Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-7-2017
<p>Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων

Η προσοχή σας στις υποθέσεις της σχέση σας αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να επικεντρωθεί με έμφαση στις υποχρεώσεις ή τις ευθύνες που πιστεύετε ότι είναι δικές σας. Μπορεί να πιστεύετε ότι η πρόοδος ανάμεσα σε εσάς και ένα συγκεκριμένο άτομο βασίζεται το  να παίρνετε την πρωτοβουλίες και να είστε ανοιχτοί και τολμηροί με την καρδιά σας. 

Ταύρος –  Η Κρίση (Αντεστραμμένο)

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε πώς αισθάνεστε για ένα συγκεκριμένο άνθρωπο. Εάν κάποιο μέρος σας αισθάνεται αβέβαιο ή ακόμα και αμφίβολο, τότε μην λέτε λέξεις που ίσως να λυπηθείτε  αργότερα για αυτές, και σίγουρα μην δεσμεύεστε.

Δίδυμοι – Τρία των Κυπέλλων

Μπορεί να είναι συναρπαστικό που δεν έχετε κάποιο απτό σχέδιο που να συνδέεται με υποθέσεις της καρδιάς, υπάρχουν όρια όμως για το πώς μπορεί να παραμείνει το σούπερ ελεύθερο σενάριο της ερωτικής σας ζωής, εάν θέλετε να ζήσετε την εγγύτητα και την εκπλήρωση που θέλετε.

Καρκίνος – Εννιά των Κυπέλλων  

Οι Κούπες γενικά συνδέονται με τα ζώδια του Νερού, Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ, άρα μπορούμε να υποθέσουμε πως είτε σε αφορά μια σχέση με ένα ζώδιο από αυτό το στοιχείο στο οποίο ανήκεις κι εσύ, είτε ότι αντιπροσωπεύει καθαρά εσένα. Όπως και να έχει είναι μια θετική κάρα συναισθηματικής πληρότητας που μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση σου σταθεροποιείται.

Λέων – Ακόλουθος των Κυπέλλων    

Κάποια ανάλαφρη και με καλή διάθεση ερωτική ιστορία μπορεί σήμερα να σε συνεπάρει. Ένας Ιχθύς προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σου, αλλά παρά το γεγονός ότι σε κολακεύει δεν του δίνεις και μεγάλη αξία. Έχεις ανάγκη όμως από αυτήν την κατάσταση ερωτικής προσμονής.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Είναι το χαρτί που αντιστοιχεί στο ζώδιό σου, οπότε στην δική σου περίπτωση δεν έχει την κοινή ερμηνεία της απομόνωσης. Μάλλον περισσότερο έχει να κάνει με το ότι ανακαλύπτεις την πραγματική φύση των συναισθημάτων σου και δρας ώριμα και σταθερά.

Ζυγός – Τρία των Κυπέλλων

Μια πανέμορφη κάρτα που σου δίνει εσωτερική πληρότητα και καλά νέα γενικά στον έρωτα. Η σχέση που έχεις ή πρόκειται να κάνεις θα σου δώσει χαρές, πολλά συναισθήματα, αλλά και καλή κοινωνική ανταπόκριση, θα αρέσει και στον περίγυρό σου η ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός – Επτά των Κυπέλλων   

Κάπως χαοτική η ημέρα σήμερα στον ερωτικό τομέα αλλά και γενικότερα. Τα όσα θέλεις και ποθείς κάνουν ένα αξεδιάλυτο κουβάρι στο μυαλό σου και δεν μπορείς να βάλεις προτεραιότητες. Έχεις και ερωτικά διλήμματα και θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωσή σου γενικά.

Τοξότης – Ντάμα των Σπαθιών

Ένα πρόσωπο που είναι γυναίκα με πολύ κοφτερό μυαλό παίζει ρόλο στις σχέσεις σου. Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, μια γυναίκα είναι αυτή που σήμερα θα επέμβει στον έρωτα με καλές συμβουλές αλλά και κάπως αυστηρό τρόπο. Είναι στο χέρι σου το να ακολουθήσεις ή όχι αυτά που έχει να σου πει.

Αιγόκερως – Οκτώ των Κυπέλλων

Θέλεις να αφήσεις πίσω σου σχέσεις και συμπεριφορές που σε πόνεσαν και να ανοιχτείς σε καινούρια ερωτικά πεδία. Κάτι τελειώνει μέσα σου, ή τουλάχιστον έτσι νιώθεις σήμερα. Υπάρχει μια προσμονή για έναν σημαντικό νέο έρωτα, είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις θυσίες για να τον ζήσεις.

Υδροχόος – Οκτώ των Σπαθιών

Αισθάνεσαι ξαφνικά τους ορίζοντές σου στον ερωτικό τομέα να κλείνουν. Υπάρχει η αίσθηση ότι έχεις εγκλωβιστεί στην σχέση σου ή από τον ίδιο σου τον εαυτό. Έχεις μια – πρόσκαιρη έστω – ανάγκη να απομονωθείς γιατί πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Ιχθείς – Ιππότης των Κυπέλλων

Είναι η δεύτερη ημέρα στην σειρά που έρχεται ο Ιππότης Κούπα στο άνοιγμά σου. Ο Ιππότης των Κυπέλλων αστρολογικά εκφράζει ακριβώς το ζώδιό σου, τους Ιχθείς. Άρα ξέρουμε με βεβαιότητα ότι κάτι κινείται άμεσα στον ερωτικό τομέα, έχεις κάποια πολύ θετικά μηνύματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Μπορείτε να περιμένετε να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο ερωτικό στόχο εφόσον τα Δέκα των Κυπέλλων βγήκαν στην...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-11-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία θα παλέψουν το ένα το άλλο, πρόκειται να σας διχάσουν και να σας αγχώσουν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία θα παλέψουν το ένα το άλλο, πρόκειται να σας διχάσουν και να σας αγχώσουν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-5-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν αν δεν είστε διατεθειμένοι να είστε ανοικτοί για το τι ακριβώς χρειάζεται...