Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-7-2017
<p>Κριός

Οι περισσότεροι άνθρωποι χαίρονται σήμερα να λένε ότι δεν είναι δημιουργικοί ή ότι δεν έχουν εύνοια στον έρωτα. Αυτό απλώς επαναλαμβάνει αυτό που είχαν προετοιμαστεί να πιστεύουν όταν ήταν νεότεροι. Όποιος έχει αναπτύξει τα δημιουργικά του δώρα έχει ξεπεράσει αυτή την πίστη - και τώρα εσείς που έχετε αυτοπεποίθηση μπορείτε να έχετε το επάνω χέρι στην αγάπη.

Ταύρος

Εάν νομίζετε ότι οι αγαπημένοι σας άνθρωποι έχουν θέματα γύρω από το σeξ και τις σχέσεις, να ξέρετε ότι περισσότερο σήμερα ασχολούνται με τα θέματα γύρω από τα χρήματα! Και υπάρχει σχεδόν πάντοτε αποτρόπαια έλλειψη αυτοπεποίθησης. Για εσάς, ούτως ή άλλως, υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ αυτοεκτίμησης και ταμειακής ροής. Βοηθήστε τους άλλους και θα σας λατρέψουν.

Δίδυμοι

Με κάθε λέξη που λέτε, ανακοινώνετε ποιοι είστε. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να είστε αντιπαραθετικοί. Μερικές φορές πρέπει να σταθείτε πιο κλειστοί στον εαυτό σας, και σε άλλους, να ακούσετε σαν ακροατής. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να φέρετε εσείς ειρήνη και αγάπη και θετικά vibe μέσα στην ημέρα - όπως τώρα.

Καρκίνος

Πάρτε οποιαδήποτε ευκαιρία για να διαπιστώσετε την αξία σας. Αυτό γίνεται κυρίως με την εμφάνιση, και κάπως με τον λόγο. Ο σωστός λόγος είναι περίπου σαν ένα ξόρκι που θα σας βοηθήσει να φέρετε κοντά σας όποιον αγαπάτε.

Λέων

Ο Ερμής είναι ένας μικρός πλανήτης, αλλά μια γιγαντιαία έννοια: η δύναμη του νου που ανάβει ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα ο Ερμής σας υπενθυμίζει ότι ήρθε η ώρα να ζήσετε την πλήρη νοημοσύνη σας. Αυτό σημαίνει να ακούτε τη σοφία των συναισθημάτων σας καθώς και τις σκέψεις σας, κατά προτίμηση με αυτή τη σειρά.

Παρθένος

Πρέπει να βρείτε μια υγιή έξοδο από τυχόν συναισθηματικές απογοητεύσεις που αισθάνεστε σήμερα, και να μην τις βγάζετε έξω σε λάθος άτομο. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μεταξύ των μελών της οικογένειας και των συγκατοίκων, και στη δουλειά. Όλοι θα ωφεληθούν αν το κάνετε.

Ζυγός

Υπάρχει μια ξεχωριστή κοινωνική γοητεία στον αέρα σήμερα, και θα έχετε έναν καλό χρόνο αν βγείτε από το σπίτι. Αυτό που χρειάζεστε είναι η κοινωνική επαφή, όχι τα κοινωνικά μέσα. Φίλους και όχι φίλους στο Facebook. Πρέπει να αισθάνεστε πολύτιμοι, και αυτό θα συμβεί μόνο σε πραγματικές ανθρώπινες καταστάσεις.

Σκορπιός

Εάν θέλετε να είστε επικεφαλής στον έρωτα ή αν χρειάζεται να επιτύχετε μια επανασύνδεση, πρέπει να εστιάσετε στους άλλους και όχι στον εαυτό σας. Θυμηθείτε ότι πρέπει να αφιερώσετε την προσοχή σας στους ανθρώπους που χρειάζεστε και αγαπάτε, όχι απλά να νιώθετε αόριστα συναισθήματα.

Τοξότης

Μπορείτε να επιλέξετε να τροφοδοτείτε τους σκοτεινότερους αγγέλους της φύσης σας ή τους ομορφότερους. Είναι μια απόφαση που κάνετε με κάθε σκέψη που αφορά μια επανασύνδεση. Ο καθένας έχει και τις δύο πτυχές στη φύση του. Οι αποφάσεις σας και ο τρόπος με τον οποίο κατευθύνετε την προσοχή σας θα καθορίσουν ποιοι είστε και ποιοι θα είστε.

Αιγόκερως

Να είστε ενήμεροι για τα κίνητρά σας σήμερα. Είναι πιθανό να μπορούσατε να επανασυνδεθείτε με ένα αγαπημένο ταίρι και μόνο εσείς έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε την ευαισθητοποίησή σας και να φέρετε τα πράγματα σε ένα πιο καλό επίπεδο. Παρατηρήστε όταν υπάρχει ενοχή ή θυμός στο μυαλό σας και επιλέξτε κάτι άλλο.

Υδροχόος

Θα προστατευτείτε πιθανώς αν αποφύγετε σήμερα μια περιττή διαμάχη, δεν χρειάζεστε ούτε να την σκέφτεστε. Με έναν πρώην σύντροφο να διατηρήσετε την ειρήνη. Αυτό μπορεί να απαιτήσει κάποια επιπλέον αυτογνωσία, αλλά μπορείτε να παρακινήσετε τον εαυτό σας να μείνει ήρεμος.

Ιχθύες

Να είστε προσεκτικοί όταν ασχολείστε σήμερα με σχέσεις από το παρελθόν. Μπορείτε να έχετε το πάνω χέρι, ναι. Αλλά θα πρέπει να είστε έξυπνοι, και μην αφήνετε τα πραγματικά συναισθήματά σας να ας εκθέσουν. Να είστε θετικοί, αισιόδοξοι και να μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Αυτό είναι λάθος και το ξέρετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-9-2017

Κριός Μια καλή μέρα για να φροντίσετε το σπίτι, την οικογένειά σας και όλες αυτές τις λεπτομέρειες που αποτελούν την καθημερινή σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-5-2017

Κριός Η έλλειψη απάντησης από έναν αγαπημένο ή συνεργάτη μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν παρερμηνεύσει εσφαλμένα το μήνυμά σας,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Κριός Έχεις ανάγκη σίγουρα από μια επανασύνδεση Κριέ; Μήπως είναι απλά μια εμμονή, ενώ γύρω σου υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που σε θέλουν με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-3-2017

Κριός Θα ήταν καλύτερο σήμερα να μην κάνεις κάποια κίνηση για συνάντηση με πρώην σύντροφο, μιας και υπάρχει μια μάλλον αρνητική...