Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2017
<p>Κριός

Μπορεί να γνωρίζετε πόσο πεπερασμένα είναι τα ενεργειακά σας ρευστά προς το παρόν και τι ενέργεια έχετε να χρειαστεί να εξαπλωθεί ομοιόμορφα μεταξύ εργασίας και ερωτικού παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι το να εστιάσετε την προσπάθεια και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον συναισθηματικό κόσμο σας, θα απαιτήσει από εσάς να κάνετε λίγο προγραμματισμό.

Ταύρος

Η δουλειά μοιάζει πολύ σημαντική με έναν ευχάριστο τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για τα χρήματα. Το μυαλό και η ψυχή σας επικεντρώνονται κυρίως στην ερωτική σας ζωή και πιθανώς στη σεξουαλική ζωή. Κάτι καλό μπορεί να συμβεί και στις δύο περιπτώσεις. Η μαγεία για την αγάπη, η επιτυχία στις σπουδές, η επιτυχία και η φήμη στις λογοτεχνικές τέχνες είναι η πιο ισχυρή. Η επικοινωνία με το Πνεύμα, τα αστρικά ταξίδια και η μαγεία των ονείρων είναι τα πιο δύσκολα.
Δίδυμοι
Η ζωή της αγάπης μπορεί να είναι πραγματικά ευχάριστη σήμερα. Κυρίως για όσους έχουν σχέση, αλλά και για εκείνους που ψάχνουν ένα. Αποφύγετε, αν μπορείτε, πάρα πολλές αλληλεπιδράσεις με τους ανθρώπους. Τείνουν να καταναλώνουν περισσότερο χρόνο και ενέργεια περισσότερο από ό, τι σας αρέσει σήμερα. Η μαγεία για το σεξ, τα χρήματα και την ακίνητη περιουσία είναι η πιο ισχυρή. Η μαγεία για την επιτυχία στο Διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα δεν είναι πολύ ελπιδοφόρα.
Καρκίνος:
Η καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να είναι μια αιτία της χαράς σήμερα. Νιώθοντας χαρούμενος για το σπίτι, την εργασία ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει, υπάρχει κάτι καλό. Ορισμένες βελτιώσεις μικρής κλίμακας μπορεί να συμβούν εκεί. Πιθανότατα θα τα κάνετε να συμβούν. Η εύρεση νέων φίλων, η θεραπεία των σημερινών φιλικών σχέσεων, καθώς και η εύρεση ενός συζύγου, η ευλογία ενός γάμου και η εύρεση ή βελτίωση εταιρικών σχέσεων, είναι όλες οι ισχυρές πτυχές της μαγείας για σας σήμερα. Η μαγεία για τη φήμη, την τιμή και τη μετακίνηση σε ένα καλύτερο σπίτι ή τοποθεσία, δεν είναι αυτό που πρέπει να εστιάζετε σήμερα.
Λέων:
Μια μέρα ευτυχισμένη. Οι φίλοι και οι λάτρεις μπορούν να σας φέρουν πολύ χαρά και ευχαρίστηση. Να είστε συμπαθητικοί σε αυτούς σε αντάλλαγμα. Τα χρήματα και η εργασία μπορούν επίσης να έχουν κάποιες μικρές ευτυχείς εξελίξεις. Η μαγεία για τα χρήματα, την εργασία και την υγεία είναι πολύ δυνατή για σας σήμερα. Μαγεία για σπουδές, μετακίνηση σε άλλες χώρες ή ακόμα και εκεί ταξιδεύοντας και το διεθνές εμπόριο δεν είναι.
Παρθένος:
Τα χρήματα, το σπίτι και η οικογένεια φαίνονται ευτυχισμένα σήμερα για εσάς. Εξαίρεση για τους τελευταίους αν υπάρχουν άρρωστοι συγγενείς. Τότε η οικογένεια μπορεί να είναι αγχωτική. Η αγάπη για τη ζωή μπορεί επίσης να παράγει μερικές ευχάριστες εκπλήξεις. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνετε κάτι επικίνδυνο. Υπάρχει μια τάση για ατυχήματα. Αγαπημένη μαγεία, αγάπη μαγεία και ευτυχία. Sex μαγεία και μαγεία για το σεξ δεν είναι.
ΖΥΓΟΣ:
Αυτή είναι μια μέρα ευτυχής για εσάς. Εύκολο να πάει ως επί το πλείστον Ίσως τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά έχετε μια ευτυχισμένη και αισιόδοξη αίσθηση και τα πράγματα πέφτουν στη θέση εύκολα και φυσικά. Μερικά θέματα με το σύζυγό σας μπορεί να έρθουν στο φως, αλλά, πάλι, τίποτα πάρα πολύ. Όλες οι μαγεία που σχετίζονται με τα άλλα αεροπλάνα, ενισχύοντας τις μαγικές σας δυνάμεις και ευλογώντας ένα σπίτι ή «καλώντας» ένα νέο είναι ευνοημένο. Η μαγεία για θέματα δικαίου, γάμου και συνεργασίες είναι μάλλον αδύναμη.
Σκορπιός:
Ορισμένα καλά νέα σχετικά με τα χρήματα είναι πολύ πιθανά. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι μικρής κλίμακας, αλλά σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να είναι μια μεγάλη εξέλιξη. Η δουλειά μπορεί να είναι περισσότερο αγχωτική από ό, τι συνήθως, αλλά όχι πολύ κακή. Το Magic για να καλέσετε νέους φίλους, νέους πελάτες και μαγεία για την επιτυχία των κοινωνικών σας μέσων, της δραστηριότητας στο διαδίκτυο ή της επιχείρησής σας, είναι όλα δυνατά. Η μαγεία για την εξεύρεση νέας θέσης εργασίας, για την προώθηση και για τέτοια πράγματα δεν είναι.
Τοξότης:
Αυτή είναι μια καλή μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας και τις υπηρεσίες σας. Η επιχείρησή σας επίσης, αλλά θα ήταν καλύτερα εάν η προώθηση επικεντρώνεται στο άτομό σας. Σε γενικές γραμμές νιώθεις ισχυρός, αισιόδοξος και λαμπερός και πραγματικά λάμπεις. Η αγάπη για τη ζωή μπορεί να είναι ... ενοχλητική σε ένα ή άλλο τρόπο. Magic για την προώθηση της επιχείρησής σας, της σταδιοδρομίας και των οικονομικών σας είναι ισχυρή. Η μαγεία των τυχερών παιχνιδιών είναι επίσης δυνατή, αλλά πάντα παίζει με σύνεση. Η αγάπη της μαγείας, και ιδιαίτερα η εξεύρεση μιας νέας σχέσης, δεν είναι τόσο υποσχόμενη.
Αιγόκερως:
Μια καλή ημέρα για θέματα σταδιοδρομίας. Αν η δουλειά σας, η τρέχουσα ή αυτή που εστιάζετε στην απόκτηση, έχει να κάνει με την ψυχολογία ή την παραψυχολογία, ακόμα περισσότερο. Η οικογένεια μπορεί να σας προκαλέσει κάποιο άγχος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπλοκάρει επίσης. Αυτό δεν σημαίνει πραγματικά ότι δεν έχουν καλές προθέσεις, αλλά επίσης δεν σημαίνει ότι ξέρουν καλύτερα από εσάς. Η επιθυμία-εκπληρώνοντας, εκδήλωση όνειρο, αλλαγή-εμφάνιση, μαγεία που αλλάζει χαρακτήρα και επίσης μαγεία για σπουδές και επιτυχία στις τέχνες είναι ισχυρές σήμερα. Τα υπόλοιπα δεν είναι, αλλά απλά τα μετατρέπουν σε επιθυμίες και θα έχετε καλά αποτελέσματα.
Υδροχόος:
Μια καλή μέρα για τους φοιτητές και ειδικά για εκείνους που σπουδάζουν μακριά από τον τόπο προέλευσης. Στο εξωτερικό, αλλά όχι απαραίτητα. Οι επιχειρήσεις του διεθνούς εμπορίου ευνοούνται επίσης. Εκτός αυτού, ο χρόνος που περνάει με τους ίδιους ανθρώπους μπορεί να είναι πολύ ευεργετικός. Αν δεν γνωρίζετε τέτοιους ανθρώπους, μπορείτε σήμερα να συναντήσετε μερικούς. Το Διαδίκτυο μπορεί να είναι ένας τόπος συναντήσεως τέτοιων ανθρώπων. Οι στενοί φίλοι, αγαπητοί που μπορεί να είναι, μπορεί να είναι λιγότερο από την κατανόηση και την εκπλήρωση της εταιρείας σήμερα, αν δεν βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. Όλη η μαγεία είναι ισχυρή για σένα, και κάνε ό, τι χρειάζεσαι και θέλεις.
Ιχθύες:
Η σταδιοδρομία και η σεξουαλική ζωή μπορούν και σήμερα να προχωρήσουν. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι οι σεξουαλικές καριέρες είναι πολύ ευνοημένες. Τα χρήματα μπορεί να είναι προβληματικά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2018

Μπορείτε να συγχρονίσετε και την απαιτητική σας εργασία αλλά και την προσωπική σας ζωή

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-12-2017

Κριός Μια νύχτα με ταραγμένο ύπνο και περίεργα όνειρα μπορεί να σας αρέσει, μπορεί να ατενίζετε και να μην έχετε κίνητρα. Τραβήξτε τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τετράγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Άρη και του Πλούτωνα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην ημέρα σας,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2017

Κριός Σήμερα και ειδικά για εσάς το κάρμα θα παίξει αποφασιστικό ρόλο. Απόψε περισσότερο από ποτέ θα έχετε μία επανασύνδεση μόνο εάν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-6-2017

Κριός Κρατήστε μια μικρή και γλυκιά, αλλά και φορτωμένη με στοργή προσμονή. Και αν είναι δυνατόν, προσθέστε μερικές συμβουλές για τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Κριός Φίλοι ή κάτι περισσότερο; Αυτή πιθανώς δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αναρωτηθείτε γιατί οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις...