Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-7-2017
<p>Κριός

Αυτοπεποίθηση, αφρώδες και εντελώς άνετη, κατέχετε σήμερα τον κόσμο. Κανείς δεν τολμά να αμφισβητήσει το θρόνο σας - αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθίσετε και να επωφεληθείτε από το λατρευτικό πλήθος; Όχι. Εάν παραμείνετε ταπεινοί και δραστήριοι σήμερα, θα μπορούσατε πραγματικά να αλλάξετε τον κόσμο προς το καλύτερο, μόλις αύριο. Γιατί λοιπόν να μην ασχοληθείτε τώρα; Σίγουρα υπάρχει κάτι που μπορείτε να σκεφτείτε ότι χρειάζεται ενημέρωση.

Ταύρος

Βάζετε σήμερα το πόδι σας πάνω σε ένα θέμα που θεωρείτε σημαντικό. Και ίσως να νομίζετε ότι εκθέτετε τη δύναμη, αλλά πραγματικά, είστε ακριβώς πεισματάρης. Μια επιείκεια στάση θα ήταν πολύ πιο μακριά από τον πεισματάρχη. Προσπαθήστε να αποκτήσετε τις αδυναμίες σας αντί να τους αρνείστε τόσο έντονα. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας θα καταλάβουν.

Δίδυμοι

Θεωρείτε τον εαυτό σας ως λογικό, αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους εργάζεστε μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη των πραγμάτων. Αν δεν θέλετε να καταλήξετε να εργάζεστε μόνος, κάντε την προσπάθεια συμβιβασμού. Προσπαθήστε να κάνετε μια ήρεμη, αντικειμενική άποψη της δικής σας συμπεριφοράς και στάσης. Μπορείτε να εντοπίσετε τυχόν τρόπους με τους οποίους είστε πλούσιοι ή ανύπαρκτοι; Αν ναι, παραδεχτείτε τα λάθη σας, ζητήστε συγνώμη και προχωρήστε. Θα κερδίσετε τον σεβασμό όλων εάν χειριστείτε τα πράγματα με επαγγελματικό, απλό τρόπο.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κρύβετε την αλήθεια. Έχετε δουλέψει σκληρά και αρχίζετε να θέτετε σε κίνδυνο την υγεία σας. Ότι έρχεται κάτω σε αυτό, είναι καλύτερα να έρθει καθαρό. Θα νιώσετε πολύ πιο ευφυής όταν το κάνετε. Είναι εντάξει να κατέχετε την αλήθεια σας, ακόμα και αν είναι λίγο αμαυρωμένη.

Λέων

Η αυτοπεποίθηση κάνει τις σημερινές επιδόσεις να φαίνονται αβίαστες. Όποιος σας παρακολουθεί στη δουλειά είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστεί από το πόσο σίγουροι είστε. Βλέπετε αν μπορείτε να εξαπλωθείτε με αυτή την καλοσύνη σε κάποιον άλλο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο από τη μαγεία σας. Μπορεί να μην είναι τόσο ευαισθητοποιημένοι όσο είστε, αλλά μπορούν να μάθουν από το λαμπρό σας παράδειγμα.

Παρθένος

Συνήθως, συναντάς μια πρόκληση με τρελό ζήλο. Εξάλλου, αγαπάτε την ανάλυση, την αποτελεσματικότητα και επιβάλλετε το δικό σας σύστημα οργάνωσης σε μια χαοτική κατάσταση. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν είστε πολύ καλοί με τις προκλήσεις. Αντί να τους παίρνετε ως μια ευκαιρία για να κάμπτεστε τους μυς σας, συναντάτε τους πεισματάρηδες, πιέζοντας τις πένες σε όλη τη διαδρομή. Μερικές μέρες πειθαρχημένης ευελιξίας και γενναιοδωρίας θα σας κάνουν πολύ περισσότερο από ό, τι προσπαθείτε να σπρώξετε το δρόμο σας μέσα από κάποιο οδόφραγμα.

Ζυγός

Είστε γεμάτοι από ζωντανές, δημιουργικές ιδέες τώρα, και μπορείτε πραγματικά να κάνετε κάτι από αυτούς, εάν βάλτε τόσο το μυαλό σας όσο και την καρδιά σας σε αυτό. Αυτό δεν πρέπει να είναι δύσκολο, είτε: Είστε γεμάτοι με διασκέδαση, ζωντανή ενέργεια. Εάν μπορείτε να κάνετε αυτό ένα ομαδικό έργο, τόσο το καλύτερο. Γιατί να μην χρωματίσετε ένα δωμάτιο στο σπίτι σας με κάποιους φίλους ή να πάρετε τους συνεργάτες σας στο σκάφος για μια τολμηρή και συναρπαστική νέα επιχείρηση; Ό, τι κι αν κάνετε, ήρθε η ώρα να είστε δημιουργικοί.

Σκορπιός

Έχετε περάσει από έναν ιδιωτικό, προσωπικό μετασχηματισμό. Θα μπορούσε να είναι λεπτή ή θα μπορούσε να είναι τεράστια και συντριπτική - αλλά σε κάθε περίπτωση, το έχετε κρατήσει ως επί το πλείστον στον εαυτό σας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Αλλά αν νιώθετε σαν να ανοίγετε σήμερα αυτές τις αλλαγές, αυτό είναι εντάξει. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από εντάξει. Κάποιος μπορεί να μάθει πολλά από αυτά που έχετε περάσει. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Θα λάβετε μεγάλη υποστήριξη για τις ιδέες, την ταπεινοφροσύνη και την ευπάθεια.

Τοξότης

Ζητώντας να μάθουν τα μυαλά, σας ζητάμε τις δύσκολες ερωτήσεις. Δεν θέλετε να τοποθετήσετε κανέναν επί τόπου. Απλά θέλετε πραγματικά την απάντηση. Έχετε κάτι συναρπαστικό στα έργα, και μπορείτε να μάθετε κάτι που θα μπορούσε να ανοίξει πραγματικά τις πόρτες για σας. Εδώ είναι μερικά καλά νέα: Μπορείτε να περιμένετε ευνοϊκές απαντήσεις στην ανίχνευσή σας σήμερα. Οι άνθρωποι παίρνουν πραγματικά ένα λάκτισμα από το γεγονός ότι τους προκαλείτε να σκέφτονται.

Αιγόκερως

Έχεις κάτι στα έργα, κάτι πιθανώς αρκετά μεγάλο. Το όραμά σας είναι μεγάλο και εκτεταμένο. Αλλά μην αισθάνεστε πολύ απογοητευμένοι εάν οι τρέχοντες πόροι ή ικανότητές σας δεν τεντώνονται αρκετά όσο η φαντασία σας. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί λόγο ανησυχίας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την σύντομη περίοδο ως μια ευκαιρία για να δημιουργήσετε τις ικανότητές σας και να συγκεντρώσετε περισσότερες προμήθειες, κεφάλαια ή άλλη υποστήριξη. Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι, θα ξέρετε ότι είστε πραγματικά έτοιμοι να κάνετε αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Υδροχόος

Σήμερα είναι ειδικά σχεδιασμένη μέρα για διασκέδαση, φίλους και ρομαντικά interludes που μπορεί να περιλαμβάνουν ταξίδι. Αφήστε τους άλλους να εργάζονται ενώ βγαίνετε και παίζετε.

Ιχθύς

Νέοι ορίζοντες ανοίγουν στη δουλειά και συμπαθητικοί άνθρωποι κατοικούν στο περιβάλλον του σπιτιού. Μια ατμόσφαιρα διακοπών εξελίσσεται, και ακόμη και το γραφείο είναι μια ευχαρίστηση.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Κριός Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει πραγματικά μια φωτιά κάτω από σας σήμερα. Για πρώτη φορά σε κάποιο χρονικό διάστημα,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Κριός Είναι μια υπέροχη μέρα για τη λήψη καινοτόμων βημάτων προς ένα στόχο. Σίγουρα δεν σας πειράζουν οι σοκαριστικοί άνθρωποι. Και τώρα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Κριός Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας, ενώ προσπαθείτε να εργαστείτε. Είναι λογικό να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί τώρα. Η...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Κριός Μπορείτε να σκεφτείτε σταδιακά ακόμη και να μείνετε συνεπής με τις αρχές σας. Σήμερα θα πρέπει να είναι όλα σχετικά με την άφοβη...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-2-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί την 1η Φεβρουαρίου: Μπορείτε να κάνετε αυτή τη χρονιά πλούσια νέα ξεκινήματα, και θα υπάρχει άφθονη ενέργεια...