Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017
<p>Κριός

Το νέο σας πρόσωπο μπορεί ακόμη και να είναι λίγο άβολο στον σύντροφό σας αρχικά, απλώς και μόνο επειδή είναι τόσο διαφορετικό από αυτό που κανονικά είστε. Αλλά η γοητεία σας κερδίζει σήμερα. Σύντομα θα μπορείτε να καταργήσετε οποιαδήποτε δυσάρεστη αίσθηση που μπορεί να έχει ο σύντροφός σας και να τον κάνετε να απολαμβάνει τη συντροφιά σας.

Ταύρος

Εσείς και ο σύντροφός σας φαίνεται να έχετε τακτικά προβλήματα. Είτε πρόκειται για παρεξήγηση ή λάθη, οι καιροί δεν ήταν πολύ ελπιδοφόροι. Η αστρική άποψη είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ημέρα για να αναπληρώσετε την αγάπη σας και να διερευνήσετε τα ζητήματα, καθώς ορισμένα θέματα χρειάζονται κάποια συζήτηση και κατανόηση.

Δίδυμοι

Καθώς η σχέση σας συνεχίζεται, μαθαίνετε νέες εμπειρίες. Αντιμετωπίστε τα δύσκολα κομμάτια της σχέσης σας ως μάθημα για το μέλλον. Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε προσδοκίες. Για να μάθετε γι 'αυτόν, θα γίνουν ορισμένες παρεξηγήσεις. Αυτά δεν είναι κακά σημάδια. Στην πραγματικότητα, είναι μια μαθησιακή εμπειρία.

Καρκίνος

Ο σύντροφός σας είναι κουρασμένος από τις διαταραχές. Θα ήθελε ευχαρίστως να αναπληρώσει, καθώς αντιλήφθηκε μέσα από τις παρεξηγήσεις πόση αγάπη έχει η σχέση σας. Ελπίζει να καθίσετε και να μιλήσετε έτσι ώστε εσείς δύο να ξεκινήσετε ξανά με μια σοφότερη στάση και με πολύ πιο ενισχυμένη αγάπη και εμπιστοσύνη.

Λέων

Σήμερα, αντί να επιδοθείτε σε δραστηριότητες, κατευθυνθείτε για έναν καφέ και καθίστε συντροφιά με το ταίρι σας, μιλήστε για τα περιεχόμενα της καρδιάς σας. Μετά από όλα, εσείς οι δύο βρεθήκατε μαζί χάρη σε μια κοινή κατανόηση. Αυτό ακριβώς απαιτεί η σχέση σας αυτή τη στιγμή. Η αγάπη είναι εκεί και πάντα υπήρξε. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη εμπιστοσύνη και κατανόηση.

Παρθένος

Παρόλο που εσείς και ο σύντροφός σας πιστεύετε στις μικρές χαρές της ύπαρξης μαζί, οι άνθρωποι σας κάνουν να νιώσετε σαν μια σχέση ελλιπής χωρίς ορισμένα προνόμια και τελετουργίες. Εξαιτίας αυτού, εσείς οι δύο αντιμετωπίζετε ορισμένες αβεβαιότητες και τα αστέρια έχουν σπεύσει να σας πουν ότι όλα είναι καλά απλά δεν το βλέπετε.

Ζυγός

Εσείς και ο σύντροφός σας είστε υπεύθυνα άτομα που βλέπουν την αγάπη ως ταξίδι που πραγματοποιείτε μαζί στη ζωή. Προτιμάτε η αγάπη να εκφράζεται μέσω της κατανόησης και της υποστήριξης. Δεν πιστεύετε ότι η αγάπη μπορεί να μετρηθεί με τον αριθμό των δώρων που ανταλλάσσονται – οπότε δεν έχετε τιποτα να χωρίσετε.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για την αντιμετώπιση μιας δύσκολης κατάστασης. Είναι καλή ιδέα να διατηρήσετε μια σταθερή αλλά τακτική στάση εναντίον τοξικών ανθρώπων και να τους ενημερώσετε για τις προθέσεις σας για αγάπη ο ένας προς τον άλλο. Μπορείτε να περάσετε την ημέρα στο σπίτι μαζί με τα νυχτικά σας και με ένα σπιτικό γεύμα και μια απαλή κλασική ταινία.

Τοξότης

Η σχέση σας λόγω της ισχυρής βάσης της έχει μια εξαιρετικά άνετη αύρα. Αυτό θα κάνει τους ανθρώπους να δουν ότι δεν τους έχετε ανάγκη και να σας αφήσουν μόνους στο μέλλον. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από τα κουτσομπολιά σήμερα, καθώς μπορεί να μην σας κάνει καλό. Αντ 'αυτού, περάστε την ημέρα σε άνετη αλληλεπίδραση μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Κρίνοντας από το γεγονός ότι η σχέση σας είναι σε μια φάση εκκίνησης, σίγουρα δεν θέλετε καμία ανεπιθύμητη παρεμβολή. Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε περάσει μερικές δύσκολες στιγμές και οποιαδήποτε τέτοια κατάσταση αισθανθείτε, θα μπορούσε να σπαταλήσει την διάθεσή σας.

Υδροχόος

Ο δεσμός μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας είναι πολύ ισχυρός για να σπάσει από μικρές διαταραχές. Ο σύντροφός σας είναι ένα αγαπητό πρόσωπο που σας εμπιστεύεται με όλη την καρδιά του. Εσείς οι δύο μοιράζεστε την άνεση που έχετε ξέχωρα από οποιονδήποτε άλλον, εσείς οι δύο γνωρίζετε τις προτιμήσεις του άλλου. Και επιπλέον, ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να σας χαρίσει τα πάντα.

Ιχθείς

Πρέπει να μιλήσετε μεταξύ σας με το ταίρι σας για να καταλάβετε την αληθινή αντίληψή σας και τις προσδοκίες σας από αυτή τη σχέση και η ποιότητα θα είναι πολύ καλύτερη αφού έχετε μιλήσει. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς για τα συναισθήματά σας και να μιλήσετε ανοιχτά για αυτά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Κριός Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε μια πιθανότητα για μια πολύ αγαπημένη και ρομαντική σχέση και επανασύνδεση. Τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-6-2017

Κριός Εάν κάνετε κάποιο λάθος, πιθανότατα θα χάσετε κάποια από την εμπιστοσύνη που είχε ένας πρώην σύντροφός σας σε σας. Λόγω αυτού,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Κριός Η καλή διάθεση και της ανάδρομης Αφροδίτης και του Άρη θα σε βοηθήσει πολύ αν αυτό που έχεις στο μυαλό σου στον ερωτικό τομέα είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Κριός Οπωσδήποτε ευνοούνται σήμερα οι επανασυνδέσεις. Με τον Άρη στον 2ο Οίκο σου να έχει μια σημαντική συμπαντική συνομιλία με τον...