Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017
<p>Κριός

Αυτό το ΣΚ, το πρώτο του Ιουλίου, διαλέξτε να το περάσετε με ανθρώπους που ξέρετε καλά και δεν υπάρχει περίπτωση να σας αναστατώσουν. Αν είστε σε σχέση αποφύγετε οικογενειακέ συγκεντρώσεις γιατί δεν θέλετε μέσα στην ζέστη να ασχοληθείτε με άβολες συζητήσεις, αντιπαραθέσεις και λόγια.

Ταύρος

Είναι ένα γλυκό σαββατοκύριακο, αλλά προσέξτε τις έντονες ανάγκες σας κτητικότητας, όχι ότι λέμε κάτι νέο, αλλά να, υπάρχει μια έξτρα ανάγκη να κολλήσετε επάνω στο ταίρι σας και κάνει ζέστη, να το αποφύγετε. Πάτε κάπου με λίγη δροσιά και φτιάξτε τις αναμνήσεις του μέλλοντός σας με τα υλικά της φύσης.

Δίδυμοι

Εξόχως συναισθηματικό αυτό το σαββατοκύριακο. Παραδόξως για εσάς τους αέρινους, με τον Ερμή στον Καρκίνο και τον 2ο Οίκο σας, βγάζετε σε όσους αγαπάτε μια βαθιά κτητική διάθεση και μάλιστα σας πιάνει και μια ζήλια καθόλου συνηθισμένη για την ιδιοσυγκρασία σας. Δεν είναι κακό, αυτή η αλλαγή σας κάνει πολύ γοητευτικούς.

Καρκίνος

Είστε από τους πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, πράγμα πολύ λογικό με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιό σας. Ωστόσο καραδοκεί μια ένταση πάνω από τον μέσο όρο – και ο δικός σας ο μέσος όρος έντασης είναι έτσι κι αλλιώς εντελώς εκτός ελέγχου! – οπότε πιείτε ένα χαλαρό ποτάκι και αφήστε την ζωή να κυλήσει ομαλά.

Λέων

Δυνατές συγκινήσεις και πιθανές συναντήσεις καρμικού τύπου – ίσως και με πρώην συντρόφους σας – είναι στο διάβα σας αυτό το σαββατοκύριακο. Θέλετε να ζήσετε μια επανασύνδεση; Έχετε τις καλύτερες προοπτικές. Αν πάλι έχετε μια μόνιμη σχέση μπορείτε να την ανανεώσετε μέσα από την νοσταλγία.

Παρθένος

Είναι ένα όμορφο διήμερο για τους Παρθένους το πρώτο ΣΚ του Ιουλίου. Αν και γενικά δεν θα λέγαμε ότι είστε καλοκαιρινοί τύποι, έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά είτε με το ταίρι σας είτε βολτάροντας με τον άνθρωπο που ήδη έχετε σχέση μαζί του. Είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε ότι η ζωή δεν είναι μόνον υποχρεώσεις, καλό αυτό.

Ζυγός

Είστε σε πολύ δύσκολη θέση συναισθηματικά, ο Δίας στο ζώδιό σας έχει μάλλον παράξενες επιδράσεις και σας έχει ανοίξει δρόμους καρμικούς και πληγωμένου. Ευτυχώς είστε άνθρωποι που τρέφονται από τις εμπειρίες και μπορείτε να αντιληφθείτε τα μοτίβα της μοίρας έτσι όπως αναδύονται μέσα από τις δυσκολίες των σχέσεων.

Σκορπιός

Κάποιοι άνθρωποι στους οποίους είχατε δώσει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη  τελικά την καταχράστηκαν με τον πιο δόλιο τρόπο. Μην ξεφυσάτε και μην σκάτε, δείτε το σημαντικό μάθημα που είναι ότι όλοι είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο και πηγαίνετε παρακάτω. Μήπως να φλερτάρατε λίγο αυτό το διήμερο;

Τοξότης

Τα μαθήματα του Κρόνου συνεχίζονται ακάθεκτα και αυτό το ΣΚ, τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτός ο δύσκολος δάσκαλος των ουράνιων σφαιρών. Προσπαθήστε να δείτε πώς θα βρείτε λίγο χρόνο για την αγάπη μέσα από όλα αυτά τα δύσκολα θέματα που τρώνε την ενέργειά σας.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας θα ορίσει και αυτό το ΣΚ την ερωτική σας ζωή. Είναι μια δύσκολη στιγμή γα τα συναισθηματικά σας θέματα. Μην έχετε όμως καμία αμφιβολία ότι πολύ σύντομα θα έχετε ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο και θα είστε πολύ ώριμοι, μην έχετε πλερέζες, θα ανατείλει και για εσάς ο ήλιος της αγάπης. 

Υδροχόος

Αν αυτό που θέλετε είναι μια νέα αγάπη έχετε όλες τις καλές ενέργειες από τον ουράνιο θόλο να φλερτάρετε με επιτυχία. Αν όμως αυτό που θέλετε είναι να σιγουρέψετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας πρέπει να φροντίσετε να δώσετε καθαρό μήνυμα, χωρίς την αίσθηση ότι παίζετε δεξιά και αριστερά. 

Ιχθείς

Καθώς ο Χείρωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας όπως ανάδρο0μος είναι κι ο Ποσειδώνας, πάλι στο ζώδιό σας, από άποψη συναισθηματικών ευκαιριών τα μάτια σας είναι στραμμένα στο παρελθόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά θα έχετε μια επανασύνδεση, θα έχετε όμως την ευκαιρία να δείτε με σοβαρότητα όλο το πλέγμα των σχέσεών σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας ήδη από αυτό το ΣΚ. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/1-14/1/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/1-14/1/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/1-14/1/2018

Κριός Το σαββατοκύριακο μπροστά είναι συναισθηματική στιγμή για εσάς, αλλά όχι κατ 'ανάγκη τον τρόπο που θα περιμένατε. Τα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Κριός Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν περιττές συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάτε, τόσο στη ζωή όσο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Κριός Θα μπορούσατε να περάσετε μερικές κοινωνικές και ερωτικές αλλαγές. Ίσως δεν περνάτε πλέον καλά με την ίδια ομάδα φίλων και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Κριός Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Ιχθείς σας κάνει πολύ γοητευτικούς και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 02/07 –03/07/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 02/07 –03/07/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 02/07 –03/07/2016

Οπωσδήποτε η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που θα έχουμε στις 4 Ιουλίου αρχίζει να επιδρά και ν μας κάνει πολύ ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο,...