Φλερτ με τα Άστρα 11-7-2017

Φλερτ με τα Άστρα 11-7-2017
<p>Κριός

Οι Κριοί έχετε πονηρές διαθέσεις σήμερα! Διπλά και τριπλά ραντεβού σας ξεσηκώνουν και ίσως να το τραβήξετε και λίγο παραπάνω! Είναι πιθανόν να έχετε κάποιες εντάσεις με το ταίρι σας και να μην θέλετε να δώσετε τις εξηγήσεις που σας ζητά. Κοιτάξτε να το γλεντήσετε, κανείς δεν μπορεί να σας το απαγορεύσει, αλλά βάλτε λίγο μέτρο!

Ταύρος

Οι ταύροι απογειώνονται βέβαια ερωτικά, όπως τους αρέσει, αλλά έχουμε και κάποια καβγαδάκια σήμερα. Καλό θα ήταν να μην είστε τόσο απαιτητικοί, αν γίνεται. Διαλέξτε πιο ήπιους τόνους και η ημέρα θα είναι δική σας, για να την απολαύσετε με το ταίρι σας! Δώστε σημασία και προσοχή σε κάποια παράπονα, θα είναι προς το συμφέρον σας τελικά.

Δίδυμοι

Σήμερα, διοχετεύετε όλη σας τη θετική ενέργεια στη σχέση σας και στις επαφές σας με τους αγαπημένους σας. Όμορφα συναισθήματα, ωραίες κουβέντες και ευχάριστες εξελίξεις θα συνοδεύουν την καλή σας στάση.. Παράλληλα, πολύ πιθανόν να βρείτε τον έρωτα στην αγκαλιά ενός πρώην! Έχετε μια κάποια ροπή προς την επανασύνδεση!

Καρκίνος

Η καθημερινή σας ζωή εμπλουτίζεται από όμορφες πινελιές αισιοδοξίας και ευτυχίας. Πολλοί από του καρκίνους θα θελήσετε να αλλάξετε κάποιες συνήθειες, στο καθαρά ερωτικό παιχνίδι, βρίσκοντας τρόπους που σας ταιριάζουν. Συνάμα κάποιοι θα πείτε «γύρνα πίσω σε παρακαλώ» στο πρόσφατο ερωτικό παρελθόν. Μες την καλή χαρά θα είστε αν σας κάτσει επανασύνδεση!

Λέων

Σήμερα, είστε στα πολύ πάνω σας  και κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε τα δικά σας πρόσωπα. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να βγείτε και να ασχοληθείτε με δώρα που θέλετε να κάνετε. . Ίσως αντιγράψετε κάτι σε ζητήματα συμπεριφοράς, που μέχρι τώρα δεν σας εντυπωσίαζε. Εν τω μεταξύ, δεν θα διαγράψετε μια σχέση αλλά θα της δώσετε νέα πνοή.

Παρθένος

Σήμερα, θέλετε να ομορφύνετε τον εαυτό σας, να καλοταΐσετε την καρδιά σας και να απολαύσετε τον έρωτα! Θέλετε τόσα πολλά πράγματα και μάλλον σας κάθονται όλα!  Πολλοί θα ασχοληθείτε με εκκρεμείς ερωτικές υποθέσεις να κάνετε και κάποιες σχετικές μετακινήσεις, για να βρεθείτε κοντά στο ταίρι σας!  Παράλληλα, ίσως σας ξαναπλησιάσει άτομο που είναι σε άλλη σχέση. 

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχετε μια πολύ θετική ημέρα, με έντονα συναισθήματα και επιτέλους, ξεκουράζεστε στην αγκαλιά του συντρόφου σας. Οι του τρίτου δεκαημέρου όμως, να προσέξετε τι θα πείτε και κυρίως πώς θα το πείτε, γιατί σας επηρεάζει το τετράγωνο Δία – Ουρανού. Μην γίνεστε ευέξαπτοι με τον άνθρωπό σας.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί εξακολουθείτε να είστε πολύ ερωτικοί. Αυτή η Αφροδίτη πια, σας έχει ξετρελάνει. Δώστε σημασία στα όσα σας ζητάει και ο σύντροφός σας όμως, μην αφήνετε την εντύπωση ότι έχετε την δική σας απόλαυση μόνον στο μυαλό. Πολλές καινούριες γνωριμίες έρχονται για τους αδέσμευτους!

Τοξότης

Νευράκια και παραπονάκια για τους Τοξότες σήμερα! Κατακούτελα την τρώτε με το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό! Κοιτάξτε να ηρεμήσετε και όλα θα πάνε καλά. Και σας αγαπάνε και θέλουν να σας βλέπουν ευτυχισμένους οι σύντροφοί σας. Μια πλανητική επιρροή είναι, μην κάνετε έτσι! Χαλαρώστε και θα δείτε σύντομα πόσο μα πόσα αγαπιέστε! 

Αιγόκερως

Η ψυχή σας σήμερα γιορτάζει, καθώς αισθάνεται ότι τελειώνει μια επώδυνη κατάσταση και ξεκινά μια ευχάριστη περίοδος στη σχέση σας. Από την πολλή χαρά όμως, βάζετε τελικά και τις φωνές!  Ίσως επιστρέψετε σε μια παλιά σας  σχέση ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια χάρη που θ μετρήσει θετικά προς το ταίρι σας, αφού πρώτα όμως θα το έχετε τρελάνει λίγο με τις απαιτήσεις σας.

Υδροχόος

Μεγάλη προσοχή σήμερα στα ερωτικά σας, Υδροχόοι. Υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα. Καθίστε και σκεφτείτε με την λογική, δεν είναι ανάγκη το τετράγωνο Δία – Ουρανού να σας επηρεάσει οπωσδήποτε, μπορείτε και να το προσπεράσετε, άμα εσείς οι ίδιοι το θέλετε πραγματικά. Μην μιλήσετε άσχημα, θα το μετανιώσετε. Επίσης, μην εμπιστευτείτε και πολλά από όσα θα σας πουν σήμερα οι άλλοι.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχετε έτσι κι αλλιώς τη διάθεση να περάσετε καλά σήμερα. Δεν σας ενδιαφέρει και πολύ το αν η σχέση σας έχει πάρει έναν δρόμο λιγάκι περίεργο, απολαμβάνετε τις αλλαγές που βλέπετε να έρχονται. Επανασυνδέσεις και όμορφα ταιριάσματα, είναι μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα. Να ξέρετε βέβαια ότι ίσως και να έχετε λίγες σκηνές, αλλά πολύ παροδικές.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Φλερτ με τα Άστρα 8-2-2018

Φλερτ με τα Άστρα 8-2-2018

Φλερτ με τα Άστρα 8-2-2018

Τι παράξενη και φωτισμένη μέρα! Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με το Δία και τον Πλούτωνα, ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεται σε σύνοδο με την...

Φλερτ με τα Άστρα 30-1-2018

Φλερτ με τα Άστρα 30-1-2018

Φλερτ με τα Άστρα 30-1-2018

Ο Ήλιος σήμερα αρχίζει να σχηματίζει ένα ημί - τετράγωνο με τον Χείρωνα, ενώ ταυτόχρονα έρχεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Την ίδια στιγμή...

Φλερτ με τα Άστρα 28-1-2018

Φλερτ με τα Άστρα 28-1-2018

Φλερτ με τα Άστρα 28-1-2018

Ο Ερμής σήμερα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, ενώ την ίδια στιγμή η Αφροδίτη σχηματίζει πεντάγωνο με τον Άρη και με τον Ουρανό....

Φλερτ με τα Άστρα 17-12-2017

Φλερτ με τα Άστρα 17-12-2017

Φλερτ με τα Άστρα 17-12-2017

Η Αφροδίτη σήμερα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και η Σελήνη έρχεται σε...

Φλερτ με τα Άστρα 4-10-2017

Φλερτ με τα Άστρα 4-10-2017

Φλερτ με τα Άστρα 4-10-2017

Τη σημερινή ημέρα και καλή δεν τη λες. Υπάρχουν πολλές όψεις που θα μας κάνουν να χάσουμε την επικοινωνία με τα άτομα που αγαπάμε και θα...

Φλερτ με τα Άστρα 8-9-2017

Φλερτ με τα Άστρα 8-9-2017

Φλερτ με τα Άστρα 8-9-2017

Με την Σελήνη στον Κριό να κάνει μεν τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, να τετραγωνίζει όμως τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δεν είναι...