Φεγγαρόπετρα στον Αιγόκερω

Φεγγαρόπετρα στον Αιγόκερω
<p>Τι θα φέρει ερωτικά ειδικά η Πανσέληνος του Ιουλίου; Ποτέ λίγες προβλέψεις ακόμα δεν είναι αρκετές! Το κυκλώνουμε το θέμα, γιατί μας κυκλώνει το πάθος και τι θα γίνουμε! Ελάτε να δούμε τι φέρνει αυτή η απαιτητική φεγγαρόπετρα που θα φωτίσει την ερωτική μας φιλοδοξία.

ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοί κάνετε πάρα πολλά ερωτικά σχέδια, γιατί νιώθετε μεγάλη ανησυχία. Φουλ από θετική διάθεση και ιδέες για εξόδους και καλοκαιρινές εξορμήσεις σχεδιάζετε τη μέρα σας αλλά και τη νύχτα σας. Παρόλα αυτά, πολλά πράγματα θα γίνουν απρογραμμάτιστα ενώ επαφές με φίλους και γνωστούς μπορεί να σας βάλουν στη διαδικασία να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και να αναβάλετε πιο προσωπικές στιγμές. Από το βράδυ και μετά όμως, ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταύροι είστε έτοιμοι, πανέτοιμοι, για ελεύθερη πτώση στα βαθιά του έρωτα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει έμφαση σε αυτά που θέλετε να αλλάξετε για να καλυτερέψετε την ερωτική σας ζωή άμεσα, επειγόντως. Ίσως να μην υπάρχει η δυνατότητα να πατήσετε ένα κουμπί και όλα να αλλάξουν μονομιάς μπορείτε όμως να κάνετε ένα πλάνο και να πάρετε αποφάσεις προς ποια κατεύθυνση θα στραφείτε. Το βραδάκι θα είναι όλο δικό σας και ευνοούνται οι πολύ παθιασμένες συναντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, αναλαμβάνετε το τιμόνι της αισθηματική σας ζωής και παίρνετε πρωτοβουλίες για να περάσετε όμορφα και ρομαντικά. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω οι άλλοι σας φαίνονται κάπως απόμακροι, ενώ εσείς θέλετε πολλή επικοινωνία. Και αυτό σας αναγκάζει να κινητοποιηθείτε και να πάρετε τις αισθηματικές σας ευθύνες.. Ιδανική μέρα για να παρευρεθείτε σε συναυλίες και γενικότερα να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικά δρώμενα μαζί με όσους αγαπάτε και να αφήσετε την τέχνη να λειτουργήσει αφροδισιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι το ξέρετε πως όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος να προσεγγιστούν οι άλλοι και σήμερα ακριβώς αυτό κάνετε, βάζετε μπροστά τη θέλησή σας. Αν και είστε αγχωμένοι με το πώς θα τα βγάλετε πέρα με κάποιες συναντήσεις που τις θέλετε πολύ αλλά τις φοβάστε κιόλας, μπορείτε να περάσετε όμορφα και να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να ευχαριστηθείτε τον έρωτα τελικά. Θα πάρετε πολύ ασφαλείς πληροφορίες και μηνύματα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να μάθετε ευχάριστες ειδήσεις και να αισθανθείτε το πόσο ορισμένα πρόσωπα νοιάζονται για εσάς και σας αγαπούν.

ΛΕΩΝ
Οι Λέοντες αισθάνεστε, αν είναι δυνατόν, αβεβαιότητα. Καθόλου δεν σας αρέσει να μην ξέρετε αισθηματικά πού πατάτε. Από κοινού με το έτερο ήμισυ αναθεωρείτε και σχεδιάζετε από την αρχή τα πλάνα σας. Για τους αδέσμευτους ίσως προκύψει ένταση λόγω της αδυναμίας τους να κρατήσουν το λόγο τους ή επειδή θα φανούν ασυνεπείς την τελευταία στιγμή. Ερωτικές συναντήσεις που θα γίνουν με άτομα που γνωρίζετε από το παρελθόν απαιτούν μυστικότητα και εχεμύθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι δοκιμάζετε νέες ερωτικές συγκινήσεις, νέα πράγματα. Σήμερα, θέλετε και καταφέρνετε να διαφοροποιήσετε την ερωτική ζωή σας και να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα. Προτάσεις για κάθε είδους φλερτ σας βρίσκουν σύμφωνους και σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές σε βάθος χρόνου. Θα κάνετε μεγάλη εντύπωση και θα βάλετε τις βάσεις πιθανόν για μια σχέση που μπορεί να αποδειχτεί σχέση ζωής. Δώστε βάση στα μηνύματα της ημέρας και συντονιστείτε με τον έρωτα, είναι για το καλό σας.

ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί νιώθετε, ίσως ήδη, την δύναμη της Αφροδίτης επάνω σας. Γι’ αυτό βγάλτε την ένταση και γεμίστε με χαρά. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω αφήνετε πίσω σας κάποιες σχέσεις που δεν είχαν καλή εξέλιξη, γίνεστε πιο ρεαλιστές στα αισθηματικά σας και υιοθετείτε ένα νέο τρόπο έκφρασης. Ο χρόνος που θα περάσετε με τον αγαπημένο σας θα είναι καλύτερος, αν πρώτα βγάλετε από μέσα σας όσα σας ενοχλούν. Οι ελεύθεροι ίσως ξεδιπλώσετε τα φύλλα της καρδιά σας σε ένα πρόσωπο που θα ξέρετε μόνο λίγα λεπτά. Είναι μια περίεργη μέρα η σημερινή, δώστε της προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα δεν θα μπορέσει να μιλήσει κανείς μαζί σας, κλειστά τα στόματα, ανοιχτές οι καρδιές. Έχετε πάρει αποφάσεις και το μόνο που θέλετε είναι να βιώσετε έντονες σωματικές συγκινήσεις. Σήμερα, θέλετε να ασχοληθείτε με το σεξ, χωρίς κανένας να σας πει τι και πως. Όποιος σήμερα σας κάνει υποδείξεις θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα. Ευτυχώς όλα σας ευνοούν και έχετε δίκιο να γίνεστε απαιτητικοί. Όλα δείχνουν πως θα μπορέσετε να απολαύσετε μια ερωτική βραδιά ή ένα αισθηματικό ραντεβού με πολλές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, στην οθόνη του μυαλού σας ανοίγουν πολλά παράθυρα ιδεών που σας βάζουν στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε κάποιες απόψεις και πιθανόν να αναθεωρήσετε θέματα για ανθρώπους που τους είχατε δεδομένους. Προσκλήσεις και προτάσεις που θα σας γίνουν σήμερα ίσως αναστατώσουν ευχάριστα το πρόγραμμα σας ενώ παράλληλα θα θελήσετε να κάνετε κάποιες επισκέψεις «πονηρού» περιεχομένου σε ανθρώπους που κανονικά είναι φίλοι σας. Θα περάσετε ένα Σάββατο γεμάτο εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι κάνετε εντατικές συνεδρίες ομορφιάς. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό δίνετε πολλή σημασία στη γραμμή σας και φροντίζετε ιδιαίτερα την εμφάνιση σας. Εξαιτίας της τάσης σας να δείτε με άλλο μάτι τον εαυτό σας,  ίσως χρειαστεί να επαναξιολογήσετε κατά πόσο κάποια πράγματα σας ταιριάζουν ή μπορούν πράγματι να σας βοηθήσουν. Όμορφα λόγια και ευχάριστα μηνύματα που λαμβάνετε από το σύντροφο σας χρωματίζουν τη μέρα με χαρά. Είστε πολύ ευνοημένοι σήμερα στα ερωτικά θέματα και κοιτάξτε να το απολαύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι αρχίζετε να βλέπετε κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν σε κοντινούς σας ανθρώπους και σκέφτεστε: Δεν θέλω να μοιάζω με τους άλλους. Καλό αυτό, ασφαλώς. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω  διαφοροποιήστε από τους πολλούς και κάνετε πράγματα που σας επιτρέπουν να νιώθετε ξεχωριστοί και αυθεντικοί. Ένα ερωτικό τετ- α- τετ σας κρατά σε εγρήγορση ενώ ένας αέρας νοητικής πρωτοτυπίας διαπερνά όλη σας τη στάση και την ερωτική συμπεριφορά. Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέσεις που οι άλλοι αρνούνται πεισματικά να δεχτούν, όπως και να επαναφέρετε προτάσεις αν οι άλλοι δεν τις θέλουν. Πηγαίνετε παρακάτω.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι Ιχθείς αισθάνεστε παλίρροια συναισθημάτων. Είναι μια εξαιρετική ημέρα για όλα σας τα ερωτικά σχέδια και ιδιαίτερα για έντονες επανασυνδέσεις. Πολλά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις και εσείς δεν είστε καθόλου σίγουροι, αν είστε σε θέση να τις δώσετε. Κάποια πράγματα αλλάζουν μέσα σας και ακροβατείτε μεταξύ της μιας ή της άλλης επιλογής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αντιδράσετε έγκαιρα και θα αναλάβετε εσείς τα ηνία, προκειμένου να απολαύσετε στο μάξιμουμ τα ερωτικά δώρα αυτού του Σαββάτου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Η αξία της στρατηγικής στην ερωτική προσέγγιση

Η αξία της στρατηγικής στην ερωτική προσέγγιση

Η αξία της στρατηγικής στην ερωτική προσέγγιση

Είναι αλήθεια πως στην ερωτική μας προσέγγισης πρέπει να ακολουθούμε κάποια στρατηγική. Δεν μπορεί να κάνουμε τα πράγματα στην τύχη. Ο...

Ερωτικές Ενοχές: Απαλλάξου άμεσα!

Ερωτικές Ενοχές: Απαλλάξου άμεσα!

Ερωτικές Ενοχές: Απαλλάξου άμεσα!

Οι ερωτικές ενοχές είναι το νούμερο ένα πρόβλημα των ανθρώπων, είτε το παραδέχονται είτε όχι. Μια ολόκληρη επιστήμη, η ψυχανάλυση...

Σούπερ Πανσέληνος Νοεμβρίου: ερωτικά tips

Σούπερ Πανσέληνος Νοεμβρίου: ερωτικά tips

Σούπερ Πανσέληνος Νοεμβρίου: ερωτικά tips

Έρχεται μια φλογισμένη Πανσέληνος στον Ταύρο που μιλάει μια άκρως αισθησιακή γλώσσα, καθώς φορτίζεται από τον παθιασμένο εκπρόσωπο της...

Ερωτική ανορεξία: γιατί συμβαίνει;

Ερωτική ανορεξία: γιατί συμβαίνει;

Ερωτική ανορεξία: γιατί συμβαίνει;

Οι έρευνες των ειδικών της ερωτικής συμπεριφοράς – ψυχολόγων και γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων – έχουν πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα γύρω...

Μικρά Ερωτικά Μυστικά!

Μικρά Ερωτικά Μυστικά!

Μικρά Ερωτικά Μυστικά!

Ξέρει ο σύντροφος σου τι θέλεις για να νιώσεις τέλεια στον έρωτα; Ή μήπως υπάρχουν πράγματα που δεν τα ξέρει, δεν τα φαντάζεται και δεν τα...

Ερωτικές πόλεις Β

Ερωτικές πόλεις Β

Ερωτικές πόλεις Β

Συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας στις ερωτικές πόλεις της Ελλάδας. Και όσο και να το συνεχίζουμε, τέλος δεν θα έχει. Μιλάμε για μία χώρα που...