Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-7-2017
<p>Κριός – Πέντε των Σπαθιών  (Αντεστραμμένο)

Υπάρχει καθυστέρηση σε κάποια σχέση. Αν έχετε κάποιο φλερτ, μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να πετύχετε σύνδεση. Ωστόσο, αν δεν εγκαταλείψετε και συνεχίσετε να προσπαθείτε πιο σκληρά, όλα θα πάνε καλά. Αλλά αν χάσετε την ψυχραιμία σας, σίγουρα θα αποτύχετε. Αν είστε ήδη σε σχέση, ίσως να μην έχετε πολλά χρήματα να ξοδέψετε όπως θέλετε.

Ταύρος – Το Αστέρι

Αυτή είναι η στιγμή που θα νιώσετε σίγουροι σε όλα τα θέματα και θα αφιερώσετε χρόνο για να αναζωπυρώσετε την σχέση σας. Στο φλερτ, μπορεί να έχετε «φιλικούς» συναδέλφους που θα είναι έτοιμοι να σας φλερτάρουν. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους φίλους σας, καθώς θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

Δίδυμοι – Πέντε των Πεντάκτινων

Μπορεί να έχετε άγχος και ανησυχία για τη σχέση σας. Μπορεί να είστε φειδωλοί στα αισθήματα ή να ξεκινήσετε έναν μεγάλο καυγά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει διέξοδος από τα τρέχοντα προβλήματά σας. Ωστόσο, αν ανοίξετε το μυαλό σας και αλλάξετε τη στάση σας, θα βοηθήσετε καλύτερα την κατάσταση.

Καρκίνος- Τέσσερα των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Μπορεί να είστε απογοητευμένοι και δεν τολμάτε να διακινδυνεύσετε ή να κάνετε τίποτα στον έρωτα. Αισθάνεστε ανασφαλείς και δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αλλαγή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μην παραμείνετε στην παλιά στρατηγική σας για την επίλυση προβλημάτων, επειδή μπορεί να μην λειτουργεί πάντα. Πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι.

Λέων – Η Σελήνη

Εάν είχατε προβλήματα με τους αγαπημένους σας στο παρελθόν, μπορεί να αισθανθείτε ακόμα απογοητευμένοι από τις συμπεριφορές τους. Φαίνεται ότι τα θέματα δεν έχουν ακόμη διευθετηθεί. Σε μια ερωτική σχέση, θα πρέπει να είστε λιτοί, δεδομένου ότι μπορείτε να ξοδεύετε αισθήματα εύκολα λόγω άγχους μέχρι να βρείτε ισορροπίες.

Παρθένος – Η Αρχιέρεια

Μπορεί να έχετε περάσει από τους ταραχώδεις σχέσεις σας στο παρελθόν, και εξακολουθείτε να έχετε μερικές απογοητεύσεις. Πρέπει να είστε πολύ υπομονετικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για κάθε δύσκολη ερωτική εξίσωση, πάρτε βοήθεια. Μην προσπαθήσετε να την λύσετε μόνοι σας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να συμβουλευτείτε άλλους.

Ζυγός Ακόλουθος των Ράβδων

Στο παρελθόν μπορεί να έχετε αρχίσει να κάνετε ή να μάθετε κάτι νέο στον έρωτα. Τα πράγματα δεν ήταν στο σωστό δρόμο και έπρεπε να προσαρμοστείτε στο περιβάλλον. Όμως έχετε μάθει κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο στο μέλλον. Στην σχέση σας, ίσως δεν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, κάτι που σας αγχώνει και σας κουράζει.

Σκορπιός - Ντάμα των Πεντάκτινων

Θα υπάρξει μια σταδιακή πρόοδος στην σχέση σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε νέα ενδιαφέροντα με το ταίρι σας.  Θα αποκτήσετε επίσης περισσότερες εμπειρίες από την μεταξύ σας επικοινωνία. Εάν είστε μόνοι, πρέπει να ζητήσετε συμβουλές ή να εμπιστευτείτε τους μεγαλύτερούς σας. Μπορεί να έχετε απροσδόκητα κάποια καλή ερωτική συμβουλή.

Τοξότης – Ρήγας των Ράβδων

Σε μια σχέση, μπορεί να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την ερωτική σας κατάσταση και θα τείνετε να διαχειριστείτε σοβαρά τη μελλοντική σας σχέση. Εάν είστε μόνοι, έχετε την ευκαιρία να έχετε ένα μεγαλύτερο άτομο κοντά σας πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας με πολλή ερωτική διάθεση.

Αιγόκερως – Ο Ιεροφάντης

Θα είστε πιο φιλόδοξοι και έχετε μια ισχυρή πρόθεση να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας. Για ερωτικά θέματα, μπορείτε να λάβετε υποστήριξη από τους συγγενείς σας ή να προωθήσετε τη σχέση σας σε επίσημα μονοπάτια. Εκτός αυτού, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε μια σταδιοδρομία που φέρνει κύρος και αυξάνει τον θαυμασμό του συντρόφου σας.

Υδροχόος – Δυο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Στην ερωτική σφαίρα, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια  νέα αγάπη που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ ζωντανοί. Εάν είστε μόνοι, θα είστε γοητευτικοί και θα δείτε κάποιον να έρχεται στη ζωή σας. Όμως πρέπει να είστε κρυστάλλινοι σε αυτά που θέλετε, να μην έχετε χαοτικές αντιδράσεις.

Ιχθείς

Η κατάσταση στον έρωτα βελτιώνεται. Τα προβλήματα θα επιλυθούν σταδιακά με θετικό τρόπο. Μπορεί να αισθάνεστε σίγουροι και ζωντανοί. Αν και μπορεί να έχετε κουραστεί από κάτι θα έχετε το θάρρος να το ξεπεράσετε. Μέσα στην σχέση σας, θα έχετε μια οικονομική τύχη, αλλά όχι και ιδιαίτερα μεγάλη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Κριός – Δέκα των Σπαθιών Είναι στιγμή για κάποιες αλλαγές, οι οποίες όμως πρέπει να έχουν ουσία, αν και δεν αναφέρονται στο σύνολο της...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σε βγάλουν από την ερωτική ρουτίνα. Ένα άτομο με έντονο Δία ή από το ζώδιο του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...