Σαββατοκύριακο Αγάπης 8/07 – 9/07/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 8/07 – 9/07/2017
<p>Κριός

Οι Κριοί έχετε πάρει απόφαση να δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι. Συνηθίζεται κιόλας κατά τα μέσα της εβδομάδας, οι άνθρωποι να θέλουν κάτι το στέρεο. Πολύ ωραία. Πείτε τις καινούριες σας αυτές διαθέσεις στο ταίρι σας και θα δείτε τι ωραία που θα τις ακούσει! Ίσως να σκοπεύετε να κάνετε μια μικρή ερωτική απόδραση, και δεν είναι καθόλου κακό, θα σας ανανεώσει πάρα πολύ!

Ταύρος

Λάμπετε από τον έρωτά σας οι ταύροι! Απολαμβάνετε την πρωτόγνωρη ζέστη που σας φέρνει η Αφροδίτη και η Πανσέληνος. Ίσως και να γίνετε ευσυγκίνητοι σήμερα, σας πνίγει η αγάπη! Μια δόση πολυτέλειας, αλλά και ένα κάπως ταξιδιάρικο πνεύμα, θα σας αναπτερώσει. Οι αδέσμευτοι στρέφετε τα ερωτικά σας βέλη σε ανθρώπους που τους θεωρείτε απρόσιτους, και βλέπετε ότι η γοητεία σας έχει μεγάλη πέραση!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είστε σε μια κατάσταση πολύ περίεργη! Και αυτό γιατί δεν το συνηθίζετε να πέφτετε στα βαθιά του έρωτα, προτιμάτε τον αφρό! Και όμως, η ψυχή σας αυτή τη στιγμή κατακλύζετε από πρωτόγνωρο συναίσθημα, που σας κάνει να νιώθετε ότι δεν σας φτάνει άλλο το απλό παιχνίδι. Πολύ ωφελημένο το ταίρι σας από αυτήν την αλλαγή, πολύ έκπληκτο, αφήνει κι εκείνο την καρδιά του να δοθεί στην καινούρια ζέστη και γίνεται μια εκπληκτικά ερωτική κατάσταση!

Καρκίνος

Οι καρκίνοι μάλλον σκέφτεστε σοβαρά να κάνετε ένα βήμα επανασύνδεσης, που το έχετε πολύ ανάγκη για να σας λυτρώσει από όλη τη μελαγχολία που σας έχει βαρύνει. Πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε θυσίες για την αγάπη και να είστε και σοβαροί. Το μόνο που δεν χρειάζεται, είναι να αντιμετωπίσετε την όποια κατάσταση με συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα σας κουράσουν.

Λέων

Οι Λέοντες είστε λίγο, τόσο δα εκνευρισμένοι. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την συναισθηματική σας φόρτιση για να διεκδικήσετε μεγαλύτερη σοβαρότητα από το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι νιώθετε πολλή αδημονία! Είναι μια καλή μέρα για να κλείσετε ένα πρώτο διερευνητικό ραντεβού! Μην φοβηθείτε να ξανοιχτείτε, θα σας ακούσουν με μεγάλο ενδιαφέρον!

Παρθένος

Οι Παρθένοι, με την τέλεια διάθεση που σας δίνει ο Κρόνος, παίρνετε αποφάσεις πολύ σοβαρές για την αγάπη σας και για όλα τα θέματα που αφορούν την καρδιά σας. Ίσως να είστε σε μια καινούρια σχέση, αλλά ακόμα κι έτσι θέλετε να την κάνετε όσο πιο επίσημη γίνεται! όσοι είστε αδέσμευτοι, νιώθετε κάποιες αναστολές. Δεν έχετε κανέναν λόγο. Είναι μια τέλεια στιγμή να πείτε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει όλα όσα έχετε στην καρδιά σας.

υγός

Οι Ζυγοί έχετε αρχίσει να δέχεστε για τα καλά την ευνοϊκή επίδραση της Αφροδίτης! Η καρδιά σας, που για πολύ καιρό είχε ταλαιπωρηθεί, νιώθει το φως της γαλήνης που φέρνει αυτή η ευνοϊκή θέση! Οι αδέσμευτοι, είστε στο στόχαστρο ενός ανθρώπου που ενδιαφέρεται πάρα πολύ, αλλά θα ήθελε και μια κίνηση από εσάς για να ξέρει ότι μπορεί να προχωρήσει. Τον τελευταίο καιρό είχατε κλειστεί, και αυτό σας έκανε κάπως απόμακρους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είστε, για μια ακόμα φορά, σε ερωτική θύελλα! Πολύ συναίσθημα και ενδεχομένως μια καινούρια γνωριμία για τους αδέσμευτους, σας έχει συναρπάσει! Κάθε σας κίνηση σας φέρνει και ένα βήμα πιο κοντά στον έρωτα! Έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε μια σχέση ακριβώς όπως την ονειρεύεστε, με πολύ μεγάλο βάθος και όμορφη και θετική προοπτική.

Τοξότης

Είστε ίσως λίγο εκνευρισμένοι, αλλά αποφασίζετε να μην το δείξετε και καλά κάνετε. Η ημέρα θα σας φέρει κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σας που ίσως να μην είναι ευχάριστες, είναι όμως πολύ χρήσιμες! Πάρτε το γλυκό σας ύφος, που όλα τα γιατρεύει και εξηγείστε με όλη σας την αγάπη πόσο πολύ νοιάζεστε για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Το βράδυ σας προβλέπετε…απρόβλεπτο!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι βαδίζετε σταθερά στον δρόμο του έρωτα. Η πλανητική συγκυρία ευνοεί το είδος ακριβώς των συναισθημάτων που σας αρέσουν: με σοβαρότητα, με σύνεση και με στέρεες βάσεις. Η αγάπη σας και η σχέση σας παίρνουν έναν χαρακτήρα που απομακρύνει όλα τα σύννεφα. Αν και είστε κουρασμένοι, βρίσκετε την ευκαιρία να έχετε τα διαλείμματά σας με αγκαλιά και πολύ πάθος!

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, βάζετε τα καλά σας στην καρδιά σας και δεν πιάνεστε! Μεγάλη αισιοδοξία και μια τάση ονειροπόλησης σας πιάνει και σας στριφογυρνάει σε έναν τρελό χορό! Πράγματα που ούτε καν τα φανταζόσασταν, σχέδια και όνειρα για το πώς θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα. Οι αδέσμευτοι, βρίσκεστε σε περίοδο απόλυτης γοητείας!

Ιχθείς

Οι Ιχθείς παίρνετε φωτιά με την γλυκιά όψη που σας χαρίζει ο άρχων Ποσειδώνας! Γινόσαστε οι εκλεκτοί της αγάπης, με πολύ συναίσθημα και πολλή σαγήνη! Θα περάσετε μια τέλεια μέρα, με γλυκές συνωμοσίες που τις ετοιμάζετε με φοβερή τρέλα και είναι σαν παραμύθι! Πολύ θετικές εξελίξεις για τους αδέσμευτους, που γινόσαστε τολμηροί και καλά κάνετε! 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Κριός Θα μπορούσατε να περάσετε μερικές κοινωνικές και ερωτικές αλλαγές. Ίσως δεν περνάτε πλέον καλά με την ίδια ομάδα φίλων και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/08 – 20/08/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/08 – 20/08/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/08 – 20/08/2017

Κριός Αίσθημα, αισθησιασμός, έρωτας. Αυτές είναι οι λέξεις σας του ΣΚ. Μπορεί να νιώσετε έντονη νοσταλγία για έναν παλιό σας σύντροφο και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Κριός Ενεργοποιήστε τη γοητεία! Είναι μια μεγάλη στιγμή για να ασκήσετε την προσωπική σας επιρροή, καθώς συναντάτε ιδιαίτερα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Και ενώ λέγαμε ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο, και σε τόσο όμορφες όψεις, η ζωή μας η ερωτική θα ήταν μέλι – γάλα, έρχεται μια δύσκολη...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/02 – 22/02/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/02 – 22/02/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/02 – 22/02/2015

Με την Σελήνη στον φλογερό Κριό να κάνει πολύ δυναμικές τις γυναίκες και με τον Ερμή από τον Υδροχόο να έχει εξαιρετική σχέση και με τον...

Σαββατοκύριακο Έρωτα 14/15 Ιουνίου 2014

Σαββατοκύριακο Έρωτα 14/15 Ιουνίου 2014

Σαββατοκύριακο Έρωτα 14/15 Ιουνίου 2014

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή – τον ανάδρομο Ερμή – θα φέρει μια τρελή ανάγκη για να βγούμε έξω από τα καλούπια μας. Το συναίσθημα παίρνει...