Γεννήθηκες σαν Σήμερα 8 Ιουλίου; Δες τις προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 8 Ιουλίου; Δες τις προβλέψεις σου!
<p>Έχετε λοιπόν σήμερα γενέθλια; Ευαίσθητοι Καρκίνοι, χρόνια πολλά και καλά! Ελάτε να κάνουμε μια αποκαλυπτική βόλτα στην σύνθετη και γοητευτική σας προσωπικότητα. Τι είστε λοιπόν, εσείς οι γεννημένοι στις 8 Ιουλίου; Είστε δημιουργικοί με έναν ασυνήθιστο, συναρπαστικό τρόπο και, στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι σας βρίσκουν συναρπαστικό και μοναδικό εν γένει. Τα συμφέροντά σας τείνουν να είναι από την πεπατημένη διαδρομή.

Μπορείτε να είστε αρκετά γενναιόδωροι με το χρόνο σας και συχνά κάνετε θυσίες για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλλιεργείτε και αγαπάτε, αλλά είστε επίσης πολύ πεισματάρης και επιθετικός. Έχετε μια ισχυρή σχέση με τη φύση. Προσέξτε την εργασιομανία σας! Διάσημοι άνθρωποι που γεννήθηκαν σήμερα: ο Κέβιν Μπέικον, ο Νέλσον Ροκφέλερ, ο Τζων Ντ. Ροκφέλερ, ο Μπεκ, η Σοφία Μπους, ο Μπίλι Κράνταπ, η Ελίζαμπεθ Κιούμπλερ-Ρος, η Αντζέλικα Χιούστον και ο Τζέιντεν Σμιθ.

Το φετινό έτος των γενεθλίων σας

Ο Ήλιος σε ένα κηρώδες εξάγωνο με τη Σελήνη έχει μια καλή επιρροή για το έτος που έρχεται. Μπορείτε να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί φέτος, καθώς σε πολλούς τομείς κάνετε μια νέα αρχή, αλλά έχετε ένα αρκετά ασαφές όραμα για το τι θέλετε να πετύχετε. Οι εσωτερικές σας ανάγκες τείνουν να αντικατοπτρίζονται από εξωτερικά γεγονότα και αντίστροφα, κάτι το οποίο συμβάλλει στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης και της ευτυχίας σας.

Μπορείτε πιο εύκολα να δεχτείτε ότι οι προκλήσεις αποτελούν μέρος του φυσικού κύκλου της ζωής, ο οποίος με τη σειρά του σας βοηθά να τις συναντήσετε με αυτοπεποίθηση και να ανησυχείτε λιγότερο. Είναι πιθανό να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού φέτος ως επί το πλείστον, ενώ μπορούν να γίνουν αρκετά εύκολα θετικές συνδέσεις με άλλους. Ένα άνετο επίπεδο προσωπικής δημοτικότητας βοηθάει στη διατήρηση των συγκρούσεων στο ελάχιστο. Με την ικανότητα να χειριστείτε με επιτυχία τα συναισθήματά σας, θα υπάρξει λιγότερη πίεση τόσο στο μυαλό σας όσο και στο σώμα σας.

Ο Πλούτωνας εξακολουθεί να αντιτίθεται στον Ήλιο σας φέτος. Είναι σημαντικό να επιλέγετε τις μάχες σας με σύνεση με αυτή την επιρροή, καθώς μπορείτε πολύ εύκολα να αποστραγγίζεστε από ιδεοληπτικές σκέψεις και ενδεχομένως δυσαρέσκεια. Μάθετε να ανακτάτε την προσωπική σας δύναμη μέσα από τον καθρέφτη των σχέσεών σας. Αυτή η διαμετακόμιση σηματοδοτεί μια σημαντική περίοδο ανάπτυξης στη ζωή σας, στην οποία αγωνίζεστε με τα θαμμένα στοιχεία της προσωπικότητας και του εγώ σας, καθώς μαθαίνετε να τα δέχεστε, να τα μετατρέπετε ή να τα αντιμετωπίζετε.

Μπορεί να ενεργείτε με έναν χειριστικό, ζηλότυπο ή αυταρχικό τρόπο που πρέπει να προσέχετε. Αυτό προέρχεται από ένα βαθύ φόβο άφεσης, παράδοσης στην ιδέα ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να κατευθύνονται ή να ελέγχονται. Καθώς αυτός ο φόβος αναδύει, η συμπεριφορά σας μπορεί να είναι καταναγκαστική ή εμμονική. Μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτά τα χαρακτηριστικά με τη βοήθεια κάποιου κοντινού σας προσώπου. Όπως και να ’χει μαθαίνετε να αποσυνδέεστε, να αφήνετε πίσω πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πια. Μπορεί να φοβάστε την απώλεια ενός ατόμου, ενός τρόπου ζωής, μιας εργασίας ή άλλου σημαντικού μέρους της ζωής σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε να το μετατρέψετε σε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Ο φόβος μπορεί να σας οδηγήσει σε καταναγκαστική, ύποπτη ή δύσκολη συμπεριφορά. Και αυτή η συμπεριφορά μπορεί να σας κοστίσει ότι θεωρείτε αγαπητό. Έχετε την τάση να ενεργείτε με ώθηση και συχνά δεν ακούτε στην λογική. Ωστόσο, η συνειδητοποίηση αυτών των τάσεων μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την αρνητική πλευρά αυτής της διέλευσης. Αυτή είναι μια περίοδος για να γνωρίσετε πραγματικά τον εαυτό σας, για το τι είστε ικανοί και για αυτό που πραγματικά θέλετε από τη ζωή. Μέχρι το τέλος αυτής της διαμετακόμισης, θα είστε ιδανικά σε μια πιο προσωπική θέση, καθώς διεκδικείτε και είστε ο πραγματικός ιδιοκτήτης όσων μπορεί να έχετε δώσει στους άλλους. Είναι πιθανό να αισθανθείτε πιο ανεξάρτητοι και επικεντρωμένοι.

Αυτή μπορεί να είναι μια πολυάσχολη περίοδος στη ζωή σας. Η επικοινωνία σας με άλλα άτομα είναι πιο έντονη και έχετε τον πρώτο λόγο σε σχέση με το τι θέλετε. Έχετε την τάση να αναζητήσετε πνευματική διέγερση και δραστηριότητα. Είναι επίσης πιθανό να προβάλλετε τον εαυτό σας με επιτυχία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας.

Κάτι μεγάλο περιμένει να εμφανιστεί στα παρασκήνια της ερωτικής σας ζωής. Θα έχετε την ευκαιρία να θεραπεύσετε παλιές πληγές και να κάνετε χώρο για νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Είστε επίσης προσηλωμένοι στο να βρείτε νέους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα.

Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και εκφραστικοί φέτος και η αγάπη σας μπορεί να ζωντανέψει. Επιτυγχάνετε καλύτερα σε πεδία ή περιοχές που σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι όμορφο, ελκυστικό και διασκεδαστικό. Ο προσωπικός μαγνητισμός είναι δυνατός. Είστε παιχνιδιάρικα ανταγωνιστικοί και ίσως κερδίσετε μια σημαντική μάχη. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για τα δημιουργικά σας σχέδια και τη συνεργασία με άλλους για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.

Έχετε συχνά έναν τρόπο με τις λέξεις φέτος, και η επικοινωνία των συναισθημάτων σας μπορεί να είναι ευχάριστη. Είστε σε θέση να χειριστείτε τους ανθρώπους καλά, και οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται γενικά. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή περίοδος για την καλλιέργεια της τέχνης, την προώθηση ενός δημιουργικού χόμπι και τη διερεύνηση νέων καλλιτεχνικών συμφερόντων. Παρόλα αυτά, μπορεί να υπάρχουν ξεκάθαρα πλεονεκτήματα όταν δουλεύετε μόνοι, καθώς μπορεί να είναι πολύ εύκολο να σας αποσπάσουν κοινωνικές συνάξεις, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητά σας.

Ωστόσο, προσέξτε να κρατάτε απόψεις και ιδέες περισσότερο για τον εαυτό σας. Οι προσπάθειες να κάνετε τους άλλους να πιστέψουν ό,τι και εσείς μπορεί να είναι απογοητευτικές και ανθυγιεινές. Το στυλ επικοινωνίας σας μπορεί να είναι πολύ έντονο κατά περιόδους.

Μπορεί να προσελκύεστε από άτομα με καλλιτεχνικές προτιμήσεις ή από σχέσεις στις οποίες υπάρχει έλλειψη ισορροπίας εξουσίας ή θέμα εξοικονόμησης ή βοήθειας. Η πιο ρομαντική ή ιδεαλιστική πλευρά της φύσης σας μπορεί να εμφανιστεί έντονα τώρα, ίσως εμπνευσμένη από κάποιον που σας ενδιαφέρει ή κάποιον που συναντάτε φέτος.

Έχετε μια ισχυρή ανάγκη για αγάπη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής, και τείνετε να είστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι με αυτούς που αγαπάτε. Παρακολουθήστε για υπερβολές από αυτή την άποψη, αλλά απολαύστε επίσης τα καλά vibes. Μπορείτε να εργαστείτε ιδιαίτερα καλά με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Προσέξτε την ανυπομονησία ή τις ιδιοσυγκρασίες που λειτουργούν εναντίον σας φέτος. Μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα εργασίας ή οι περιστάσεις της ζωής σας θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να χρειαστεί να αλλάξετε τους στόχους ή τις ενέργειές σας. Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που τείνετε να αντισταθείτε σε άλλους και να τους προκαλέσετε αν προσπαθούν να σας κρατήσουν πίσω. Η ενέργεια κυμαίνεται φέτος. Εάν μπορείτε να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο θάρρος από το συνηθισμένο για να κάνετε πράγματα που σπάζουν τη ρουτίνα.

Ο μοναδικός σας τρόπος να εκφράζετε και να διεκδικείτε τον εαυτό σας είναι στο επίκεντρο και εκτιμάται φέτος. Ο κατασταλμένος θυμός απελευθερώνεται πιο αποτελεσματικά με δημιουργικούς τρόπους. Η σωματική επούλωση μπορεί να βοηθήσει στην εσωτερική επούλωση και αντίστροφα.

Πρόκειται για μια περίοδο νέων ενάρξεων και μπορεί να είναι μια πιο δραστήρια χρονιά από ό,τι συνήθως. Η αγάπη και τα κοινωνικά θέματα μπορεί να μπερδεμένα, αλλά και αρκετά μαγευτικά κατά περιόδους. Η προσωπική προσφυγή είναι εξαιρετική. Νέες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες είναι πιθανές, αλλά η ενέργεια μπορεί να κυμαίνεται και οι παρορμητικές κινήσεις πρέπει να παρακολουθούνται. Αυτό είναι ένα ισχυρό έτος για να ξεκινήσετε ενδιαφέρουσες σπουδές και να συναντήσετε ανθρώπους μέσα από καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και χόμπι. Παρακολουθήστε για την άσκηση υπερβολικής πίεσης στον εαυτό σας και στις σχέσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 4 Μαρτίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 4 Μαρτίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 4 Μαρτίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Μπορεί κάποιες φορές το άγχος σας να είναι δημιουργικό, ωστόσο συχνά σας καταβάλλει. Έχετε μια πολύ ενεργή προσωπικότητα και δεν σας...

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 13 Φεβρουαρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 13 Φεβρουαρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 13 Φεβρουαρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Ξέρετε πώς να προβάλλετε την προσωπικότητά σας με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι γύρω σας να τάσσονται υπέρ σας, ακόμη και αν δεν...

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 6 Φεβρουαρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 6 Φεβρουαρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 6 Φεβρουαρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Έχετε πάθος και αγάπη με όποιον τομέα αποφασίσετε να καταπιαστείτε. Η προσωπικότητά σας είναι ένα μοναδικό κράμα παιχνιδιού και πάθους....

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 31 Ιανουαρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 31 Ιανουαρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 31 Ιανουαρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Κάποιες φορές το άγχος σας σας καταβάλλει στο σημείο που δεν μπορείτε να λειτουργήσετε, παρ' όλα αυτά δεν χάνετε την ευχάριστη διάθεσή...

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 29 Δεκεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 29 Δεκεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 29 Δεκεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Πολύ συχνά είστε αγχωτικοί, αλλά ταυτόχρονα ζεστοί και παιχνιδιάρικοι. Έχετε μια πολύ ενεργή προσωπικότητα και δεν σας αρέσει να...

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 23 Οκτωβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 23 Οκτωβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 23 Οκτωβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Μια από τις μεγαλύτερές σας αρετές είναι η δύναμη της πειθούς σας. Έχετε τον τρόπο να κρατήσετε τους ανθρώπους με το μέρος σας, ωστόσο για...