Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-7-2017
<p>Κριός – Πέντε των Σπαθιών

Όσο ο καημός σας είναι να καταστήσετε σαφές σε ένα συγκεκριμένο άτομο πώς πιστεύετε ότι είστε σωστός και ότι εσείς κάνατε κάποιο λάθος για ένα συγκεκριμένο ζήτημα, θα πρέπει να έχετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση εάν πρέπει να υπάρξουν τεταμένες ή αμήχανες συζητήσεις.  

Ταύρος –  Δικαιοσύνη

Είναι καλύτερο να είστε ευγενικοί και προσεκτικοί με μια νέα αγάπη. Ίσως θα επωφεληθείτε από κάποια ευγένεια και προσοχή, επίσης. Και οι δυο σας μπορεί να έχετε αναπάντεχες και αγνοημένες ανάγκες και εάν θέλετε να γίνει πιο στενή η σχέση που έχετε, αξίζει και εσείς να χαρίσετε μια ισχυρότερη αίσθηση ασφάλειας μεταξύ τους.

Δίδυμοι – Οι Εραστές

Πολλή αγάπη είναι διαθέσιμη σήμερα, ένδοξη και θεραπευτική, και οι δύο έχετε πολλά να προσφέρετε στη σχέση. Κρατήστε τα πάντα μεταξύ σας ειρηνικά, και στη συνέχεια θα έχετε πλούσια αγάπη ο ένας στον άλλο. Εάν είναι πολύ δύσκολο τώρα, ή ο χρόνος δεν είναι σωστός, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μεγάλη αμοιβαία άνεση και αγάπη.

Καρκίνος- Η Αυτοκράτειρα (Αντεστραμμένο)

Δεν είναι η εποχή που κάποιος πέφτει στα πόδια σας, αλλά και αν αυτό δεν συμβαίνει, μην τα βάφετε μαύρα θα μπορούσε ακόμα να υπάρχει δύναμη. Να είστε γλυκείς και να θυμάστε ότι τελικά αυτός ο «κάποιος» που σας ενδιαφέρει θα μάθει να σας εκτιμά για τον άνθρωπο που είστε, και όχι για την εικόνα που είχε στο μυαλό του.

Λέων – Άσσος των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Δύσκολο χαρτί. Η κάρτα στην αυτή αντιπροσωπεύει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας σήμερα. Ο Άσσος των κυπέλλων, όταν αντιστραφεί μας δίνει: Αλλαγή. Μεταβολή. Διάβρωση. Αστάθεια. Στειρότητα. Αγάπη χωρίς ανταπόκριση. Χαλαρή χαρά. Ψευδή καρδιά. Ασυνέπεια.

Παρθένος – Το Αστέρι

Πολύ καλή ερωτική – και όχι μόνον – επιρροή. Το Αστέρι σημαίνει πολλά πράγματα:  Ελπίδα. Πίστη. Έμπνευση. Δυνατές προοπτικές. Ανάμειξη του παρελθόντος και του παρόντος. Αισιοδοξία. Διορατικότητα. Καλή φήμη. Πνευματική αγάπη. Αύξουσα ενέργεια. Ικανοποίηση. Ευχαρίστηση. Σωστή ισορροπία επιθυμίας αγάπης αλλά και έκφρασης.

Ζυγός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Προσέξτε σήμερα, έχετε δύσκολο χαρτί. Ο Άσος της πεντάλφα, όταν αντιστραφεί σημαίνει: Ευημερία χωρίς ευτυχία. Κατάχρηση πλούτου από το ταίρι σας. Πεταμένα λεφτά που δεν θα τα ξαναβρείτε. Απληστία σε κάθε επίπεδο.

Σκορπιός – Η Δύναμη (Αντεστραμμένο)

Αυτό το ρίξιμο αντιπροσωπεύει αυτό που βρίσκεται ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Η Δύναμη, όταν αντιστραφεί σε συναισθηματικό αλλά και γενικότερο επίπεδο δίνει: Αδυναμία. Μικροπρέπεια. Ανικανότητα. Ασθένεια. Τυραννία. Έλλειψη πίστης. Κατάχρηση εξουσίας. Πειρασμούς και αδιαφορία. Όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να προσέξτε την σχέση σας.

Τοξότης – Ο Αυτοκράτορας (Αντεστραμμένο)

Ο σύντροφός σας αυτή τη στιγμή είναι Άγγελος του χάους! Δρα με αναποτελεσματικότητα, έλλειψη δύναμης, ασταθή χαρακτήρα, έχει αδυναμία προόδου και αδυναμία ελέγχου μικρών συναισθημάτων. Ή γιατρέψτε τον ή αφήστε τον!

Αιγόκερως – Ο Τροχός της Τύχης

Εάν είστε μόνοι, αυτή η κάρτα μπορεί να μην δώσει τύχη στην αγάπη, καθώς είναι μια κάρτα εργασίας και οικονομικών θεμάτων περισσότερο. Εντούτοις, μπορεί να βρείτε αγάπη αν συναντήσετε νέους ανθρώπους. Αν έχετε μια μονομερή αγάπη, δεν θα υπάρξει πρόοδος της σχέσης σας. Προσπαθήστε να μάθετε εάν έχετε ίδιο ενδιαφέρον για μια δραστηριότητα ή κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη οικειότητας.

Υδροχόος – Τέσσερα των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Αν και δεν μπορείτε συχνά να περάσετε ελεύθερο χρόνο με το ταίρι σας, η σχέση σας έχει κάποια πρόοδο. Μπορείτε να μάθετε για ορισμένα χαρακτηριστικά του που θα σας κάνουν να τον καταλάβετε καλύτερα. Εάν είχατε μια διαμάχη υπάρχει μια ευκαιρία να τα συμβιβάσετε και να αποκαταστήσετε ξανά τη σχέση σας.

Ιχθείς – Ο Τρελός (Αντεστραμμένο)

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε νέα πράγματα στο έρωτα, αλλά να προσέχετε να μην κάνετε αθέλητα λάθη. Πρέπει να δουλέψετε πιο προσεκτικά. Τα συναισθήματά σας ενώ αν είστε μόνοι, μπορεί να βρεθεί απροσδόκητα κάποιος να έρχεται στη ζωή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί με τους νέους θαυμαστές γενικά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-12-2017

Κριός – Η Δύναμη Αυτή είναι η αρχή μιας νέας περιόδου για εσάς. Οι προτεραιότητες θα αλλάξουν για τους περισσότερους από εσάς γιατί τώρα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων Η προσοχή σας στις υποθέσεις της σχέση σας αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να επικεντρωθεί με έμφαση στις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-6-2017

Κριός – Ακόλουθος των Πεντάκτινων Η ευγένεια δεν είναι η επιφάνεια, αλλά η ίδια η φύση της κάρτας αυτής, του Ακόλουθου των Νομισμάτων. Οι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-2-2017

Όλα τα ζώδια, όλοι οι ερωτευμένοι, θα πρέπει σήμερα να είναι πολύ προσεκτικοί. Παράξενες ενδείξεις φανερώθηκαν από το ερωτικό άνοιγμα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...