Ομοερωτικές Προβλέψεις 3/07 - 9/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 3/07 - 9/07/2017
<p>Κριός

Θα μιλήσετε με τους αγαπημένους σας αυτή την εβδομάδα. Όχι μόνο η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον τομέα επικοινωνίας σας την Τρίτη, αλλά ο Ερμής θα μεταφερθεί στον τομέα αγάπης σας την Τετάρτη. Αυτό είναι διπλάσιο ποσό ενέργειας που βοηθά στη στήριξη της σκέψης, της ομιλίας και της λήψης αποφάσεων που συνδέονται με ρομαντικά θέματα. Στην πραγματικότητα, μια σημαντική συζήτηση για την αγάπη σας είναι δυνατή την Παρασκευή όταν ο Ερμής και η Αφροδίτη συνδέονται υπέροχα.

Ταύρος

Εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να μιλάτε για οικονομικά θέματα αυτή την εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε αρκετές συνομιλίες για τις προσωπικές σας προοπτικές λήψης χρημάτων. Φαίνεται ότι έχετε μια ιδέα που είστε ενθουσιασμένοι με την εφαρμογή, αλλά θα θέλατε να το συζητήσετε με κάποιον πριν τη διάπραξη. Η χρήση του ανθρώπου σας ως ηχητικού πίνακα θα είναι η ιδανική λύση. Αυτός ή αυτή θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας και να εξομαλύνετε το σχέδιό σας.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σας την Τρίτη, η αγάπη σας είναι βέβαιο ότι θα πάρει μια ευπρόσδεκτη ώθηση. Μέχρι την 31η Ιουλίου θα κοιτάξετε και θα αισθανθείτε πιο όμορφοι, κάτι που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε εύκολα άλλους με τον τρόπο σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να παρατηρήσετε ότι περισσότεροι από ένας δυνητικοί υποψήφιοι καλούν το όνομά σας αυτές τις μέρες. Αυτός που θα κερδίσει την καρδιά σας θα πρέπει να είναι ο πιο πνευματικά κοντινός σας - τα βλέμματα δεν αρκούν.

Καρκίνος

Η δημιουργία του ιερού χώρου για εσάς και τον σύντροφό σας για να ξεφύγετε από τις χαοτικές στιγμές της ζωής σας θα γίνει μια αναγκαιότητα για σας αυτήν την εβδομάδα. Γιατί να μην εξετάσετε τον προγραμματισμό ενός spa ή να ξεφύγει σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο με πρωινό σε μια όμορφη περιοχή για μερικές ημέρες; Οτιδήποτε επιτρέπει σε εσάς και το ταίρι σας να συνδεθείτε μαζί θα τροφοδοτήσει το πνεύμα σας - και τη σχέση σας. Και οι δύο δεν το αξίζετε μόνο αυτό, χρειάζεστε.

Λέων

Το κοινωνικό σας ημερολόγιο θα αυξήσει την ταχύτητα αυτή την εβδομάδα και θα είστε ενθουσιασμένοι για κάθε ευκαιρία. Από τις 4 έως τις 31 Ιουλίου θα παρακολουθήσετε τόσα πολλά πάρτι και εκδηλώσεις που, αν είστε μόνοι, τουλάχιστον ένα άτομο θα καταγράψει το ενδιαφέρον σας. Στην πραγματικότητα, είναι πιο πιθανό ότι τουλάχιστον δύο άνθρωποι θα αγωνιστούν για την προσοχή σας, η οποία σίγουρα θα γοητεύσει το εγώ σας. Αυτός που κερδίζει την καρδιά σας όμως, θα έχει ομορφιά και μυαλό.

Παρθένος

Η αγάπη σας δεν θα είναι καθόλου όμορφη αυτή την εβδομάδα. Την Παρασκευή μια δύσκολη Πανσέληνος θα πέσει στον τομέα του ρομαντισμού. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει έναν δυσάρεστο αγώνα εξουσίας μεταξύ εσάς και του ανθρώπου σας. Θα μπορούσε να είναι για κάτι μικρό όπως το πού να κάνετε διακοπές, αλλά μπορεί επίσης να είναι για κάτι αρκετά σημαντικό, όπως το ότι ένας από εσάς που αισθάνεστε ελεγχόμενος από τον άλλο. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι, αυτό είναι το είδος ενέργειας  που μπορεί να προκαλέσει μια διάλυση.

Ζυγός

Θα ενδιαφερθείτε περισσότερο να συναντήσετε άτομα από τα οποία μπορείτε να μάθετε. Ως αποτέλεσμα, αυτή την εβδομάδα ίσως βρείτε τον εαυτό σας να έλκεται από κάποιον που έχει ένα πολύ μοναδικό πνευματικό υπόβαθρο ή προέρχεται από διαφορετικό πολιτισμό από εσάς. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, τότε εσείς και το ταίρι σας θα θελήσετε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μαζί με κάποια ιδιότητα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια τάξη ή εργαστήριο μαζί ή να αποφασίσετε να παρακολουθήσετε μια πνευματική τελετή που θα βρείτε φωτισμό.

Σκορπιός

Αυτή την Τρίτη η Αφροδίτη θα μεταφερθεί στον τομέα των σχέσεών σας και θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 31 Ιουλίου. Κατά συνέπεια, τις επόμενες εβδομάδες εσείς και η αγάπη σας θα λάβετε μια μεγάλη κοσμική υποστήριξη για να εξομαλύνετε τυχόν ακατέργαστα μπαλώματα που μπορεί να συμβαίνουν στη σχέση σας . Στην πραγματικότητα, και οι δυο σας θα ενδιαφέρονται μόνο για την επίτευξη αρμονίας και ικανοποίησης μαζί. Αυτό μόνο εγγυάται ότι θα συμβεί. Εάν συναντάτε κάποιον ιδιαίτερο, αυτό μπορεί να είναι μια εποχή όπου αποφασίζετε να κάνετε πιο σταθερή δέσμευση για να διδάξετε άλλους.

Τοξότης

Μπορεί να ακούτε πολλά υποσχόμενα νέα αυτή την εβδομάδα σχετικά με το εισόδημα συντρόφου σας και αν ναι, οι δύο θα γιορτάσετε σίγουρα. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι εσείς και η αγάπη σας θα ανακαλύψετε ότι έχετε ωφεληθεί ωραία από μια επένδυση που κάνατε από κοινού. Τώρα είναι η στιγμή να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε μαζί για να εξασφαλίσετε ακόμα μεγαλύτερη οικονομική χαρά. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα πρέπει να δείτε βελτίωση στη στενή σχέση σας. Γιατί; Είστε σε θέση να μιλήσετε για τα πιο άβολα θέματα, τα οποία σίγουρα θα σας φέρουν πιο κοντά.

Αιγόκερως

Αυτή μπορεί να μην είναι μια εύκολη εβδομάδα για εσάς. Την Κυριακή, μια πανσέληνος στο ζώδιό σας μπορεί να προκαλέσει κάθε ανασφάλεια που έχετε στη σχέση σας. Μπορεί να προσπαθήσετε τόσο σκληρά να ελέγξετε τις καταστάσεις μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, αλλά όσο περισσότερο κρατάτε, τόσο περισσότερο φαίνεται να απομακρύνεται. Θυμηθείτε ότι αν ο φόβος σας συναντήσει την ιδεοληψία ή τον χειρισμό του συντρόφου σας, θα είναι απενεργοποιημένη. Δεν μπορείτε να κρατήσετε μια σφιχτή λαβή για κάτι που αξίζει να έχετε εκτός αν είστε πρόθυμοι να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν ελεύθερα.

Υδροχόος

Την Τρίτη, η Αφροδίτη θα μεταφερθεί στον τομέα της πραγματικής αγάπης για πρώτη φορά σε περίπου ένα χρόνο. Εάν είστε μόνοι, μέχρι τις 31 Ιουλίου θα έχετε εξαιρετική υποστήριξη για να συναντήσετε κάποιον νέο σύντροφο και να ερωτευτείτε τρελά. Αναμείνετε την πνευματική σύνδεση που μοιράζεστε! Αν είστε σε μια σχέση, θα παρατηρήσετε ότι αισθάνεστε πάλι πεταλούδες στο στομάχι σας όταν περπατάει ο σύντροφός σας. Απολαύστε το ρομαντισμό.

Ιχθείς

Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να έχει μια μεγάλη αναστάτωση αυτή την εβδομάδα, και ως αποτέλεσμα, θα αιμορραγεί η αγάπη σας. Την Κυριακή, μια πανσέληνος στον τομέα φιλίας θα προκαλέσει πιθανότατα ένταση μεταξύ εσάς και ενός φίλου. Εάν η διαφωνία σας έχει κάποια σχέση με την αγάπη σας, ίσως αισθάνεστε σαν να προσπαθεί ο φίλος σας να μπερδεύει πάρα πολύ στις προσωπικές σας υποθέσεις. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι η φιλία έχει περάσει τα όρια που δεν αισθάνεστε άνετα. Εάν ναι, φερθείτε ανάλογα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/09 – 1/10/2017: μικρές πράξεις αγάπης

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/09 – 1/10/2017: μικρές πράξεις αγάπης

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/09 – 1/10/2017: μικρές πράξεις αγάπης

ΚΡΙΟΣ Έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των αναγκών σας για αγάπη και στοργή και πώς να το πάρετε από αυτό που θέλετε αυτήν την εβδομάδα. Με την...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Κριός Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά για σένα, μιας και στις 17.04.η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Κριός Η εβδομάδα αυτή είναι τέλεια και πολύ συναισθηματική. Η Αφροδίτη στις 4 του μηνός γυρίζει στο ζώδιό σου ανάδρομη και σε στέλνει να...