Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-7-2017
<p>Κριός

Φίλοι, συνάδελφοι και όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζετε μπορεί να προσπαθήσουν να σας διαφωτίσουν για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για την σχέση σας για να βρείτε κάποιο ρυθμό! Ακολουθήστε όσα λένε για να ενημερώσετε τη βάση δεδομένων σας, εκτός από τις συμβουλές φλερτ! Ψάχνετε για την αγάπη με καλύτερη εστίαση αντί να κλειδώνετε τον εαυτό σας σε μια πρόσκαιρη απόλαυση!

Ταύρος

Θα μάθετε κάτι νέο για τον σύντροφο σας και αυτές οι νέες πληροφορίες μπορεί να σας φανούν ως τεράστια έκπληξη. Αλλά θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Στην πραγματικότητα, αυτές οι νέες πληροφορίες μπορούν να λύσουν διάφορα προβλήματα και να διαλύσουν μια σύγχυση γύρω από τη σχέση σας. Επωφεληθείτε από αυτή την κατάσταση για να απολαύσετε το χρόνο σας με τον σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Πολλές φορές έχετε πει στον σύντροφο σας τι σημαίνει για εσάς, αλλά μόνον με λόγια. Τώρα είναι η ώρα για κάποια δράση, κάποια ζεστή κίνηση. Αποδείξτε την αξία της αγάπης σας μέσα από κάποια κίνηση και σήμερα μπορείτε να πετύχετε μεγάλη τρυφερότητα. Ο σύντροφός σας μπορεί να εκπλαγεί ευχάριστα από την γλυκιά σας διάθεση.  

Καρκίνος

Οι πλανητικές θέσεις μπορεί να έχουν προκαλέσει αναταραχή στη σχέση σας χθες, αλλά σήμερα, τα πράγματα είναι πιθανό να αποκατασταθούν. Θα είστε σε ένα πιο ήρεμο πλαίσιο νοητικά και θα είστε σε θέση να επιτύχετε μια συμφιλίωση, παρόλο που η σχέση σας πέρασε κάποια ένταση. Είναι καιρός να ανανεώσετε την αγάπη και τη δέσμευσή σας ο ένας στον άλλο.

Λέων

Μπορεί να αντλήσετε ορισμένες πληροφορίες – με τον Ερμή στο ζώδιό σας - που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τον σύντροφο σας και την κατεύθυνση της σχέσης σας. Μπορεί να υπήρχαν αντιφατικά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες, αλλά σήμερα θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τη σημασία και τις αιτίες αυτής της συμπεριφοράς. Αυτό το νέο πλαίσιό σας θα σας βοηθήσει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική φύση των σχέσεών σας.

Παρθένος

Πρέπει να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, εάν θέλετε να ανακαλύψετε κάποιο νέο ενδιαφέρον, αλλιώς η σχέση σας θα φτάσει πιθανόν στο ίδιο βαρετό επίπεδο που και παλιά σας είχε κουράσει! Πρέπει να αλλάξετε τον εαυτό σας από μέσα για να επιφέρετε μια μεγάλη αλλαγή στην αγάπη σας! Δεν έχετε ιδέα το πόσο συναρπαστικά πράγματα μπορούν να συμβούν αν το θελήσετε!

Ζυγός

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι της αγάπης. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, πιθανότατα θα κάνετε μια χειρονομία για να εισάγετε νέα πνοή σε αυτήν. Αν είστε μόνοι, θα γίνετε πιο ανοιχτοί και είναι πιθανό να συναντήσετε έναν μελλοντικό σύντροφο. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν και η αγάπη σας θα λάβει μια οριστική στροφή προς το θετικό.

Σκορπιός

Έχετε μια παρορμητική διάθεση σήμερα. Έχετε την τάση να βιάζεστε σε θέματα που αφορούν την ερωτική και  οικογενειακή ζωή. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια λογική σειρά σε όσα επιδιώκετε, αν και μπορεί να φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο τώρα. Πολλές ευκαιρίες θα προκύψουν ερωτικά και θα πρέπει να δείτε τι λειτουργεί για εσάς και τι όχι.

Τοξότης

Στην αναζήτηση αγάπης έχετε περπατήσει πολύ μακριά αλλά χωρίς χάρτη! Δεν χρειάζεται να προχωρήσετε περισσότερο. Κάποιος που είναι στενός φίλος ίσως είναι ερωτευμένος μαζί σας, αλλά δεν σας το ομολογεί. Αυτός ή αυτή μπορεί να έχει το φόβο της απόρριψης ή θέλει  να του προτείνετε πρώτα εσείς κάτι! Περάστε λίγο χρόνο μαζί του και θα είστε σε θέση να καταλάβετε το δρόμο προς την καρδιά του.

Αιγόκερως

Εάν το σύμπαν του συντρόφου σας δεν περιλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσάς, δεν υπάρχει κανένα νόημα να είστε μαζί. Διαλέξτε μια στάση που σας εξασφαλίζει ότι θα έχετε αυτά που αξίζετε σε ερωτικό επίπεδο και δεν θα είστε θύματα μέσα στην σχέση σας

Υδροχόος

Η μέρα θα είναι σταθερή όσον αφορά τις σχέσεις. Μπορείτε να απολαύσετε έναν ήσυχο και συγκινητικό χρόνο με τον σύντροφό σας. Βρείτε χρόνο για να απολαύσετε ό, τι έχετε. Η συμμετοχή στις συνήθεις ρουτίνες μπορεί να δημιουργήσει ένα επίπεδο ικανοποίησης στη σχέση σας που θα σας δώσει μια αίσθηση ευτυχίας και θα ανανεώσει την αγάπη σας.

Ιχθείς

Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί για να σας βοηθήσουν να συναντήσετε το πρόσωπο των ονείρων σας. Θα είναι περιπετειώδης ίσως, κάτι που σας αρέσει, και με μια καλά αναπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ. Μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως ονειρευτήκατε έναν σύντροφο, πάντως, θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που θέλετε. Έτσι, να είστε βέβαιοι για τα συναισθήματά σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-6-2018

Οι σκέψεις που θέλετε να εκφράσετε στον σύντροφο σας, ακόμη δεν μπορούν να γίνουν και πράξεις.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Κριός Είσαστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο ή το πρόσωπο που προσεγγίζετε αισθηματικά, σήμερα. Θέλετε έντονα να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-10-2017

Κριός Μπορείτε τώρα να δείτε πολύ πιο καθαρά τα πράγματα και είσαστε σε μία πολύ καλύτερη θέση έτσι ώστε να πάρετε αποφάσεις. Φέρεστε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-7-2017

Κριός Ερωτικά, σήμερα πετάτε και αυτό σας βοηθά να πετύχετε θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που δεν περιμένατε! Παίρνετε έξτρα βοήθεια από...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...