Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-7-2017
<p>Κριός – Δύο των Κυπέλλων  (Αντεστραμμένο)

Ασταθής κάρτα για έρωτα, φιλία ή επιχείρηση. Μια βαθιά αγάπη που αποκλείει τους υπάρχοντες φίλους. Μια ψεύτικη υπόσχεση ή μια πρόωρη δέσμευση. Η εμπλοκή των ανδρών και των γυναικών ερμηνεύεται με την ευρύτερη έννοια. Η φθορά του ιερού με την εισαγωγή της επιθυμίας κατώτερου ενστίκτου. Ρημαγμένη φωλιά, εξάντληση και απόβλητα πάθη. Το Δύο Κύπελλα αντεστραμμένο μπορεί να σημαίνει σύγκρουση, διαζύγιο ή αποκοπή δεσμών.

Ταύρος – Πέντε των Ξιφών

Μια ερωτική επιτυχία που επιτεύχθηκε μέσω προσωπικής υποβάθμισης. Ο διαχωρισμός από τους φίλους που έγινε εξαιτίας μιας προσβλητικής και ψυχρά υπολογισμένης πράξης εναντίον σας. Προσωρινή νίκη προσβεβλημένη από την απογοήτευση και υπομονή για ενδεχόμενη ήττα στις σχέσεις.

Δίδυμοι – Ιππότης των Ξιφών

Η ουσία του αέρα που συμπεριφέρεται σαν πυρκαγιά, όπως ένας ανεμοστρόβιλος: ένας ατρόμητος και επιδέξιος πολεμιστής, απηλλαγμένος από συναισθήματα ή ερωτικές ανησυχίες. Κάποιος μπορεί να πάρει με τόλμη προκλήσεις που άλλοι θεωρούν τρομακτικές ή ανυπέρβλητες. Σας περιμένουν συγκινήσεις και μάχες στον έρωτα.

Καρκίνος- Ρήγας των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Ένα άτομο που εμπνέει φόβο και δέος μέσα από την καθαρότητα του σκοπού του και την ένταση της διάνοιας του σας συναρπάζει. Μιλώντας ειλικρινά, με ειλικρινή τρόπο και με μεγάλη επιρροή θα το κατακτήσετε. Μπορεί να υποδηλώνει την ταχεία έναρξη ή την ολοκλήρωση μιας σύγκρουσης, μέσω της αποφασιστικής επίκλησης της βίας.

Λέων – Εννέα των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Προσέξτε γιατί η κακή τύχη παρακολουθεί τα βήματά σας στον έρωτα. Ελιτισμός και σνομπ συμπεριφορά από το ταίρι σας. Έλλειψη πειθαρχίας με αποτέλεσμα τη διάβρωση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην σχέση. Ατιμωρησία σε οικονομικά θέματα. Μήπως το ταίρι σας θέλει να σας εκμεταλλευτεί;

Παρθένος – Ο Ήλιος

Μια κάρτα μεγαλειώδης που φέρει αισθήματα ικανοποίησης και απαλλαγής από τους περιορισμούς. Δημιουργική έμπνευση. Επιτυχία, ευτυχία και ζεστασιά. Φως και αγάπη σε προσωπικά και ερωτικά θέματα. Ευτυχία και πίστη σε μια σχέση.

Ζυγός – Ο Ερημίτης

Σας περιμένει απόσυρση από τα συναισθηματικά γεγονότα και τη σχέση σας με σκοπό τη συγκέντρωση δύναμης. Αναζητώντας την εσωτερική φωνή ή καλώντας την όραση από μέσα ας θα βρείτε λύσεις. Μια ανάγκη για κατανόηση και συμβουλές ή ένας σοφός που θα προσφέρει γνώση καθοδήγησης είναι λογικά επακόλουθα. Προσωπική εμπειρία και στοχαστική ιδιοσυγκρασία σας φωτίζουν σήμερα.

Σκορπιός – Εννέα των Ξιφών (Αντεστραμμένο)

Ψυχική αγωνία ή κακή υγεία αλλοίωσε τα αισθήματα σας αλλά ξεπεράστηκε. Έχετε άρνηση να παρασυρθείτε από την ατιμία των άλλων. Προσπαθώντας να αποφύγετε μια επαίσχυντη ή θλιβερή πράξη, μένετε μόνοι σας πιθανόν ερωτικά. Έχετε πιστότητα, υπομονή και ανιδιοτέλεια. Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδεικνύει την αποφυγή μιας καταστροφικής απώλειας.

Τοξότης – Έξι των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Η οργή και η μανία με υλικά πράγματα που δείχνει το ταίρι σας θα σας κουράσει. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση, οι κακές επενδύσεις και η άσκοπη αναζήτηση του πλούτου δεν είναι δικές σας επιθυμίες. Η σχέση σας διέρχεται κρίση από εξαπάτηση και ασήμαντες διαμάχες που οδηγούνται από την απληστία και το φθόνο.

Αιγόκερως – Οι Εραστές

Μια σχέση φροντίδας και εμπιστοσύνης αναπτύσσεται και σας θερμαίνει. Σας κατακλύζει ομορφιά και εσωτερική αρμονία. Μια απόφαση που απαιτεί συναισθηματικό έλεγχο και πίστη στις πνευματικές αξίες είναι στον δρόμο σας.

Υδροχόος – Ο Αυτοκράτορας (Αντεστραμμένο)

Το ταίρι σας δείχνει αδυναμία στον χαρακτήρα που οδηγεί σε τυραννία και κατάχρηση της εξουσίας του επάνω σας. Απώλεια εμπιστοσύνης και φιλοδοξίας, σε συνδυασμό με την ψυχρή εκτέλεση του αδιανόητου. Η αδυναμία εκτέλεσης σχεδίων ή σεβασμού θα σας κουράσει. Το ταίρι σας αυτόν τον καιρό είναι παράλογο και επιρρεπές σε καταπληξία. Ένας απατεώνας ή δημαγωγός θα σας προσεγγίσει.

Ιχθείς – Ιππότης των Ράβδων

Απόλυτη ειλικρίνεια σε ερωτικό επίπεδο, σε συνδυασμό με βίαια συναισθήματα που αιωρούνται άγρια από το ένα άκρο στο άλλο. Απεριόριστη δημιουργικότητα και λαγνεία για μια αλλαγή στην σχέση. Η κάρτα αυτή δείχνει ταχεία προσέγγιση, ή πιθανή αναχώρηση, κάτι που θέτει τον κόσμο σας σε δράση. Συχνά προτείνει ερωτικά ταξίδια ή διαφυγή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα ερωτικά μπερδεμένοι, και μάλλον έχετε χάσει και την προσωπική σας ισορροπία

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Κριός – Η Εγκράτεια Πολύ καλή επιρροή. Δείχνει ότι έχεις κατασταλάξει ερωτικά και δεν αφήνεις τους πειρασμούς να χαλάσουν την ευτυχία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...