εκφράζετε. Αυτό θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Παρθένος – Δύο των Κυπέλλων

Η αβεβαιότητα που νιώθετε για το μέλλον της σχέσης σας είναι ένα στοιχείο που θα σας εμποδίζει από το να απολαύσετε τα συναισθήματα που νιώθετε για το ταίρι σας απόψε, ωστόσο η ανησυχία αυτή θα φύγει σύντομα.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα

Η αγάπη είναι ο οδηγός σας σήμερα και γι αυτό θα καταφέρετε να λύσετε μικρές παρεξηγήσεις και διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και θα απολαύσετε μια ήρεμη και ρομαντική νύχτα.

Σκορπιός – Δύο των Σπαθιών

Ίσως δεν είστε έτοιμοι για κάποιο μεγάλο βήμα το οποίο καλείστε από το σύντροφό σας να κάνετε στη σχέση σας. Αυτό σας προκαλεί μεγάλο άγχος, κυρίως επειδή δεν το έχετε συζητήσει με το ταίρι σας.

Τοξότης –Πέντε των Πεντάκτινων  

Ίσως νιώσετε πιεσμένοι στη σχέση σας και έχετε την αίσθηση πως κάποιος σας υποτιμά, ωστόσο οι σκέψεις αυτές θα φύγουν σύντομα και θα καταλάβετε πως κάνατε λάθος.

Αιγόκερως – Η Δικαιοσύνη Αντεστραμμένο

Έχετε βάλει στόχο να καταρρίψετε τις τυχόν αδικίες που ίσως συμβαίνουν στη σχέση σας. Είστε αποφασισμένοι να βάλετε τέλος στις ανισότητες και να απολαύσετε ξανά τον έρωτά σας.

Υδροχόος – Έξι των Σπαθιών

Το βάρος της καθημερινότητας ίσως σας φανεί πιο αβάσταχτο απ’ ό,τι συνήθως σήμερα, ωστόσο το ταίρι σας βρίσκεται στο πλευρό σας για να σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα ξεκούραστοι.

Ιχθύς – Έξι των Κυπέλλων Αντεστραμμένο

Κάποιο λάθος του παρελθόντος ίσως σας βασανίζει και έτσι νιώθετε κατώτεροι από το σύντροφό σας χωρίς λόγο. Αν μιλήσετε με το ταίρι σας θα καταλάβετε πως ο λόγος για τον οποίο αγχώνεστε είναι ασήμαντος.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Μπορεί να έχετε τα παράπονα και τις ανησυχίες σας σήμερα όσον αφορά το σύντροφό σας, ωστόσο η χημεία και η...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια σε σχέση με το επαγγελματικό σας μέλλον αυτήν την περίοδο, ωστόσο η...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες σε σχέση με την καθημερινή σας ζωή, οι οποίες σας αποτρέπουν από το να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 31-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-8-2017

Κριός – Τρία των Πεντάκτινων Αντεστραμμένο Κάποιο στρες ίσως σας κρατάει πίσω πριν μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο σχέδιο που...