Μαγικό Επταήμερο

Μαγικό Επταήμερο
<p>Σε πολλές παραδόσεις του Παγανισμού, οι ημέρες της εβδομάδας είναι πολύ σημαντικές πτυχές της αποτελεσματικής αποκρυπτογράφησης το κόσμου, άρα της μαγείας. Για παράδειγμα, τα ξόρκια που σχετίζονται με την αφθονία ή την ευημερία θα μπορούσαν να γίνουν την Πέμπτη, επειδή συνδέεται με τα πλούτη και την επιθυμία. Όταν κάνετε μια μαγική πράξη σχετικά με τις επιχειρήσεις ή την επικοινωνία, θα προτιμούσατε να εργαστείτε μια Τετάρτη λόγω των ενώσεών της.

Παρόλο που δεν ακολουθούν όλοι αυτές τις παραδόσεις, όταν κάνετε οποιαδήποτε μαγική εργασία, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα την τεκμηρίωση της ημέρας της εβδομάδας που εκτελείτε το ξόρκι. Ίσως να εκπλαγείτε αργότερα!

ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Κυριακή σχετίζεται με τα χρώματα κίτρινο και χρυσό, κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη - είναι η μέρα του ήλιου, έτσι; Λόγω αυτής της πλανητικής συσχέτισης, αυτή είναι μια ημέρα που συνδέεται επίσης με ηλιακές θεότητες όπως ο Ήλιος και ο Ρα. Είναι ενδιαφέρον ότι σε μερικές κελτικές παραδόσεις, η ημέρα του Brighid είναι η Κυριακή.

Όταν πρόκειται για τη χρήση κρυστάλλων, η Κυριακή σχετίζεται με τον χαλαζία και διαμάντια, καθώς και με τις κιτρινωπές αποχρώσεις του καρνελιού και του κεχριμπαριού. Για τα βότανα και τα φυτά σε μαγικές λειτουργίες, χρησιμοποιείται κατιφές, ηλίανθος ή κανέλας.

Τι είδους μαγεία γίνεται καλύτερα την Κυριακή; Λοιπόν, είναι μια μέρα που γενικά έχει πολλά αντικείμενα - η γεωργία, η ομορφιά, η ελπίδα, η νίκη, η αυτο-έκφραση και η δημιουργικότητα συνδέονται όλα με αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα.

ΔΕΥΤΕΡΑ

 Η Δευτέρα σχετίζεται με τη σοφία και τη θεραπευτική μαγεία. Η Δευτέρα είναι η ημέρα του ίδιου του φεγγαριού και είναι μια ημέρα που συνδέεται με σεληνιακά χρώματα όπως το ασήμι, το λευκό ή ακόμα και ένα απαλό μπλε χρώμα. Μέταλλα και πολύτιμοι λίθοι όπως το ασήμι, το μαργαριτάρι, το οπάλιο και η φεγγαρόπετρα όλα μπαίνουν στο παιχνίδι σήμερα.

Υπάρχουν πολλές θεότητες που συνδέονται με το φεγγάρι - Thoth και Diana για παράδειγμα - και οι φυτικές αντιστοιχίες περιλαμβάνουν πολλά μέλη είδη. Χρησιμοποιήστε το χειμώνα τη μέντα, καθώς και το catnip, το comfrey, το φασκόμηλο και το χαμομήλι στις εργασίες σας.

Όταν πρόκειται για μαγεία της Δευτέρας, λόγω αυτής της σεληνιακής σύνδεσης, είναι μια καλή στιγμή να επικεντρωθούμε σε εργασίες που σχετίζονται με την τεκνοποίηση και την οικογενειακή ζωή, την αγνότητα και την παρθενία, τη θεραπεία, τη σοφία και τη διαίσθηση.

ΤΡΙΤΗ 

Η Τρίτη συνδέεται με τους γάμους και τον πόλεμο. Στα αγγλικά παίρνει το όνομά της για τον νορβηγό θεό Tyr, ο οποίος ήταν μια θεότητα ηρωισμού και μάχης, οπότε η Τρίτη είναι μια πολύ πολεμική ημέρα - οι χρωματικές συσχετίσεις περιλαμβάνουν έντονο κόκκινο και πορτοκάλια, καθώς και μέταλλα που μοιάζουν με πολεμιστές όπως ο σίδηρος και ο χάλυβας.

Οι αρχαίοι Ρωμαίοι ονόμασαν αυτή τη μέρα Μάρτι, μετά τον θεό πολεμιστή Άρη - άλλες θεότητες που συνδέονται με την Τρίτη περιλαμβάνουν τον Άρη, τον Μορριγάν και άλλους θεούς της μάχης και της δόξας. Κόκκινοι πολύτιμοι λίθοι, όπως τα ρουμπίνια και τα γρανάκια, μπαίνουν στο παιχνίδι την Τρίτη, όπως και τα βότανα και τα φυτά, όπως τα γαϊδουράκια, τα παχουλάκια, οι κωνοφόροι και οι κάκτοι - θα παρατηρήσετε ότι όλα αυτά είναι κοφτερά!

Μια από τις ενδιαφέρουσες - και περισσότερο από λίγο διασκεδαστικές - πτυχές της μαγείας της Τρίτης είναι ότι εκτός από τον πόλεμο και τις συγκρούσεις εναντίον των εχθρών σας, αυτή είναι μια ημέρα που σχετίζεται επίσης με το γάμο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ημέρα της εβδομάδας για μαγικές εργασίες που συνδέονται με την προστασία και την εκκίνηση. Χρησιμοποιήστε την Τρίτη για να διεκδικήσετε τον εαυτό σας, να κάνετε ένα σημάδι και να στοιχηματίσετε τις αξιώσεις σας

ΤΕΤΑΡΤΗ

 Η Τετάρτη αντιστοιχεί στην επικοινωνία και τις επιχειρήσεις. Η Τετάρτη ονομάστηκε για τον ίδιο τον Woden, παρόλο που οι Ρωμαίοι την ονόμαζαν Mercurii. Αυτή είναι μια μέρα που συνδέεται με το πορφυρό χρώμα, τον πλανήτη Ερμή, και το μεταλλικό ρευστό - που ονομάζεται επίσης υδράργυρος.

 Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άλλοι θεοί που συνδέονται με την Τετάρτη, όπως ο Οντίν και ο Ερμής, η Αθηνά και ο Λιου. Πολύτιμοι λίθοι, όπως το adventurine και ο αχάτης, είναι επίσης χρήσιμοι, όπως και φυτά, όπως τα ασπροπύρια, τα κρίνα, η λεβάντα και ακόμη και οι φτέρες.

Επιχειρήσεις και ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία, τη επικοινωνία, απώλειες και χρέη και ταξίδια συνδέονται όλα με την Τετάρτη. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να εργαστείτε για να ανοίξετε γραμμές επικοινωνίας - ειδικά εάν οι δικές σας ενέργειες σας εμποδίζουν να είστε αποτελεσματικός ομιλητής ή ακροατής. Πηγαίνετε κάπου ή επιστρέψτε σε ένα παλιό αγαπημένο έδαφος, κάντε το παιχνίδι σας και ρυθμίστε τους λογαριασμούς σας.

ΠΕΜΠΤΗ

 Η Πέμπτη συνδέεται με την οικογένεια και τη συγκομιδή. Η Πέμπτη είναι μια μέρα βασιλικών μπλε και πράσινων, που σχετίζονται με τον πλανήτη Δία και μέταλλα όπως ο κασσίτερος. Όταν πρόκειται για θεότητες, κοιτάξτε τους θεούς τύπου ηγέτη όπως ο Θόρ, ο Δίας και άλλοι. Οι συλλογές πολύτιμων λίθων για την Πέμπτη περιλαμβάνουν τυρκουάζ, αμέθυστο και lapis lazuli και φυτικές ενώσεις μπορούν να βρεθούν στο αγιόκλημα, cinquefoil,

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 Η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα μαγείας που σχετίζεται με τη σοφία και την ανάπτυξη. Η Παρασκευή πέφτει στο τέλος της εβδομάδας εργασίας για πολλούς από εμάς, και αυτό σημαίνει ότι έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο! Σημειώστε τις Παρασκευές σας με χρώματα όπως ροζ και aqua και μέταλλα όπως ο χαλκός. Αυτή είναι μια ημέρα που κυριαρχείται από τον πλανήτη Αφροδίτη, οπότε δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Αφροδίτη συνδέεται με τις Παρασκευές. Αυτή είναι μια μέρα που ονομάζεται για τη νορβηγική θεά Freyja , γι 'αυτό φροντίστε να βρείτε μια στιγμή για να την τιμήσει επίσης.

Οι πολύτιμοι λίθοι που σχετίζονται με την Παρασκευή περιλαμβάνουν κοράλλι, σμαράγδι και ροζ χαλαζία, και φυτά όπως φράουλες, άνθη μήλου και feverfew. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε ξόρκια που σχετίζονται με την οικογενειακή ζωή και τη γονιμότητα, τη σeξουαλικότητα, την αρμονία, τη φιλία, την ανάπτυξη. Επωφεληθείτε από τις αντιστοιχίες της Παρασκευής και φυτέψτε έναν σπόρο, κάντε κάτι να μεγαλώσει και απολαύστε τις ευλογίες σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ

 Το Σάββατο συνδέεται με την προστασία και την εξαφάνιση της μαγείας. Είναι το τέλος της εβδομάδας για πολλούς από εμάς, έτσι το Σάββατο - το όνομα του θεού Κρόνος  στα ρωμαϊκά- είναι μια καλή στιγμή για να ολοκληρώσουμε τα πράγματα. Σε συνδυασμό με τα μαύρα και σκούρα μοβ χρώματα και το μεταλλικό μόλυβδο, αυτή η μέρα συνδέεται επίσης με τη θεά Εκάτη. Πολύτιμοι λίθοι όπως το δάκρυ Apache, ο οψιανός και ο αιματίτης συνδέονται όλοι με τη μαγεία του Σαββάτου, αλλά και φυτά όπως το θυμάρι, το mullein και το κυπαρίσσι.

Όταν πρόκειται για μαγικές εργασίες, επικεντρωθείτε στη γεωργία και τη δημιουργικότητα, την τύχη και την ελπίδα, την προστασία και την εξάλειψη της αρνητικότητας. Τοποθετήστε ένα εμπόδιο για να κρατήσετε τα ανεπιθύμητα έξω, να εξαλείψετε τα πράγματα που σας κάνουν κακό και να πλύνετε τα χέρια σας από οτιδήποτε άλλο εκτός από τις ελπίδες, τα όνειρα και τους στόχους σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Μην βγεις από τον μαγικό κύκλο!

Μην βγεις από τον μαγικό κύκλο!

Μην βγεις από τον μαγικό κύκλο!

Ακόμα και όταν μιλάμε για αγαθή μαγεία κα για αγαθούς στόχους της μαγείας (όπως πάντα εμείς από την πλευρά μας κάνουμε), πρέπει να είμαστε...

Ενέργειες με μαγικό φόντο

Ενέργειες με μαγικό φόντο

Ενέργειες με μαγικό φόντο

Πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν ασχολούμαστε με την μαγική Τέχνη. πολλοί είναι αυτοί που είτε από μιαρούς στόχους, όπως το...

Τα πέντε κινεζικά στοιχεία

Τα πέντε κινεζικά στοιχεία

Τα πέντε κινεζικά στοιχεία

Η κινεζική αστρολογία περιστρέφεται γύρω από πέντε στοιχεία. Όλα τα Σημεία στο Κινέζικο Ζωδιακό πέφτουν κάτω από ένα από τα πέντε...

Αφρικανικη Μαγεια!

Αφρικανικη Μαγεια!

Αφρικανικη Μαγεια!

Ξέρετε πως υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μαγείας; Οι τρόποι μαγείας εξαρτώνται από τον πολιτισμό, ο οποίος παράγει και την μορφή...

Ερωτικα φιλτρα

Ερωτικα φιλτρα

Ερωτικα φιλτρα

Ένα μαγικό φίλτρο θα φέρει τον έρωτα; Η ιστορία της μαγείας λέει πως γίνεται αρκεί να το πιστεύεις. Τα ερωτικά φίλτρα έχουν όπως είναι...

Τετάρτη: Το Κέντρο του Εγώ

Τετάρτη: Το Κέντρο του Εγώ

Τετάρτη: Το Κέντρο του Εγώ

Η Τετάρτη είναι μία πάρα πολύ σημαντική μέρα στον εβδομαδιαίο κύκλο της μαγείας. Φυσικά, όλες οι ημέρες, όπως έχουμε πει, έχουν τη...