Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-7-2017
<p>Κριός

Μην αγνοείτε τις οικογενειακές υποθέσεις. Μερικοί από εσάς μπορεί να νιώσουν απομονωμένοι, ενώ η προώθηση νέων φλερτ μάλλον δεν πάει και πολύ καλά. Η αναζήτηση της καλύτερης συμφωνίας στο μοίρασμα των υποχρεώσεων με το ταίρι σας αν είστε δεσμευμένοι θα ήταν χρήσιμη.

Ταύρος

Στο ερωτικό μέτωπο, κάποιοι μεγαλύτεροι άνθρωποι που ξέρουν από ζωή θα τείνουν ένα χέρι βοήθειας. Μην αγνοήσετε την βοήθεια τους θα είναι λάθος. Οι φίλοι σας θα υποστηρίξουν τις μοναδικές σας ιδέες και θα σας βοηθήσουν να έχετε αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

Το ερωτικό στυλ σας θα δημιουργήσει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που σας παρακολουθούν στενά. Θυμηθείτε, μόνο οι σοφοί έχουν προορατικότητα, εμείς οι θνητοί – άρα κι εσείς, Δίδυμοι – θα πρέπει να υπολογίζουμε πολλές εναλλακτικές για κάθε μας βήμα, και στον έρωτα.

Καρκίνος

Μια απροσδόκητη ενέργεια μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη σήμερα. Ο σεβασμός του συντρόφου σας θα ενισχύσει περαιτέρω το δεσμό σας. Τα μέλη της οικογένειάς σας θα σας βοηθήσουν να λάβετε μια λογική απόφαση.

Λέων

Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, ενώ λαμβάνετε αποφάσεις για το ερωτικό μέτωπο. Μια νέα σας ερωτική υπόθεση μπορεί να είναι βραχύβια. Μήπως πρέπει να σταματήσετε την ψυχική σπατάλη και να δείτε με σοβαρότητα τις σχέσεις σας;

Παρθένος

Η ημέρα έχει συναρπαστικό ερωτικό παιχνίδι. Μια έντονη μέρα σας περιμένει, στο μέτωπο των σχέσεων. Βάλτε περισσότερη ενέργεια στις δραστηριότητες με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να είστε γύρω από ανθρώπους από τους οποίους θα έχετε θετικά vibes, καθώς θα είναι τεράστια βοήθεια.

Ζυγός

Οι επανασυνδέσεις θα είναι αναμφισβήτητα ευχάριστες. Οι επιρροές και η βοήθεια που σας δίνουν αγαπημένοι σας άνθρωποι θα σας δώσουν την ευκαιρία να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Δεν θα χρειαστεί να βιαστείτε σήμερα, καθώς τα πράγματα θα κινούνται με κανονικούς ρυθμούς.

Σκορπιός

Για να κάνετε την ημέρα ερωτική, πρέπει να σκεφτείτε με δημιουργικό τρόπο. Στο μέτωπο της αγάπης, μην επιτρέπετε στα αρνητικά σχόλια να επηρεάζουν την σχέση σας. Αφήστε έξω από τον δεσμό σας κάθε τρίτο πρόσωπο.

Τοξότης

Οι γονείς θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα, σε προτεραιότητα βάζετε το ταίρι σας και καλά κάνετε. Συγγενείς ή φίλοι θα ας εκπλήξουν με δώρα. Ο σύντροφός σας θα είναι υποστηρικτικός και γεμάτος φροντίδα. Ένα ταξίδι μπορεί να αποδειχθεί έντονο διεγερτικό!

Αιγόκερως

Θα αφιερώσετε χρόνο για να παρακολουθήσετε θέματα που αφορούν το ταίρι σας. Τα μέλη της οικογένειας θα είναι χρήσιμα και γεμάτα κατανόηση. Προσπαθήστε να λύσετε οικονομικά προβλήματα που απασχολούν τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Θα υπάρξει αργή αλλά σταθερή πρόοδος σε μια νέα γνωριμία. Η ημέρα μπορεί να είναι δύσκολη όμως. Οι Υδροχόοι πρέπει να μειώσετε τις ανεξέλεγκτες  φιλοδοξίες σας που έχουν φοβίσει το ταίρι σας. Δώστε λίγο χρόνο στην αγάπη, η ζωή δεν είναι μόνον δουλειά.

Ιχθείς

Οι ερωτευμένοι Ιχθείς πρέπει να σχεδιάζουν προσεκτικά τις καθημερινές τους εκδηλώσεις αγάπης. Στο ερωτικό μέτωπο, πιθανόν να υποβληθείτε σε μια κρίσιμη δοκιμασία. Δεν υπάρχουν πιθανότητες συναισθηματικών ζημιών όμως, αρκεί να προσέξετε. Είναι μια ευοίωνη ημέρα για την ψυχική σας θεραπεία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ακούγεται. Έχετε μεγάλο και έντονο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Κριός Είσαστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο ή το πρόσωπο που προσεγγίζετε αισθηματικά, σήμερα. Θέλετε έντονα να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που θα ήταν προτιμότερο να μην ασχοληθείτε τόσο πολύ με το ερωτικό σας μέλλον, αντίθετα μπορείτε να ζήσετε με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Κριός Μπορεί να χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσο χρόνο, προσπάθεια και συναισθηματική επένδυση θα χρειαστείτε για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...