Ερωτική Σελήνη 8-7-2017

Ερωτική Σελήνη 8-7-2017
<p>Επιτέλους Πανσέληνος. Και θα την χαρούμε, ανεξάρτητα από το πρόσημό της, γιατί εδώ είναι Μεσόγειος, είναι καλοκαίρι, είναι έρωτας. Αλλά το να ετοιμαστούμε για τα όσα θα μας φέρει αυτό το κορίτσι του Αιγόκερου, είναι σοφό και ασφαλές σε συναισθηματικό επίπεδο.  Η πανσέληνος του Ιουλίου πέφτει στο γήινο και πρακτικό σημάδι του Αιγόκερω. Αυτή η ενέργεια της Σελήνης είναι εξαιρετικά έντονη, αλλά θα καθοδηγεί όλους μας να συνεχίσουμε την αναρρίχηση σε όλα τα επίπεδα, και βέβαια στον παρορμητικό έρωτα που τρέφει πρώτα και κύρια το σώμα.

Η πανσέληνος του Ιουλίου θα ενεργοποιήσει την ενέργεια του μετασχηματισμού, πράγμα που σημαίνει ότι θα νιώσετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε πράγματα στη ζωή σας.

Αυτές οι αλλαγές είναι πιθανότατα κάτι που θα θελήσετε να κάνετε γρήγορα και παρορμητικά, ακολουθήστε το ένστικτό σας, αλλά ταυτόχρονα, να έχετε επίγνωση των συναισθημάτων σας, ώστε να μην πείτε ή να κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε αργότερα.

Ο μετασχηματισμός είναι συχνά μια μακρά και αργή διαδικασία, ωστόσο αυτή η πανσέληνος θα φέρει μια έκρηξη ενέργειας που θα βοηθήσει να επιταχυνθούν τα πράγματα πολύ και θα προχωρήσετε συναισθηματικά πολύ πιο γρήγορα.

Οποιεσδήποτε αλλαγές που εκδηλώνονται σε σας γύρω από την πανσέληνο είναι πιθανό να συμβούν πολύ απότομα και παρόλο που μπορεί να αισθανθείτε έντονη ταραχή αρχή, αυτή η ενέργεια δεν θα παραμείνει.

Σκεφτείτε αυτή την ενέργεια μετασχηματισμού της Πανσελήνου σαν να κόβετε έναν επίδεσμο. Είναι πρώτα τρομακτικό και οδυνηρό, αλλά μόλις γίνει αυτό δεν φαίνεται τόσο κακό. Παρόλο που μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστείτε, η αλλαγή έχει συμβεί και η ζωή θα συνεχιστεί. Η πανσέληνος του Ιουλίου θα σας δώσει επίσης μια ματιά για την αλήθεια σας και για το πού βρίσκεται πραγματικά η καρδιά σας στις σχέσεις σας.

Εάν αισθάνεστε άβολα για μια σχέση στη ζωή σας, αυτή η πανσέληνος μπορεί απλά να αποκαλύψει μια αλήθεια που πρέπει να ακούσετε ή να δείτε.

Μπορεί επίσης να δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις που έχουν χαθεί από την επιφάνεια για κάποιο χρονικό διάστημα. Ενώ η απελευθέρωση όλης αυτής της ενέργειας μπορεί να είναι ιδιαίτερα συναισθηματική, μπορεί επίσης να είναι πολύ θεραπευτική.

Εάν υπάρχει μια σχέση στη ζωή σας που σας ενοχλεί, αυτή η πανσέληνος μπορεί επίσης να σας δώσει αυτή την πρόσθετη ώθηση, ώστε να μπορείτε τελικά να αναλάβετε δράση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε.

Εάν μια σχέση γίνεται πολύ αντιφατική γύρω από την πανσέληνο, γνωρίζετε ότι τα πράγματα είναι πιθανό να αλλάξουν προς το καλύτερο προς το τέλος του μήνα. Προσπαθήστε να περάσετε απαλές στιγμές μέχρι αυτή την ώρα, όπου θα μπορείτε να δείτε τα πράγματα με περισσότερη σαφήνεια.

Εναλλακτικά, αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να είναι μια μεγάλη στιγμή για να εμβαθύνει τη σύνδεση που έχετε με κάποιον.

Εάν η σχέση σας έχει πάει καλά ή εάν αναζητούσατε να ξεκινήσετε ένα νέο έρωτα, θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη στιγμή για να κάνετε μια δέσμευση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Σελήνη 7-11-2017

Ερωτική Σελήνη 7-11-2017

Ερωτική Σελήνη 7-11-2017

Πανέμορφη, ερωτική, αέρινη, αλλά και ταυτόχρονα υγρή και γεμάτη προκλήσεις η ημέρα, με την βοήθεια της Σελήνης από τους Διδύμους αρχικά,...

Ερωτική Σελήνη 4-11-2017

Ερωτική Σελήνη 4-11-2017

Ερωτική Σελήνη 4-11-2017

Πανσέληνος λοιπόν! Μια θερμή, ολόφωτη και μεστή Σελήνη στον αισθησιακό Ταύρο, σε εκπληκτικά υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και...

Ερωτική Σελήνη 29-9-2017

Ερωτική Σελήνη 29-9-2017

Ερωτική Σελήνη 29-9-2017

Ελπίζω να είστε ξεκούραστοι, γιατί οι ενεργειακές ριπές αυτής της εβδομάδας από την Σελήνη είναι τεράστιες... Αυτός ο Αιγόκερως που...

Ερωτική Σελήνη 5-9-2017

Ερωτική Σελήνη 5-9-2017

Ερωτική Σελήνη 5-9-2017

Ένα κυρτωμένο φεγγάρι στον Υδροχόο! Μια Γέφυρα - Σελήνη στον Υδροχόο, καθώς θα περάσει μέσα στην ημέρα στους Ιχθείς: Είμαστε ακριβώς μία...

Ερωτική Σελήνη 23-7-2017

Ερωτική Σελήνη 23-7-2017

Ερωτική Σελήνη 23-7-2017

Πάμε λοιπόν για φλογισμένους έρωτες! Η Σελήνη εισέρχεται στο Λέοντα και σχηματίζει μια Νέα Σελήνη εκεί σήμερα, ανάμεσα μηδενική και...

Ερωτική Σελήνη 16-7-2017

Ερωτική Σελήνη 16-7-2017

Ερωτική Σελήνη 16-7-2017

Είστε έτοιμοι για αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή; Ενώ το φεγγάρι στην φάση τετάρτου χάσης όπως τώρα...