Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 8/7/2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 8/7/2017
<p>Κριός

Πολλές είναι οι επιρροές που δεχόσαστε, και με τη Σελήνη στις δόξες της πετάτε. Έχετε μια τελείως ξεχωριστή ημέρα, όπου βλέπετε τον εαυτό σας με ειλικρίνεια, και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά σας κάνει και πολύ γοητευτικούς. Οι αδέσμευτοι, ό,τι και αν προσπαθήσετε, με όποιον άνθρωπο και αν θέλετε να έρθετε κοντά, σήμερα θα το καταφέρετε οπωσδήποτε!

Ταύρος

Η φιλική σας Πανσέληνος, σας πλημμυρίζει συναίσθημα, αισθαντική διάθεση,  ερωτισμό και γλύκα! Κάνετε τρομερές εκπλήξεις στο ταίρι σας, που δεν μπορεί με τίποτα να σας αντισταθεί. Έχετε και τρομερές ευκαιρίες για μια θεαματική γνωριμία οι αδέσμευτοι, που θα έχει πάρα πολύ καλή εξέλιξη, και μάλλον θα βρεθείτε σε ένα πολύ γλυκό κλοιό από κάποιον που θέλει πολύ να σας έχει στην αγκαλιά του!

Δίδυμοι

Η Σελήνη έρχεται και κάνει μια θαυμάσια είσοδο στην ζωή όλων, που θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε πολύ το ερωτικό παιχνίδι. Γλυκιά και ερωτική ατμόσφαιρα, μεγάλη δύναμη σε λεκτικό επίπεδο, και δυνατότητα να μιλήσετε με κάποιον άνθρωπο που για καιρό δεν έχετε την ευκαιρία, παρ’ όλο που ίσως να το επιθυμείτε πάρα πολύ και οι δύο.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον πολικο του Ωροσκόπου σας Αιγόκερω, σας κάνει και εσάς δώρο ένα κομμάτι από την επεκτατική του διάθεση στο συναίσθημα. Με την υπέροχη ενέργεια, αλλά και τις πολλές επιρροές της Σελήνης, η ημέρα αυτή είναι φτιαγμένη μόνο για έρωτα! Έχετε τόση επιτυχία, που μπορεί και να σας ζηλέψουν, προσέξτε! Πολύ όμορφη ερωτική επικοινωνία με το ταίρι σας, και ίσως και μια νύχτα αφιερωμένη σε μαθήματα ερωτισμού!

Λέων

Πανέμορφη ημέρα, με πολλές επιδράσεις ,όλες καλές. Και ο Ήλιος σας, και ο Άρης και ο Δίας, σας εξασφαλίζουν, σε απόλυτη συνεργασία, το πεδίο ενός μεγάλου και πολύ αισιόδοξου έρωτα μαζί με την Πανσέληνο. Όσοι είστε σε σχέση, παίρνετε απόλυτα την πρωτοβουλία να την κάνετε πάρα πολύ βαθιά. Όσοι σκοπεύετε να κάνετε μια νέα γνωριμία, δείχνετε ένα πρόσωπο πολύ συναισθηματικό, που μαζί με το αρχηγικό σας προφίλ, κάνει πολύ όμορφη αίσθηση!

Παρθένος

Μια ερωτική πανδαισία για τους παρθένους, που ζουν έτσι κι αλλιώς μια υπέροχη ημέρα – αλλά και γενικά, μια ολόκληρη περίοδο – που όλα σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ο έρωτας δεν αποτελεί εξαίρεση, και βρίσκεστε σε μια πολύ ρομαντική κατάσταση, που σας ξεσηκώνει. Οι αδέσμευτοι, έχετε μεγάλη ερωτική επιτυχία μέσω των άλλων επιτυχιών σας, μιας και φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι του άλλου φύλου, εντυπωσιάζονται από τη συνολική σας εικόνα.

Ζυγός

Και γλύκα, και όνειρο, και καλές προοπτικές στη σχέση σας. Μια μέρα που έρχεται σαν πλήρες δώρο, μετά από αρκετές περιπέτειες, κυρίως εσωτερικής διαμάχης. Η Πανσέληνος γενικά σας ετοιμάζει πολύ όμορφες εκπλήξεις, όλο τον Νοέμβριο, και ήδη παίρνετε γεύση από τα δώρα της. Οι μετοχές σας αυξάνονται κάθε μέρα, και ένας έρωτας που τον θέλετε πολύ ρομαντικό, είναι ακριβώς στο κατώφλι σας!

Σκορπιός

Η Πανσέληνος ορίζει την ημέρα σας, το ξέρετε. Ουσιαστικά, με τόσες πολλές επιδράσεις και παιχνιδίσματα, έχετε το ελεύθερο να φλερτάρετε τους πάντες! Αν είστε σε σχέση, έχετε την ευκαιρία να πάρετε όλες αυτές τις επιδράσεις, και να γίνεται ο κυρίαρχος του έρωτα! Η σχέση της Σελήνης με τον Άρη σας βοηθάει πάρα πολύ να γίνεται θετικά τολμηροί στον έρωτα, ενώ ο Πλούτωνας δίνει βάθος στις σχέσεις σας. Πολύ καλή μέρα, και πολύ ερωτική νύχτα!

Τοξότης

Η Πανσέληνος έρχεται να σας φέρει στην πρωτοπορία του έρωτα. Ο κόσμος σας όλος, γίνεται ο έρωτας. Έχετε πολύ καλή σχέση με τον εαυτό σας και δεν σκορπίζεστε από δω κι από κει. Επειδή είστε σε μια γενικότερα πολύ θετική δημιουργική περίοδο, είστε πολύ δημιουργικοί και εφευρετικοί και στον έρωτα! Έχετε καινούριους τρόπους που εκφράζετε και το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας και την έντονη ερωτική σας διάθεση, και κερδίζετε συνέχεια!

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ωροσκόπου  σας γεμίζει δώρα, και σας χαρίζει μια απόλυτα ερωτική ημέρα, με γεμάτο συναίσθημα και πολύ σεξ! Η σχέση με τον Ποσειδώνα, σας φέρνει ταυτόχρονα μια ρομαντική διάθεση και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε με τον σύντροφό σας καινούρια πράγματα στον έρωτα, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

Υδροχόος

Μπορεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα να συνεχίζεται, αλλά έχει αρχίσει και είναι θετική η δόνηση, μιας και έχετε ήδη έρθει σε επαφή με όλη σας τη δύναμη, αλλά έχετε ξεκαθαρίσει και τους ανθρώπους που σας αγαπούν λόγω Πανσελήνου. Η ημέρα σας επιφυλάσσει μια δόση ρομαντισμού, μια δόση γλυκιάς επικοινωνίας, και έχετε οι αδέσμευτοι την ευκαιρία να κάνετε πολύ καλή προσέγγιση με έναν άνθρωπο που μπορεί να σας ενώνουν πολλά πράγματα, αλλά για καιρό δεν είχατε τον χρόνο να τα πείτε.

Ιχθείς

Είστε – πάλι – από τους πρωταγωνιστές του έρωτα! Και ο Ποσειδώνας σας χαμογελάει, ερωτευμένος με την Αφροδίτη, και η Πανσέληνος παιχνιδίζει σε όλο το στερέωμα, στέλνοντας στην αγκαλιά σας όλο τον ζωδιακό, και επιτρέποντάς σας να είστε εσείς που θα διαλέξετε τι θέλετε ένα κάνετε και με ποιον! Πάρα πολύ ερωτική μέρα, και μάλλον και με αρκετούς πειρασμούς!  Ȣ��Ȣ��Ȣ��Ȣ��Ȣ��Ȣ��Ȣ��Ȣ��Ȣ��Ȣ��Ȣ��Ȣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��̪��Ũ�ȣ���Ȣ��Ȣ��Ȣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��›����Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��Ǣ��ειρασμούς! 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 1-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 1-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 1-11-2017

Κριός Η ημέρα σας δίνει την επιλογή: από την μία μπορείτε να δημιουργήσετε νέα ξεκινήματα, από την άλλη η δυσκολία σας στην επικοινωνία...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-10-2017

Κριός Ακόμα και αν σήμερα προκύψουν και ορισμένα θέματα τα οποία θα σας δυσκολέψουν και θα σας προβληματίσουν, οι ίδιες οι καταστάσεις...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-9-2017

Κριός Η στιγμή αυτή απαιτεί κάποιους χειρισμούς που να μην ξεφεύγουν από ορισμένα πλαίσια. Κάντε με θετικό τρόπο τη διαφορά και...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Κριός Έχετε την απαραίτητη δύναμη, τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα για να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, που...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Κριός Από τη σημερινή σας ερωτική περιπέτεια θα επανεκτιμήσετε πολλά πράγματα. Αυτά σχετίζονται και με τον εαυτό σας και με τον τρόπο...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-4-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-4-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-4-2017

Κριός Περπατώντας προς την καρδιά και την ψυχή σας είναι πολύ σημαντικό. Μην κρύβετε τα συναισθήματά σας από τον εαυτό σας, για να κάνετε...