Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-6-2017
<p>Κριός

Είναι μια μεγάλη μέρα. Μπορείτε να πάρετε πίσω την πρώην αγάπη σας! Είχατε κάποια διαφορά μεταξύ σας όταν χωρίσατε με τον/την αγαπημένο/η σας! Ωστόσο, πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε αν θα μετακομίσετε πάλι μαζί, καθώς αυτή δεν είναι μια πολύ καλή μέρα για να φτάσετε σε οποιαδήποτε απόφαση! Θα έχετε αρκετό χρόνο για να δείτε τι έχετε στο μυαλό σας!

Ταύρος

Οι σχέσεις θα είναι πολύ χρήσιμες σήμερα! Θα είστε ακαταμάχητοι για εκείνους που θα σας συνοδεύσουν για ταξίδια σήμερα. Εάν υπάρχει κάποια αμφιβολία στο μυαλό σας σχετικά με το τι κάνετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να επαναξιολογήσετε την απόφασή σας. Αλλά είστε έτοιμοι για απολαύσεις!

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να απεικονίσετε πώς θέλετε να ζήσετε τον έρωτα και τι είδους σύντροφος θέλετε να είστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τον στόχο σας. Να είστε ψύχραιμοι με ό, τι έρχεται στον δρόμο σας.

Καρκίνος

Μπορεί να προσελκύσετε κάποιον από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή ακόμα και από διαφορετική χώρα. Μπορεί να αισθάνεστε παθιασμένοι και συναισθηματικά φορτισμένοι απέναντι σε αυτό το άτομο. Άλλα συμβάντα θα τείνουν να ξεθωριάζουν όταν θα είστε με αυτό το άτομο. Και αυτή η συνάντηση μπορεί ακόμη και να πάρει ένα σχήμα, αν ο Παντοδύναμος θέλει!

Λέων

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι τα όρια είναι το σημάδι μιας υγιούς σχέσης. Μην καταπατήσετε τον προσωπικό σας χώρο και στη συνέχεια προσπαθήσετε να το δικαιολογήσετε στο όνομα της αγάπης. Είναι επίσης απαραίτητο να διασφαλίσετε ότι δεν θα αφήσετε το ταίρι σας να σας κυριαρχήσει, διότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές στο μέλλον.

Παρθένος

Κάτι στη σχέση σας, σας δίνει το έντονο αίσθημα ότι όλα λειτουργούν τέλεια και ότι μια μακροχρόνια σχέση είναι στο μέλλον σας. Η σχέση μπορεί να λάβει ακόμη και το σχήμα του γάμου. Αλλά προτού να δώσετε τα πάντα, πάρτε μια βαθιά ανάσα και διαβάστε μεταξύ των γραμμών. Μπορεί να αποδειχθεί αληθινό ή να ανακαλύψετε κάτι που αγνοήσατε.

Ζυγός

Θα χρειαστεί πολλή υπομονή για να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας σήμερα. Μην επιλέγετε κάθε ζήτημα, καθώς αυτό θα διαταράξει την ειρήνη και την αρμονία της σχέσης σας. Ακόμα και μικρές διαφωνίες και αμελητέα ζητήματα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Η σιωπή θα είναι χρυσή σήμερα. Απλά κρατήστε την ψυχραιμία σας και να πιστέψετε στην έμφυτη δύναμη της σχέσης σας και αυτή η φάση επίσης θα περάσει.

Σκορπιός

Κανείς δεν έχει την άδεια να σας κάνει να αισθανθείτε κάτω. Είναι μια δοκιμαστική στιγμή. Αν η αγάπη σας πονάει, ποτέ δεν ήταν η δική σας. Είναι καιρός να προχωρήσετε. Δεν υπάρχει κοινωνική υποχρέωση να παραμείνετε συνδεδεμένοι με κάτι που δεν γεμίζει τις ενέργειές σας. Μπορεί να βρείτε αγάπη σύντομα.  

Τοξότης

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι της αγάπης. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, πιθανότατα θα κάνετε μια χειρονομία για να εισάγετε νέα ζωή σε αυτήν. Αν είστε μόνοι, θα γίνετε περισσότερο διαθέσιμοι κοινωνικά για να συναντήσετε έναν πιθανό σύντροφο. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν και η αγάπη σας θα λάβει μια οριστική στροφή προς το θετικό.

Αιγόκερως

Βλέπετε πολύ χάος και σύγχυση. Αλλά είναι μόνο η συσκευασία. Καθώς το σύννεφο υποχωρεί, θα δείτε τον ήλιο. Πάρτε το χρόνο σας και ακολουθήστε τις τάσεις. Θα δείτε μια τεράστια προοπτική. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και έχει την ικανότητα να ζωγραφίζει το μέλλον σας φωτεινό.

Υδροχόος

Είναι μεγάλη μέρα από τότε που θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε ανοιχτά με τον σύντροφό σας. Ψάχνετε αυτήν την ευκαιρία από μακρού! Αποκαλύψτε όλα τα μυστικά σας μαζί τους και μοιραστείτε τις ανησυχίες που έχετε! Θα αφήσει την εισροή ενθουσιασμού στη σχέση σας, φέρνοντάς σας πιο κοντά ως φίλους και ως ζευγάρι επίσης.

Ιχθείς

Σήμερα θα βρείτε τον εαυτό σας ψάχνετε για κάποιον που μπορεί πραγματικά να σας καταλάβει. Θα θελήσετε κάποιον που μπορεί να χειριστεί τη συναισθηματική σας φύση και δεν θα σας πειράξει για το ότι πάσχετε από τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να βρείτε κάποιον που σας δέχεται για το ποιοι είστε και δεν θέλει να σας αλλάξει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι στιγμή για περισσότερα. Η σημερινή αστρολογική κατάσταση, από όλες τις πλευρές, ζητάει από εσάς έντονη και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-10-2017

Κριός Μην αφιερώσετε τόσο πολύ στο να αναλύσετε καταστάσεις, καθώς σήμερα μπορείτε να γίνετε τα πρόσωπα που θα λάμψουν περισσότερο....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-9-2017

Κριός Η ημέρα θα χρειαστεί λίγο την προσοχή σας. Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη αφοσίωση σε ένα αντικείμενο που...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-5-2017

Κριός Η γοητεία είναι το μεσαίο σας όνομα και ενώ μερικοί από εσάς μπορεί να μην θέλουν να επηρεάσουν τη γνώμη του άλλου μισού σας με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-5-2017

Κριός Αυτή η μέρα μπορεί να αποδειχθεί ένα σημείο καμπής στη σχέση σας. Μπορείτε να αρχίσετε ξαφνικά να βλέπετε κάποιον κοντά σας σε ένα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Κριός Υπάρχει μια μεγάλη πραγματική ζεστασιά σήμερα, και η ουράνια ενέργεια σας βοηθά να το αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό. Οποιαδήποτε...