Φλερτ με τα Άστρα 8/7/2017

Φλερτ με τα Άστρα 8/7/2017
<p>Κριός

Οι Κριοί, με το δυναμικό της Πανσελήνου, έχετε αυξήσει πάρα πολύ τις απαιτήσεις σας. Όσοι είστε σε σχέση, νιώθετε την ανάγκη να θεσετε θέματα που σας βασανίζουν, κυρίως ζητήματα αξιοπρέπειας και σεβασμού των επιθυμιών σας. Καλό θα είναι να βρείτε τον τρόπο να το κάνετε αυτό ήρεμα, χωρίς φωνές και χωρίς να πείτε άστοχα πράγματα που δεν ισχύουν.

Ταύρος

Η Πανσέληνος, απογειώνει την αισιοδοξία σας και ανοίγει διάπλατα την καρδιά σας. Δεν υπάρχει γλυκό και τρυφερό συναίσθημα που δεν το νιώθετε! Πολύ πιθανόν, να σχεδιάσετε και ένα ταξίδι, μέσα στο γλυκό φθινόπωρο με τον σύντροφό σας, που θα σας ανανεώσει και θα σας δέσει ψυχικά ακόμα περισσότερο. Η ημέρα είναι φτιαγμένη για σας από μέλι, κόκκινο του πάθους και ολόθερμη φλόγα!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι κυριαρχείτε ερωτικά, με τον Ερμή να πρωταγωνιστεί σε μείζονα πλανητικά γεγονότα. Και την Πανσέληνο! Γινόσαστε πραγματικά επικίνδυνοι ερωτικά! Η διάθεσή σας είναι κάπως αρπακτική. Από την άλλη μεριά, θέλετε να δείτε τον έρωτα σοβαρά, μιας και αυτό σας υπαγορεύει ο Κρόνος. έχετε πάρα πολλές πιθανότητες, ειδικά σήμερα, να θέσετε ή να λάβετε σοβαρές προτάσεις δέσμευσης με το ταίρι σας!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, ταλαιπωρείστε – πάλι, από την δύσκολη πολική σας Πανσέληνο. Πάρα πολύ μεγάλος εκνευρισμός, παράπονο και πείσμα, αλλά και μια τάση να τα διαλύσετε όλα, εδώ που τα λέμε – δίνει τον χαρακτήρα της ημέρας! Χρειάζεστε άμεσα να ηρεμήσετε, να αυτοκυριαρχηθείτε και να προσέξετε τις κινήσεις σας, γιατί ο θυμός σας, σας απομακρύνει από ανθρώπους που σας αγαπούν και τους αγαπάτε.

Λέων

Οι λέοντες πλέετε σε πελάγη πάθους, φωτισμένα από το λαμπρό φως της Πανσελήνου! Ίσως το σκηνικό να σας κάνει να χάσετε λίγο τον ερωτικό σας προσανατολισμό, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα χαλάσει τη γενικά καλή σας ημέρα. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποια σχέση μέσα από τη δουλειά σας, ή με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο!

Παρθένος

Οι Παρθένοι, αν και είστε στα όρια της υπερκόπωσης γενικά, στον έρωτα γινόσαστε ασυγκράτητοι! Όλοι σας οι πλανήτες – Ερμής – Αφροδίτη – Κρόνος – βρίσκονται σε ενδιαφέρουσες και άκρως ερωτικές όψεις! Είναι πολύ πιθανόν να στραφείτε ερωτικά προς τους Αιγόκερους ή τους Τοξότες, αν δεν το έχετε ήδη κάνει! Δεν θέλετε να παίξετε, θέλετε την απόλυτη αγάπη!

Ζυγός

Οι Ζυγοί αναπνέετε επιτέλους τον αέρα της ελευθερίας, που τόσο έχετε ανάγκη. Η Αφροδίτη,. Ο Ερμής και ο Ουρανός, οι Κυβερνήτες σας, βρίσκονται σε πολύ ενδιαφέρουσες ερωτικά θέσεις, όλες ευνοϊκές, αν εξαιρέσουμε τον ανάδρομο Ουρανό, που κι αυτός όμως σας δείχνει το καλό του πρόσωπο. Αν τα έχετε κάνει…γυαλιά καρφιά στη σχέση σας, με την κακή Πανσέληνο που σας βρήκε, όλα είναι ευνοϊκά για να λύσετε τα θέματα τώρα με ηρεμία και τρυφερότητα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχετε κάποια ανησυχία και ίσως κάποιες υποψίες για το ταίρι σας. Δεν έχετε δίκιο και καλό είναι να μην αφήσετε τίποτα να φανεί, από αυτά που νιώθετε. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη σας δημιουργεί από την άλλη προκλητικές σκέψεις, για να κάνετε μια πιθανή ερωτική κρούση, που τόσον καιρό δεν την τολμούσατε. Αν το κάνετε με προσοχή, θα σας βγει πολύ ευνοϊκά.

Τοξότης

Οι Τοξότες, είστε οι πρωταγωνιστές του έρωτα και της χαράς! Ίσως η Πανσέληνος να πιέσει λίγο, ειδικά εσάς του 2ου δεκαημέρου, αλλά είναι τόσο έντονη και ευεργετική η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, που το λαμπρό της φως, επισκιάζει όλα τα άλλα! Άλλοι Τοξότες μπορεί να σας φανούν πολύ ελκυστικοί τώρα, με την έκρηξη χαράς και ερωτισμού που υπάρχει μεταξύ σας!

Αιγόκερως

Μεγάλα γεγονότα για τους Αιγόκερους! Οι όψεις της Πανσελήνου, μιλάνε για μια πιθανή σοβαρότατη δέσμευση, με όλου στους τύπους στη σχέση σας. Ακόμα πιο κοντά βρίσκεστε τώρα σε έναν Παρθένο και είναι πολύ πιθανό να γίνεται ζευγάρι, ή ακόμα και να συζήσετε. Η καρδιά σας χτυπάει δυνατά και ο ερωτισμός σας συναντάει την αφοσίωση!

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι στρέφετε λάγνα και ερωτικά τις ματιές σας στους Ζυγούς, που σας ενώνουν πολλά πράγματα. Γινόσαστε οπωσδήποτε πολύ ερωτικοί και πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Οι προβληματισμοί που σας ταλάνισαν και οι αμφιβολίες παίρνουν τέλος, δίνοντας τη θέση τους σε έναν πολύ τρυφερό έρωτα με το ταίρι σας, που το έχετε ανάγκη και το δείχνετε!

Ιχθείς

Οι Ιχθείς θέλετε να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους και δεν μπορείτε να κουμαντάρετε τα νεύρα σας. Μην αφήσετε τον Άρη – που…παρενοχλεί την Πανσέληνο – να κάνει παιχνίδι! Πάρτε βαθιά ανάσα και δώστε προσοχή στους Σκορπιούς και τους Καρκίνους που αγαπάτε, και που τραβάνε τα ίδια με εσάς. Να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Φλερτ με τα Άστρα 13-12-2017

Φλερτ με τα Άστρα 13-12-2017

Φλερτ με τα Άστρα 13-12-2017

Ο Ήλιος σήμερα συνεχίζει να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή, ενώ ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και η Σελήνη βρίσκεται σε...

Φλερτ με τα Άστρα 29-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 29-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 29-11-2017

Η ημέρα είναι γεμάτη ερωτισμό, ρομαντισμό και πολύ κέφι για φλερτ, μιας και η Αφροδίτη σχηματίζει μισό εξάγωνο με τον Κρόνο, ενώ την ίδια...

Φλερτ με τα Άστρα 25-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 25-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 25-11-2017

Σήμερα τα προβλήματά μας μπορεί να μην είναι λίγα και η διάθεσή μας να αλλάζει μονίμως, ωστόσο ο φτερωτός αγγελιαφόρος του Ολύμπου, ο...

Φλερτ με τα Άστρα 14-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 14-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 14-11-2017

Η σημερινή ημέρα είναι γενικά αρκετά θετική όσον αφορά το φλερτ, μιας και η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία μας κρατά για ακόμη μια φορά...

Φλερτ με τα Άστρα 5-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 5-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 5-11-2017

Η ημέρα σήμερα είναι εξαιρετικά θετική, τόσο για τις επαγγελματικές μας εξελίξεις, όσο και για την ερωτική μας ζωή. Ο Ερμής περνάει στον...

Φλερτ με τα Άστρα 11-8-2017

Φλερτ με τα Άστρα 11-8-2017

Φλερτ με τα Άστρα 11-8-2017

Μια καθοριστική όψη μισού τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό και τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς βάζει φωτιά...