Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-7-2017
<p>Κριός

Μια αβάσιμη αίσθηση επείγουσας ανάγκης ή ενδεχομένως υποχρέωσης μπορεί να σας αναγκάσει να παραβλέψετε τις δικές σας ανάγκες ή τι είναι προς το καλύτερο συμφέρον σας και να εστιάσετε αντ 'αυτού σε αυτό που ταιριάζει σε κάποιον άλλο. Ίσως να πιστεύετε ότι περιμένουν περισσότερα από εσάς. Αντισταθείτε σε οποιαδήποτε παρόρμηση να εμφανιστείτε υπεράνθρωποι ή να θεωρήσετε μια ευθύνη σε κάποιον άλλο ως πιο σημαντική από αυτή που έχετε στον εαυτό σας. Η πίεση  έρχεται μόνο από εσάς.

Ταύρος

Μπορεί να έχετε εντοπίσει μια συντόμευση για την ερωτική επιτυχία με κάποιο τρόπο, αλλά μήπως είναι αυτό που έχετε εντοπίσει ένας τρόπος αποφυγής μιας συγκεκριμένης ευθύνης; Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι δεν είναι, είναι πιθανό εστιάζετε τις προσπάθειές σας σε κάτι που θα προσφέρει μόνο μια λύση «γρήγορης επιδιόρθωσης». Όμως η χέση σας θέλει δουλειά σε βάθος.

Δίδυμοι

Βλέποντας τι είναι καλό και θετικό σε μια συγκεκριμένη σχέση θα πάρετε θάρρος, αλλά είναι σημαντικό μια υγιής δόση ρεαλισμού συμπεριλαμβάνεται σε όλα όσα βλέπετε. Αυτό δεν πρέπει βέβαια να μειώνει τον ενθουσιασμό σας. Φαίνεται ότι έχετε περισσότερους από έναν λόγους να αισθάνεστε ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι για τις προοπτικές σας σε μια συγκεκριμένη σχέση τώρα.

Καρκίνος

Το να κάνετε αυτό που αισθάνεστε σωστό θα μπορούσε να σοκάρει τους άλλους ή να τους κάνει να πιστεύουν ότι έχουν έναν έγκυρο λόγο για να αμφισβητήσουν τα κίνητρά σας. Στην πραγματικότητα, αυτό που πιστεύουν οι άλλοι δεν πρέπει να έχει σημασία. Έχετε αρκετό χρόνο για να ζυγίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ενεργειών σας και εάν αυτό που σχεδιάζετε να κάνετε είναι σωστό για σας, τότε πρέπει να συνεχίσετε με όλη σας την καρδιά.

Λέων

Η επιθυμία σας να ανακινείτε μια κατάσταση ή μια κουραστική ρουτίνα θα σας ωφελήσει αναμφίβολα, αλλά ενδεχομένως να υποτιμάτε πως η στάση σας θα ενθαρρύνει τους αγαπημένους σας να κάνουν παρόμοια βήματα. Αλλάζοντας ή βελτιώνοντας ένα συγκεκριμένο κουρασμένο σύστημα σχέσεων, θα μπορούσατε να ενθαρρύνετε τους άλλους να εισάγουν κάποιο αυθορμητισμό στον κόσμο σας.

Παρθένος

Εάν ένα παιχνίδι από περισπασμούς σας βοηθά να μετατοπίζετε την εστία σας από ένα σκοτεινό σύννεφο που μπορεί να αποβάλει τον ενθουσιασμό σας, τότε αφήστε τον εαυτό σας να επιδοθεί σε αυτό που προσφέρει μια ακτίνα φωτός. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε πόσο προσωρινές θα είναι αυτές οι ευχάριστες αναλαμπές. Θα χρειαστεί να επιστρέψετε την προσοχή σας σε αυτό που επιθυμείτε να αποφύγετε σύντομα, μια συζήτηση σε βάθος με το ταίρι σας.

Ζυγός

Αναρωτιέστε γιατί ορισμένα άτομα στον κόσμο σας δίνουν υποσχέσεις που φαίνεται να μην έχουν καμία πρόθεση να εκπληρώσουν. Όταν δίνετε εσείς τον λόγο σας, εξασφαλίζετε ότι κανείς δεν θα απογοητευτεί, αλλά φαίνεται ότι άλλοι δεν ενδιαφέρονται να ενθουσιάσουν κανέναν, ακόμα και εσάς. Πάρτε τα ηνία των σχέσεών σας.

Σκορπιός

Κάνοντας κάτι αυθόρμητο με το ταίρι σας θα μπορούσατε να φέρετε κάποιο επίπεδο ενθουσιασμού σε μια περιοχή του κόσμου σας που αισθάνεστε έχει γίνει λίγο πολύ ρουτίνα. Ωστόσο, θα πρέπει να ζήσετε με τις συνέπειες των αυθόρμητων ενεργειών σας, καθώς γίνεται σαφές ότι έχετε και σοβαρά θέματα να λύσετε!

Τοξότης

Μπορείτε να δείτε και να αποδεχθείτε πώς και γιατί πρέπει να εφαρμοστούν ορισμένοι κανόνες στην σχέση σας, αλλά ταυτόχρονα να εντοπίσετε ισχυρούς και έγκυρους λόγους να κάμψετε ένα ή δύο για να σας ταιριάζουν καλύτερα. Δεν μπορείτε συνέχεια να είστε με το υποδεκάμετρο, ούτε το ταίρι σας να σας βάζει συνεχώς στην γωνία.

Αιγόκερως

Να είστε πρόθυμοι να είστε λιγότερο αυστηροί με τον εαυτό σας και αποδεχτείτε ότι έχετε το δικαίωμα να αποκλίνετε από ένα σχέδιο που σας αφήνει αδιάφορους ερωτικά. Θα μπορούσατε συνήθως να διδάξετε μαθήματα αυτοσυγκράτησης, αλλά ίσως να προσφέρετε στον εαυτό σας μια κακή υπηρεσία τώρα απορρίπτοντας μια συγκεκριμένη ευχαρίστηση ή επιείκεια που δικαιούστε να απολαύσετε.

Υδροχόος

Έχετε την ευκαιρία να ασκήσετε την ατομικότητά σας με κάποιο τρόπο και οφείλετε στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας να το πράξετε. Μην υποκύπτετε σε μια πεποίθηση ότι η φωνή σας δεν θα ακουστεί, ακόμα κι αν οι άλλοι μπορεί να χρειαστούν χρόνο για να σας αντιμετωπίσουν. Έχετε κάτι πολύτιμο και μοναδικό να πείτε ή να προσφέρετε. Αποδεχτείτε αυτήν την πρόκληση.

Ιχθείς

Η ερωτική σας ζωή με την βοήθεια του ανάδρομου Χείρωνα μπαίνει σε βαθιά περίοδο θεραπείας και ανασυγκρότησης. Είναι κάπως σαν να έχετε πάει σε ένα στούντιο εσωτερικής ευεξίας. Μην βιαστείτε όμως να βγείτε έξω και να φλερτάρετε, έχετε ακόμα θέματα να λύσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-12-2017

Κριός Εστίαση στην αλλαγή, αλλά και ρεαλιστική ερωτική προσέγγιση σε ό, τι θέλετε να κάνετε. Η κοινή λογική σε συνδυασμό με το συντονισμό...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Κριός Η επιρροή των όψεων που πρόκειται να σας προκαλέσουν κάποιον επιπλέον εκνευρισμό δεν έχει περάσει ακόμα. Καλείστε λοιπόν να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-10-2017

Κριός Εάν κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση με το πρόσωπο το οποίο σας αφορά, θα περιγράψετε ορισμένες απαιτήσεις που έχετε. Εάν δεν...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-7-2017

Κριός Η εσωτερική σας φωνή θα μπορούσε να σας στείλει ανάμεικτα μηνύματα αυτή τη στιγμή που θα μπερδέψουν παρά θα αποσαφηνίσουν μια...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-7-2017

Κριός Εάν γίνει σαφές ότι ένας αγαπημένος σας δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σας, τότε ίσως χρειαστεί να του εξηγήσετε εσείς την ερωτική...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-3-2017

Κριός Η αγάπη θα είναι ένα περίπλοκο και παθιασμένο θέμα σήμερα. Η οικογένειά σου με πολλούς τρόπους θα είναι σημαντική για σένα και...