Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούλιος 3 - 9, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούλιος 3 - 9, 2017
<p>Κριός Ωροσκόπιο

♥ Μεγάλο Σαββατοκύριακο διακοπών

Με την 4η Ιουλίου που πέφτει Τρίτη, μπορεί να θέλετε να φύγετε τη Δευτέρα μακριά, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε στο σπίτι και να μεγαλώσετε κοντά με την οικογένεια.

☹ Ισχύς τρελή

Η ακανόνιστη συμπεριφορά σας μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια και μάχες με τα μέλη της οικογένειάς σας. Ακριβώς επειδή είστε το αφεντικό γύρω από το γραφείο δεν σημαίνει ότι μπορείτε να είστε τόσο στο σπίτι.

Ταύρος Ωροσκόπιο

♥ Μια ξεχωριστή ειρήνη

Αντί να καταπολεμήσετε μια μοναχική επανάσταση, ίσως είναι καλύτερο να ρίξετε μια λευκή σημαία και να τροποποιήσετε με φίλους που σας έχουν απογοητεύσει.

☹ Πηγαίνοντας κάτω από μια λάμψη δόξας

Θα είστε σε πυρκαγιά στο γραφείο - και όχι με τον καλό τρόπο. Μικρές σπίθες διαφωνίας με τους συναδέλφους θα μπορούσαν να εκραγούν σε πλήρεις πυρκαγιές. Προσέξτε να μην αφήσετε θυμωμένες λέξεις να υπονομεύουν τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Δίδυμοι Ωροσκόπιο

♥ Διπλασιασμός υπερωριών

Αν βάζετε επιπλέον ώρες στις διακοπές της 4ης Ιουλίου, θα μπορούσατε να ανταμειφθείτε με μια ώθηση στην αμοιβή, καθώς και τον διαρκή θαυμασμό του αφεντικού σας.

☹ Μαγνήτης για τους αποδέκτες

Αν προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε τους ρομαντικούς συνεργάτες σας, ρίχνοντας τα χρήματα και τα δώρα προς την κατεύθυνσή τους, μπορεί να καταλήξετε να χρησιμοποιηθούν και ο τραπεζικός σας λογαριασμός να υποστεί μώλωπες.

Καρκίνος Ωροσκόπιο

♥ Διακοπές

Πάρτε τη Δευτέρα μακριά, και να πάτε κάπου πολύ ρομαντικά με τον σύντροφό σας. Εάν είστε μόνος, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον ενώ γιορτάζετε την 4η Ιουλίου, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά!

☹ Ημερολόγιο μιας δυσαρεστημένης νοικοκυράς

Εγκοκεντρικές απαιτήσεις της οικογένειας και των εραστών θα μπορούσαν να σας ωθήσουν πέρα από την άκρη στην πανσέληνο της Κυριακής. Ενώ είστε ένα από τα πιο ενθουσιώδη σημάδια εκεί έξω, πρέπει επίσης να αγωνιστείτε για τα δικαιώματά σας για να σταματήσετε να τα θεωρείτε δεδομένα.

Λέων Ωροσκόπιο

♥ Από το ραντάρ

Μπορεί να θέλετε να χαμηλώσετε τις διακοπές σας, καθώς αυτός είναι ο καλύτερος χρόνος για να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, αντί να τρέχετε μακριά.

☹ Από μέσα

Οι απαιτητικοί ανταγωνιστικοί συνάδελφοι μπορεί να προσπαθούν να αρπάξουν την εξουσία μέσω εκστρατειών για κουτσομπολιά και οι προσπάθειές σας για ειλικρινή και ανοιχτή επικοινωνία θα μπορούσαν μόνο να χειροτερεύει τα πράγματα, αφήνοντάς σας γεμάτους με καταπιεσμένη οργή.

Παρθένος Ωροσκόπιο

♥ Εορταστικό Τέταρτο

Θα είστε σε μια εξαιρετικά κοινωνική διάθεση μέχρι την Τετάρτη, οπότε βεβαιωθείτε ότι αποδέχεστε όλες τις προσκλήσεις σε συμβαλλόμενα μέρη ή ρίξτε μία από τις δικές σας.

☹ Η παλιά μπάλα και η αλυσίδα

Θέλετε να πάτε έξω και να διασκεδάσετε, ενώ ο απαιτητικός εραστής σας θέλει - και τα μετρητά σας - όλα για τον εαυτό τους. Βάλτε πόδι την Κυριακή και περάστε χρόνο με φίλους.

Ζυγός Ωροσκόπιο

♥ Baby, είσαι πυροτέχνημα

Με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Ερμή να είναι γεμάτοι στο σπίτι της επιτυχίας σας, πρέπει να ανάψετε το φως και να τον αφήσετε να λάμψει όπως στις 4 Ιουλίου.

☹ Μπορεί να φτάσει στην κορυφή καθισμένος στο σπίτι

Η εμπιστοσύνη, η οδήγηση και η φιλοδοξία σας θα μπορούσαν να σας δουν να χρεώνετε μπροστά στη δουλειά, αφήνοντας τα μέλη της οικογένειας να σας χορτάσουν για να γυρίσετε σπίτι. Αυτή η ευοίωνη ενέργεια θα εξαφανιστεί μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε βάλτε το πόδι σας κάτω και εργαστείτε επιπλέον ώρες την Κυριακή, αν χρειαστεί.

Σκορπιός Ωροσκόπιο

♥ Ημέρα συν-εξάρτησης

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό για εσάς από τον ανακυκλωμένο αέρα της φούσκας ζευγαριού σας, οπότε απλώστε τις προσκλήσεις για να ξεφύγετε με τον ρομαντικό σύντροφό σας. Εάν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον ενώ ταξιδεύετε, οπότε μην φοβάστε να χτυπήσετε τυχαία συνομιλία.

☹ Συγκέντρωση στον έξω κόσμο

Δεν υπάρχει τίποτα που θέλετε περισσότερο από το να αποκρύψετε και να χαμηλώσετε, αλλά οι κοσμικές ανησυχίες και τα νομικά ζητήματα θίγουν την ηρεμία σας, οδηγώντας σε σκληρούς καβγάδες.

Τοξότης Ωροσκόπιο

♥ Το θάβουν στον κήπο

Αντί να σπαταλούν χρήματα τις νύχτες, χρησιμοποιήστε τις αποταμιεύσεις σας για να περιποιηθείτε την οικογένειά σας και να εγκαταστήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

☹ Σχέδιο λιτότητας

Η μακροχρόνια κοινωνική σας απόσβεση θα μπορούσε να βλάψει σοβαρά τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Είναι καιρός να αρχίσετε να κόβετε πίσω και να ψάχνετε να οδηγήσετε μια ελαφρώς πιο ήσυχη ζωή.

Αιγόκερως Ωροσκόπιο

♥ Γεμάτοι πάθος και ποίηση

Τα πυροτεχνήματα δεν θα είναι μόνο στον ουρανό στις 4 Ιουλίου, αλλά και στην καρδιά σας. Ένας τρομακτικός, φλογερός εραστής είναι εκεί δίπλα σας για να εμπνεύσει μακροπρόθεσμα.

☹ Καταπολέμηση του μέλλοντος

Το One True Pairing μπορεί να μην είναι ευχαριστημένο από τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Θα μπορούσαν να προκύψουν μάχες για την ισορροπία εργασίας / ζωής και την εξεύρεση εργασίας με πιο κανονικές ώρες.

Υδροχόος Ωροσκόπιο

♥ Διάδοση του πλούτου

Ο ιδεαλισμός σας θα σας ωθήσει να μοιραστείτε την οικονομική σας γενναιοδωρία με όσους έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια των εορτασμών αυτής της εβδομάδας. Απλά φροντίστε να μην ξοδέψετε αυτό που δεν έχετε και να παραμείνετε στον προϋπολογισμό.

☹ Να το παραβλέψετε

Η επιθυμία σας να αποκτήσετε την ικανότητα και να αντιμετωπίσετε τη συσσώρευση καθηκόντων σας θα μπορούσε να σας αφήσει απόλυτα εξαντλημένους και στραγγισμένο από το Σαββατοκύριακο.

Ιχθύς Ωροσκόπιο

♥ Νέα αγάπη

Το χτύπημα της καρδιάς σας θα πνίξει τον άλλο θόρυβο κατά τη διάρκεια των εορτασμών της 4ης Ιουλίου. Οι ουρανοί εκρήγνυνται με νέες ευκαιρίες για ρομαντισμό, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί.

☹ Φέρε τους

Οι φίλοι σας μπορεί να αισθάνονται μειωμένοι γρηγορότερα από μια ζεστή πατάτα. Εάν συγκεντρωθείτε πλήρως στο αναζωογονημένο ρομαντισμό, θα μπορούσατε να βρείτε ότι οι φίλοι σας αποφάσισαν να προχωρήσουν από τη στιγμή που θα πρέπει να τους χωρέσετε στο πρόγραμμα σας.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Χαλαρώστε Μην ντρέπεστε να χαλαρώσετε στο σπιτάκι σας στο σπίτι σας. Οι καλές στιγμές μπορούν να γίνουν με την...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Θέση λωτού Μπορείτε να βρείτε έμπνευση στις πιο πλούσιες πηγές που θα σας γεμίσουν με μια αίσθηση δέους, ομορφιάς και...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Απλωθείτε Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να αναζητήσετε παλιούς φίλους για συνομιλία, να κάνετε ειρήνη με τα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Γυρίστε το φως σας Η δύναμη της προσωπικότητάς σας είναι πιο ισχυρή από τη συντηρητική κοινωνία με πουκάμισα που...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 20-26, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 20-26, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 20-26, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Μεθυστική προσωπικότητα Η γοητεία σας επηρεάζει τη χαρούμενη προσωπικότητα σας και θα είναι ισχυρότερη αυτό το...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Κριός Ωροσκόπιο (Μάρτιος 21 - 19 Απρίλιος) ♥Διεύρυνε τους ορίζοντες Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από το ρομαντικό δράμα αυτή την...