Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-7-2017
<p>Κριός – Επτά των Πεντάκτινων

Αυτή η κάρτα αφορά τις "επιστροφές της συναισθηματικής επένδυσης". Είτε αισθάνεστε καλά σχετικά με τα πράγματα αυτή τη στιγμή είτε όχι, είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι σε κάποιο βαθμό επιστρέφετε αυτό που δώσατε στο παρελθόν. Αν έχετε θετικές καταθέσεις ψυχής, θα έχετε κι θετικές απολαβές.

Ταύρος – Επτά των Κυπέλλων

Είναι απαραίτητο να έχετε σαφή εικόνα για το τι σημαίνει επιτυχία σε εσάς και για το πώς θα φανούν οι στόχοι σας όταν πληρούνται. Δεν είναι καιρός να επιτρέψετε στους στόχους σας να είναι άμορφοι. Αν είναι, δεν θα τους συναντήσετε ποτέ. Να είστε συγκεκριμένοι στον έρωτα.

Δίδυμοι – Ο Κρεμασμένος

Καμία σχέση, και κανένα άτομο, δεν είναι τέλεια. Ούτε είστε εσείς, δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθείτε. Αν ψάχνετε για αγάπη και συνεχώς έρχεστε άδειοι, σκεφτείτε την πιθανότητα να έχετε μια μη ρεαλιστική, εξιδανικευμένη ιδέα για το τι είναι ένας σωστός σύντροφος. Η πραγματική αγάπη ξεπερνά τις επιφανειακές εμφανίσεις.

Καρκίνος – Η Σελήνη (Αντεστραμμένο)

Αυτό είναι ένα αρχέτυπο της θηλυκής εξουσίας. Είναι υδαρής, δύσκολο να την καταλάβει κάποιος, μυστηριώδες, γόνιμο και σeξουαλικό. Προτείνει την ανάγκη να είστε σε επαφή με τη γυναικεία πλευρά σας, να ακούτε τη διαίσθησή σας και να δώσετε προτεραιότητα στα συναισθήματα σας και τα πάθη. Μπορεί να σημαίνει ότι έρχεται αφθονία.

Λέων – Οι Ερωτευμένοι

Οι άνθρωποι θα προσελκύονται περισσότερο από εσάς από το συνηθισμένο (με κάθε έννοια) και είναι πιθανό να βρείτε ανθρώπους στο κατώφλι σας, που θέλουν τις συμβουλές σας ή έναν ώμο σας να κλαίνε. Αυτό θα είναι επωφελές για εσάς επειδή τώρα θα είστε σε θέση να δείτε τον εαυτό σας περισσότερο με τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι - ως κάποιον με γοητεία και πολλά που πρέπει να προσφέρετε.

Παρθένος – Το Αστέρι

Αυτός είναι ένας ισχυρός οιωνός για την αγάπη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άντρες και οι γυναίκες ξαφνικά σας βρίσκουν πολύ πιο ελκυστικούς (τόσο από την άποψη της φιλίας και του ρομαντισμού) και θα θέλετε να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε αυτή τη χαρισματική δύναμη, καθώς είναι πολύ ισχυρή.

Ζυγός – Δύο των Κυπέλλων

Αν είστε μόνοι, αυτή είναι μια εποχή που η αγάπη - η αληθινή αγάπη - μπορεί να φτάσει εύκολα στο δρόμο σας. Οι δεσμευμένες σχέσεις γίνονται συχνά πιο γλυκές κάτω από αυτή τη επιρροή, βαθύτερες και πιο αληθινές και πιο χρήσιμες.

Σκορπιός – Η Δικαιοσύνη

Αυτή η κάρτα ασχολείται με την ιδέα του κάρμα και του νόμου της αιτίας και του αποτελέσματος, δηλώνοντας ότι όλα τα γεγονότα και όλοι οι άνθρωποι συνδέονται. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλα όσα δεν έχετε να κάνετε είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών ή του κάρμα.

Τοξότης – Η Κρίση

Μερικές φορές θα κληθείτε να ασχοληθείτε με τα αποτελέσματα των ενεργειών ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει και αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι τόσο δύσκολο και απαιτητικό όσο είναι όταν αντιμετωπίζετε κάτι που είναι απόλυτα δικό σας. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας άσκοπα.

Αιγόκερως – Η Εγκράτεια

Η Εγκράτεια προκαλεί την ανάγκη για μοίρασμα, ισορροπία και αρμονία. Λειτουργήστε με ισορροπημένο και λογικό τρόπο όσο μπορείτε. Αυτό περιλαμβάνει το πώς σκέφτεστε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Εάν συμμετέχετε άμεσα σε μια παράξενη ερωτική υπόθεση, είναι πιθανό να επιλυθεί, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, υπέρ σας.

Υδροχόος – Εννέα τω Κυπέλλων

Η κάρτα αυτή δείχνει συμπόνια, αγάπη και ανησυχία για τον εαυτό σας και τους άλλους. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια πραγματική και καλή ένδειξη αγάπης στη ζωή σας. Όμως  μπορεί να αισθάνεστε πληγωμένοι, να φοβάστε να έρθετε σε επαφή, ή θα μπορούσε να γίνετε αναξιόπιστοι. Παρακολουθήστε τα σήματα του εσωτερικού σας εαυτού.

Ιχθείς – Ντάμα των Κυπέλλων (Αντεστραμμένη)

Η βασίλισσα των κυπέλλων (αντεστραμμένη) σας θυμίζει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αγάπη και συμπόνια. Ανεξάρτητα από το παρελθόν ή τις περιστάσεις σας, αξίζετε αγάπη και σεβασμό. Εντούτοις, μπορεί επίσης να υπάρχει μια κυριολεκτική φιγούρα στη ζωή σας, η αγάπη της οποίας μπορεί να έχει μετατραπεί σε θυμό. Παρακολουθήστε γι 'αυτό και, ει δυνατόν, βοηθήστε αυτό το άτομο να καταλάβει τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Νιώθετε μια προσκόλληση στο παρελθόν σήμερα. Αν και έχετε μεγάλη σοφία στην καρδιά σας, δεν είναι σοφό να αφήνεστε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Κριός – Το Αστέρι (Αντεστραμμένο) Γνωρίζετε ότι η κατάσταση στον έρωτα μπορεί και πρέπει να αλλάξει ανά πάσα στιγμή προς θετική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σε βγάλουν από την ερωτική ρουτίνα. Ένα άτομο με έντονο Δία ή από το ζώδιο του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Μια δυνατή ανάγκη για εξομολογήσεις και για ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν θα είναι η κύρια τάση της ημέρας σήμερα. Η Μεγάλη Αρκάνα των...