Ομοερωτικές Προβλέψεις 10/07 – 16/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 10/07 – 16/07/2017
<p>Κριός 

Θα είστε τόσο  ανοιχτοί στον έρωτα!  Ακόμα και αν κάποια ναζάκια που έχετε συναντήσει τώρα τελευταία σας δημιουργούν προβλήματα, εσείς απλά θα γελάσετε και θα πείτε – επιτέλους – σ’ αγαπώ!  Θα πρέπει όμως να προσέχετε πολύ κάποια άτομα που ζηλεύουν, γιατί όλοι δεν χαίρονται με τις επιτυχίες σας. Πρέπει να αντιληφθείτε ποια άτομα θέλουν το καλό σας και ποια όχι, και να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Βέβαια, οι παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά δεν πρόκειται να σας βλάψουν. Εσείς και η αγάπη, πάτε πακέτο!
Ταύρος 

Εκδηλώστε την αγάπη σας θερμά, ζεστά, γιατί θα βρείτε ανταπόκριση! Θα νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας με την αγάπη σας, μακριά από γνωστούς και φίλους μέχρι να μπορέσετε να χορτάσετε!  Θα έχετε την επιθυμία να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα, καινούρια παιχνίδια αλλά ίσως να δημιουργηθούν και μερικές εντάσεις. Να ξέρετε ότι η αγάπη θέλει υπομονή, μην γινόσαστε τόσο πολύ κτητικοί, όλοι σας θέλουν! Μην το χαλάσετε!

Δίδυµοι 

Φροντίστε να μην αλλάξετε τον υπέροχο τρόπο συμπεριφοράς σας και η επιτυχία θα είναι δική σας στο ερωτικό πεδίο!  Περάστε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας,  που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε την ένταση με κάποια άτομα που σας εκνευρίζουν, επειδή ζηλεύουν. Κάντε καινούργια ξεκινήματα με τον σύντροφο σας και ελάτε πιο κοντά. Αυτό θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά και τους δυο σας.

Καρκίνος 

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται πως θα ευνοηθεί λόγω των σωστών αποφάσεων που έχετε πάρει και των κινήσεων που έχετε κάνει! Η εβδομάδα υπόσχεται ερωτικές στιγμές υψηλής έντασης. Οι αδέσμευτοι έχετε πιθανότητες να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας. Τώρα θα μπορείτε να επικοινωνείτε πιο ανοιχτά και ζεστά με τους άλλους. Θα υπάρχει ένα βαθύτερο δέσιμο και εμπιστοσύνη με τα κοντινά σας πρόσωπα, αφού είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στην συμπεριφορά σας.

Λέων 

Θα έχετε καλή διάθεση και έτσι μπορεί να έχετε περισσότερη καλή τύχη στα ερωτικά, που μάλλον σας απασχολούν πάρα πολύ. Θα μπείτε σε μία διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σας. Θα έχετε την τάση να αγοράζετε ακριβά πράγματα γα το ταίρι σας, που το αξίζει! Θα έχετε μια συγκλονιστική ερωτική εβδομάδα, γεμάτη αγάπη και σeξουαλική ένταση.

Παρθένος 

Θα έχετε τόσο καλή διάθεση! Κάποια πρόσωπα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας με τον σύντροφο σας πάρα πολύ θετικά, μιλώντας για εσάς με τα καλύτερα λόγια. Οι διαθέσεις σας πολλές φορές θα είναι απρόβλεπτες ειδικά στις σχέσεις σας με το πρόσωπο που αγαπάτε. Θα έχετε διάθεση για παιχνίδια, που θα αρέσουν πολύ, όσο και αν ξαφνιάζουν!

Ζυγός 

Καλό θα ήταν να δείξετε μεγάλη προσοχή με τα πρόσωπα που είναι δίπλα σας και σας αγαπάνε, θέλουν πολύ την αγάπη σας. Μπορεί κάποια πράγματα τώρα να μην πάνε όπως τα υπολογίζατε. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες όμως η καλή επικοινωνία, θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα που θα σας ωφελήσουν. Η σχέση σας είναι εντελώς στο χέρι σας, από εσάς εξαρτώνται οι καλές εξελίξεις.

Σκορπιός 

Προβλήματα και εντάσεις που είχαν  προκύψει με τον σύντροφο σας, εξομαλύνονται απόλυτα!  Προσπαθήστε να τις αποφύγετε από δω και πέρα, μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεστε σε προβλήματα του παρελθόντος. Τώρα θα κινήσετε τα νήματα, έτσι όπως τα θέλετε, για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, γεμάτο ένταση, αγάπη και πάθος. Προσοχή όμως. Κάθε απερίσκεπτη κίνηση μπορεί να σας φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Η καλή διάθεση σας, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα.

Τοξότης 

Μερικές φορές κάποια άλλα άτομα θα παίρνουν αποφάσεις για τη σχέση σας, κι αυτό θα σας εκνευρίζει. Βάλτε κάποια θέματα σε τάξη, και μην προβληματίζεστε με θέματα που δεν σας αφορούν. Διασκεδάστε με το σύντροφο σας περνώντας στιγμές πάθους. Και μην δίνετε σημασία σε κανέναν απ’ έξω. Στην αγάπη θα έχετε τώρα αναγνώριση για τις προσπάθειες που έχετε κάνει και για όσα έχετε προσφέρει στο ταίρι σας.

Αιγόκερως 

Κάποιες βασικές διαφορές που είχατε με τον άνθρωπό σας, και σας  δημιουργούσαν ένταση ή ακόμα προσωρινή διακοπή σχέσεων, είναι πια παρελθόν!. Οι κόντρες που είχατε μέχρι τελευταία με τον σύντροφο σας βαδίζουν στο τέλος τους. Προσπαθήστε και οι δύο να έρθετε πιο κοντά. Εάν αισθάνεστε ένοχοι για κάτι, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας και συζητήστε το για να βρείτε λύσεις.

Υδροχόος

Απ’ τη φύση σας είστε επαναστατικά άτομα και δεν μπορείτε τους περιορισμούς από τον σύντροφο σας. Προσέξτε την συμπεριφορά σας προς το αγαπημένο σας πρόσωπο. Η στάση σας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Συνεχίστε να δείχνετε την αγάπη σας στον άνθρωπο σας. Ίσως υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις και εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα.

Ιχθείς

Τα θετικά συναισθήματα σας και η καλή σας διάθεση θα σας κάνουν να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, με ισχυρή γοητεία.. Προσοχή όμως θα πρέπει να δώσετε στις σχέσεις σας με την οικογένεια σας. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν την λύση στα προβλήματα σας. Μια ένταση που θα υπάρξει σε θέματα συναισθηματικά, θα είναι για καλό, για πολύ καλό!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/12 – 17/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/12 – 17/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/12 – 17/12/2017

Κριός Η φροντίδα του σπιτιού σας και η ανακατασκευή του, είναι κάτι που πιθανώς θέλετε να κάνετε και θα κάνετε. Αυτό θα είναι μια...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Κριός Η ειρήνη και η γαλήνη που ξεκινήσατε να δημιουργείτε την προηγούμενη εβδομάδα με συγχώρεση και αφήνοντας περιττά θέματα έξω από...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Κριός Αυτή την εβδομάδα, το στοιχείο της έκπληξης θα είναι ισχυρό σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Μπορείτε να προετοιμαστείτε μόνο με...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Κριός Ποιος στη χάρη σου! ο Ήλιος την Δευτέρα εισέρχεται στο ζώδιό σου και σε κάνει να λάμπεις από αυτοπεποίθηση και ερωτική δύναμη....

Ομοερωτικές Προβλέψεις 06/02 – 12/02/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 06/02 – 12/02/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 06/02 – 12/02/2017

Κριός Έχει πολλές συγκινήσεις να σου προσφέρει αυτή η εβδομάδα. Ο κυβερνήτης σου ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου για να περάσει στον ταύρο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Κριός Η εβδομάδα αυτή είναι τέλεια και πολύ συναισθηματική. Η Αφροδίτη στις 4 του μηνός γυρίζει στο ζώδιό σου ανάδρομη και σε στέλνει να...