Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-7-2017
<p>Κριός

Ερωτικά, σήμερα πετάτε και αυτό σας βοηθά να πετύχετε θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που δεν περιμένατε! Παίρνετε έξτρα βοήθεια από την Σελήνη και γίνεστε ακαταμάχητοι... Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ θα θελήσει να του δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να κάνετε πράγματα μαζί. Οι αδέσμευτοι όμως, θα είστε το κάτι άλλο. Πραγματικά κακά παιδιά, που θα παρασύρετε και τους άλλους στο ερωτικό σας πανηγύρι.

Ταύρος
Μπορεί να θέλετε να υποστηρίξετε κάποια παράπονά σας  με θέρμη και επιχειρήματα όμως η συγκινησιακή σας κατάσταση δεν θα σας το επιτρέπει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι πρώτα να κάνετε πράγματα για να ηρεμήσετε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και μετά να συζητήσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Παραμερίστε την ανυπομονησία σας και αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν. Οι αδέσμευτοι νιώθετε πως έχει έρθει η ώρα για μια μεγάλη κίνηση. Τολμήστε.

Δίδυμοι
Αν και το μυαλό σας τρέχει σε παλιές αγάπες,  εντούτοις η μέρα είναι γεμάτη από ολόφρεσκες ευκαιρίες για να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε. Ίσως δείξετε μια επιφυλακτικότητα απέναντι σε πρόσωπα που στο παρελθόν δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, γεγονός που θα σας βγει σε καλό. Αποφύγετε να πείτε πράγματα για τα οποία ακόμα δεν είστε σίγουροι για το τι στάση θα κρατήσετε. Κοιτάξτε να επωφεληθείτε από τη γοητεία σας.

Καρκίνος
Σήμερα, νιώθετε πως ίσως πράξατε λάθος σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με άτομα που αγαπάτε γιατί πολύ απλά δεν είστε έτοιμοι για τις αλλαγές που προκύπτουν. Μέσα από μια αναμπουμπούλα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από όσο περιμένατε ή πιστεύατε. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και όλα θα κυλήσουν άνετα και σε κάποιες περιπτώσεις χαλαρά. Είναι πιθανό να δεχτείτε μια επίσκεψη με πολλή αγάπη.

Λέων
Μην κινηθείτε σε ρυθμούς πιο γρήγορους στον έρωτα από ότι έχετε συνηθίσει γιατί ίσως κάνετε σφάλματα που στη συνέχεια θα είναι δύσκολο να διορθώσετε. Σήμερα θα αναγκαστείτε να αποφασίσετε, αν πρέπει να εμπιστευτείτε ή όχι κάποια άτομα σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα. Αισθηματικά, είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια γκρίνια που θα σας αποδιοργανώσει. Μείνετε ψύχραιμοι.

Παρθένος
Σήμερα καλείστε να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας δημιουργούν ένταση ή σας κάνουν να χάνετε τη ψυχική σας ισορροπία. Με σύμμαχο τη λογική θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε τις δυσκολίες και συνάμα να δημιουργήσετε τις βάσεις για μια καινούργια ζωή. Αισθηματικά, κάποια πράγματα φαντάζουν μονόδρομος για αυτό πρέπει να επιδείξετε διάθεση συνεργασίας.

Ζυγός
Ίσως ξεκινάτε τη μέρα σας κάπως ανιαρά ή μη έχοντας κάτι ενδιαφέρον να κάνετε. Για να προσθέσετε λίγο ενθουσιασμό στη ζωή σας δεν έχετε παρά να κάνετε τηλέφωνα που σας ευχαριστούν ή να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Αποφύγετε να εκφράσετε εκτιμήσεις για τη συμπεριφορά κάποιων γιατί στη συνέχεια θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στους Διδύμους.

Σκορπιός
Η εμπειρία κάποιου ατόμου από το οικείο περιβάλλον σας, που σας συμβουλεύει για μια σχέση σας,  αποτελεί αιτία για να αναλογιστείτε, αν όλα όσα υπηρετείτε μέχρι σήμερα σας εκφράζουν. Το ενδεχόμενο να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τις προτεραιότητες της ζωή σας είναι πολύ πιθανόν. Αισθηματικά, ένα πρόσωπο που σας βοηθά αναζητά από εσάς όχι τη φιλία αλλά τον έρωτα. Κοιτάξτε τι θέλετε και πείτε τα πράγματα με το όνομα τους.

Τοξότης
Σήμερα νιώθετε πως αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς σας ήρθαν. Κάποιοι αποφάσισαν να σας δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο και να σας αναγκάσουν να έρθετε σε δύσκολη θέση. Το θετικό είναι πως γύρω σας υπάρχουν πολλά άτομα που σας αγαπούν και σας εκτιμούν και θα σας βοηθήσουν να επανακτήσετε το χαμένο έδαφος. Μην ανοίξετε τα χαρτιά σας όσον αφορά ένα πρόσωπο που θέλετε, σε κανέναν εκτός από τον ίδιο.  

Αιγόκερως
Αισθηματικά, κάπου έχετε επαναπαυθεί και περιμένετε από την άλλη πλευρά να κάνει πράγματα και να πάρει πρωτοβουλίες, προκειμένου να προχωρήσει η σχέση. Στο χώρο της οικογένειας ίσως έχετε κάποια αντιπαράθεση με πρόσωπα που δείχνουν να σας αμφισβητούν. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις και συζητήστε τα προβλήματα με διερευνητική διάθεση. Κοιτάξτε με ειλικρίνεια και κατανόηση όσους αγαπάτε.

Υδροχόος
Στον τομέα των σχέσεων προκύπτουν αλλαγές που, αν και δεν είναι ευχάριστες, μπορούν να αφομοιωθούν, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Από την άλλη, ίσως κάποια σφάλματα ή λάθη ατόμων του οικείου περιβάλλοντος τα χρεωθείτε εξαιτίας της διάθεσής σας να τα προστατέψετε. Αποφύγετε να επιμείνετε σε μια θέση σας, αν βλέπετε ότι από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας. Ερωτικά ανοίγονται εντελώς νέες προοπτικές.

Ιχθείς
Σήμερα δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα στα προσωπικά σας θέματα και για λίγο παραμερίζετε ζητήματα που, παρόλο που είναι σημαντικά, μπορούν να περιμένουν. Αισθηματικά, ίσως εκπλαγείτε από την αλλαγή συμπεριφοράς του άλλου προσώπου απέναντί σας. Πιθανόν θα δεχτείτε μια πρόταση που θα σας εκπλήξει, μιας και φαίνεται πως κάποιος που τον θεωρείτε φίλο, έχει πιο βαθιά αισθήματα για εσάς. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να μην φοβηθείτε να δείξετε το διεκδικητικό σας πρόσωπο σήμερα. Με την επιρροή του εξαγώνου της Σελήνης με τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-10-2017

Κριός Κρατάτε γερά τώρα, διότι αν και βρισκόσασταν σε μία καλή διάθεση και είχατε όρεξη να κάνετε πράγματα, τώρα ίσως νοιώσετε κάπως πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-10-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που θα μπορέσετε να δείξετε από τι υλικό πραγματικά είστε φτιαγμένοι. Μην έχετε ενδοιασμούς, να είσαστε σαφείς...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-10-2017

Κριός Η ημέρα έχει ορισμένες παγίδες για εσάς. Είναι πιθανότατο να σας δημιουργηθεί κάποια ένταση, λόγω του ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-9-2017

Κριός Η ημέρα έχει περίεργες ερωτικές απαιτήσεις. Αν και είστε σε θετική φάση, το γενικότερο κλίμα ίσως σας στερήσει κάπως την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Κριός Όταν πρόκειται για τον έρωτα, ελπίζετε να κρατήσετε την καλή διάθεση όσο μπορείτε, αλλά αρχίζετε να ανησυχείτε ότι τα πράγματα...