Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-7-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-7-2017
<p>Κριός

Σήμερα έχετε πάρει φωτιά! Και τι δεν θέλετε να κάνετε! Όλα δικά σας. Έχετε όμως και μεγάλο εγωισμό. Αυτό είναι καλό για τους χωρισμένους, που θα δείτε τις μετοχές σας στο ερωτικό χρηματιστήριο αξιών να εκτοξεύονται. Οι δεσμευμένοι, καλό είναι να τιθασεύσετε τον εαυτό σας, για να μπορέσετε να έχετε καλή επικοινωνία μα το ταίρι σας. Το βραδάκι τα πράγματα γίνονται πολύ ερωτικά.

Ταύρος

Δεν σας αρέσουν οι αιχμές και τα υπονοούμενα και ως εκ τούτου ίσως ταραχθείτε από πράγματα και καταστάσεις που δεν ακολουθούν το δρόμο του «καθαρά και ξάστερα» αλλά κινούνται υπογείως. Οι όψεις της ημέρας σας κάνουν απόλυτα ερωτικούς! Αλλά και πολύ απαιτητικούς! Θέλετε τα πάντα αμέσως. Το βράδυ σας θα είναι απλά υπέροχο.

Δίδυμοι

Καλά νέα για τα ερωτικά σας. Η θετική διάθεση της Αφροδίτης σας βοηθάει να εκφράσετε με σαφήνεια τα όσα έχετε κρυμμένα μέσα σας, και σας επιτρέπει να γίνεται πολύ ερωτικοί. Οι χωρισμένοι απασχολείτε πολύ το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και έρχεται σύντομα δέσμευση. Όσοι είστε σε σχέση δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα απόλυτου ερωτισμού.

Καρκίνος

Η ημέρα σας χαρίζει νέα ερωτική διάθεση. Ίσως να έχετε λίγες εντάσεις στη σχέση, αλλά θα λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσοι είστε αδέσμευτοι, περιμένετε μέχρι το απόγευμα και μετά κάντε την εξομολόγηση που τόσο καιρό επιθυμείτε. Θα έχετε μεγάλη επιτυχία με το άλλο φύλο, καθώς θα είστε πολύ ειλικρινείς.

Λέων

Η ημέρα σας κάνει να σταθμίσετε τα πράγματα αλλιώς. Κοιτάζετε και τις δύο όψεις των συναισθημάτων σας.  Συγχρόνως ίσως η επικοινωνία με άτομα που μένουν μακριά γίνεται πλέον με νέα ένταση.  Ενθουσιώδεις και εκστατικές θα είναι οι εκδηλώσεις αγάπης προς τα αγαπημένα πρόσωπα και πολλοί θα ευχαριστηθείτε το χρόνο μαζί τους, παρακολουθώντας από κοινού κάποιο αθλητικό αγώνα ή συμμετέχοντας σε μια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί.

Παρθένος

Νιώθετε την ανάγκη να πείτε πολλά στο ταίρι σας. Θέλετε να κάνετε πολλές εξομολογήσεις από τα βάθη της καρδιάς σας. Το ίδιο κάνετε και οι χωρισμένοι και αυτό σας φέρνει πάρα πολύ κοντά στους ανθρώπους που ποθείτε. Έχετε σήμερα τη δυνατότητα να πείτε όσα θέλετε και να απολαύσετε την αγάπη των άλλων, με βαθείς τρόπους και με έντονα συναισθήματα.

Ζυγός

Η σχέση σας με το άλλο σας μισό είναι το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας ενώ οι αδέσμευτοι θα δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα σε αισθηματικά ζητήματα. Παράλληλα, κάποιες μετακινήσεις ίσως σας φορτίσουν συναισθηματικά ή ζημιώσουν την τσέπη σας. Θέλετε να προσφέρετε σε όσους αγαπάτε τα πάντα. Σύντομα η καλή επίδραση του Ήλιου στο ζώδιό σας, θα τα γλυκάνει όλα! Το βράδυ σας θα είναι πολύ θερμό.

Σκορπιός

Νιώθετε τον αισθησιασμό σας να αυξάνεται επικίνδυνα! Πολλές και έντονες οι συναισθηματικές σας ανάγκες. Το πρωί νιώθετε λίγα νεύρα που σας ωθούν να μιλάτε ίσως απότομα, αλλά από το απόγευμα και μετά αποφασίζετε να μιλήσετε πιο ερωτικά για να απολαύσετε αυτά που θέλετε. Το βράδυ σας βρίσκει αγκαλιά με το ταίρι σας να κάνετε πράγματα που γεμίζουν την ψυχή σας χαρά.

Τοξότης

Όλα στο κόκκινο! Πάθος, ένταση, καλή διάθεση και μια έντονη και ερωτική λάμψη χρωματίζει την ημέρα σας. Θέλετε να περάσετε καλά και φαίνεται. Πολύ από εσάς, πάλι, θα κάνετε ερωτική μια φιλική σας σχέση, αφήνοντας πίσω τις αναστολές. Έχετε στα σχέδιά σας να καταφύγετε σε μια ερωτική φωλιά και να κάνετε όλες τις δυνατές τρέλες. Το απόγευμα θα είναι υπέροχο, με ωραίες συζητήσεις και πολύ αγάπη.

Αιγόκερως

Σήμερα  μπορεί σήμερα να ξεκινήσουν συζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια και πράγματα που ίσως είχαν παραγκωνιστεί αλλά δεν έχουν ξεχαστεί. Παράλληλα, είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και το σπίτι και συγχρόνως να κάνετε μια βόλτα στον κήπο των δικών σας επιθυμιών. Το βράδυ πάντως, θα είναι υπέροχο.

Υδροχόος

Μια τέλεια και πολύ ερωτική ημέρα. Η πλανητική ενέργεια απογειώνει την ερωτική ας διάθεση, αλλά και την τάση σας να κάνετε ωραίες εξομολογήσεις. Πολλοί από εσάς που είστε χωρισμένοι, θα κάνετε σήμερα κινήσεις με σημασία και θα κερδίσετε την εύνοια που επιθυμείτε. Φροντίστε να το απολαύσετε, θα είναι πραγματικά μια υπέροχη ημέρα.

Ιχθείς

Παίρνετε φωτιά, μια πολύ ερωτική ημέρα που σας χαρίζει στιγμές πάθους με όσους αγαπάτε. Οι σχέσεις περνάνε σε άλλο επίπεδο κάνοντάς σας να νιώθετε ότι αγαπιέστε από το άλλο σας μισό παράφορα. Διαλέγετε να αφοσιωθείτε στον έρωτά σας και κλείνετε τηλέφωνα και πόρτες σε όλους τους άλλους!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-11-2017

Κριός Πόση αλήθεια μπορείτε πραγματικά να αντέξετε; Μιλάμε πράγματι για μία ιδιαίτερη περίοδο στην οποία τα ζώδια εισέρχονται, όχι...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 20-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 20-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 20-10-2017

Κριός Μερικά πράγματα δεν λέγονται με σαφήνεια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γίνονται πράγματα αυτή τη στιγμή. Απλά, η ημέρα φαίνεται...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Κριός Έχετε την απαραίτητη δύναμη, τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα για να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, που...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 29-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 29-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 29-8-2017

Κριός Μην δράτε απερίσκεπτα. Για ορισμένα πράγματα χρειάζεται περισσότερη σκέψη και λιγότερη δράση και οι ενέργειές σας πρέπει να...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Κριός Από τη σημερινή σας ερωτική περιπέτεια θα επανεκτιμήσετε πολλά πράγματα. Αυτά σχετίζονται και με τον εαυτό σας και με τον τρόπο...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-8-2017

Κριός Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε και να μη δίνετε νόημα στα μικρά πράγματα. Αν αποφασίσετε να τα παρακάμψετε και να μη δώσετε...