Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-7-2017
<p>Κριός – Η Αυτοκράτειρα

Αγάπη, οικογένεια, ευτυχισμένη παντρεμένη ζωή, εγκυμοσύνη, γέννηση, ευτυχισμένη οικογένεια, ευκολία, φήμη, τιμή και πλούτος ευνοούνται. Η ζωή σας θα βελτιωθεί βαθμιαία αλλά σταθερά. Θα νιώσετε πιο φιλόδοξοι ερωτικά και επιθυμείτε μια τέλεια ζωή. Για τη σχεση σας, θα υπάρξει πρόοδος, αλλά θα πρέπει να περιμένετε καθώς δεν θα συμβεί όσο πιο γρήγορα θέλετε.

Ταύρος – Ντάμα των Ράβδων (Ανάποδα)  

Η ερωτική σας κατάσταση θα ανακάμψει θετικά ή θα λάβετε μια καλή ψυχολογική υποστήριξη και από τις γυναίκες συγγενείς σας. Εάν είστε μόνοι, δεν θα έχετε καμία ευκαιρία να βρείτε αγάπη όμως σύντομα. Αν έχετε έναν σύντροφο, η σχέση σας θα αναπτυχθεί αργά.

Δίδυμοι – Ο Τρελός

Ταξίδι περιπέτειας, αλλαγή ή αρχή, όπως ταξίδι, διακοπές και χαλάρωση είναι άμεσα στο πρόγραμμά σας. Δεν μπορείτε να προβλέψετε τίποτα, καθώς η κατάσταση θα υπόκειται πάντα σε αλλαγές. Μπορεί να σκεφτείτε να πάρετε μια ευκαιρία ή να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν. Για τις σχέσεις σας, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε με έναν νέο τρόπο που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν.

Καρκίνος – Πέντε των Πεντάκτινων (Αντίστροφα)  

Να είστε προσεκτικοί μαζί με το ταίρι σας, ειδικά αν έχετε κοινό ταμείο ώστε να είστε σε θέση να εξοικονομήσετε και να ελέγξετε τα έξοδά σας. Πρέπει να είστε σκληροί για το θέμα αυτό. Για την αγάπη, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αν είστε μόνοι, μπορείτε να συναντήσετε έναν φιλόδοξο τύπο που θέλει απλώς να επωφεληθεί. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι τον γνωρίζετε καλά πριν αναπτύξετε τη σχέση σας.

Λέων – Επτά των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είστε πολύ συγκεχυμένοι και δεν βρίσκετε καμία διέξοδο από τα προβλήματα. Θα νιώσετε αρκετά αποστασιοποιημένοι και θα χάσετε τη συγκέντρωσή σας στα πράγματα. Μπορεί να έχετε πάρα πολλές επιλογές που σας κάνουν να διστάσετε και να είστε αναποφάσιστοι.

Παρθένος – Τρία των Ράβδων

Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε ή να διαλογιστείτε για να ξεπεράσετε την απόσπαση της προσοχής σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε λύσεις για τα προβλήματά σας στην σχέση σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιαστείτε να κάνετε τίποτα αυτή τη στιγμή, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά πριν αναλάβετε δράση.

Ζυγός – Τέσσερα των Ράβδων

Έχετε μια ομαλή σχέση με τους ανθρώπους γύρω σας. Μπορείτε να συναντήσετε τους στενούς φίλους σας, να βγείτε μαζί τους ή να πάρετε μαζί ένα γεύμα. Εκτός αυτού, θα έχετε την κατάλληλη υποστήριξη αν την χρειαστείτε. Θα νιώσετε φρέσκο αέρα και οι άνθρωποι γύρω σας θα σκεφτούν ότι είστε ελκυστικοί και συμπαθητικοί. Για την αγάπη, έχετε μια καλή σχέση.

Σκορπιός – Οι Ερωτευμένοι (Ανάποδα)

Οι άνθρωποι γύρω σας – που ας βλέπουν μαζί με το ταίρι σας - θεωρούν ότι είστε ένα υπέροχο ζευγάρι που προορίζεται ο ένας για τον άλλο και θα είστε σε θέση να διατηρήσετε μια μακροπρόθεσμη σχέση. Ωστόσο μέσα σας έχετε ανάγκη από μια επιβεβαίωση ότι μπορείτε να μείνετε για πάντα μαζί.

Τοξότης – Ο Ήλιος

Περιμένετε και επιθυμείτε να πετύχετε και να έχετε μια τέλεια προσωπική ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είστε φιλόδοξοι να προχωρήσετε ταυτόχρονα και στην καριέρα σας ή θα είστε πολύ ενθουσιασμένοι με την εργασία σας. Επίσης, θα επιθυμείτε περισσότερη οικονομική ασφάλεια μαζί με το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Τρία των Κυπέλλων

Εάν είστε μόνοι, μπορείτε να προσβλέπετε σε μια νέα αγάπη και να έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάποιον που θα έρχεται στη ζωή σας στο μέλλον μέσα από μια ανοιχτή κοινωνική ζωή. Αν είστε παντρεμένοι, μπορεί να επιθυμείτε να έχετε ένα παιδί. Σε άλλη ανάγνωση υπάρχει κινδυνος απιστίας.

Υδροχόος – Εννέα των Ράβδων (αντεστραμμένο)  

Συνολικά, τα πράγματα δεν θα αποδειχτούν όπως τα περιμένατε. Αν έχετε κάποια προσδοκία, τείνετε να είστε απογοητευμένοι. Να είστε προσεκτικοί από την ασθένεια λόγω υπερβολικής πίεσης. Για τη σχέση σας, θα νιώσετε ότι έχετε βαρεθεί και θα σκεφτείτε την αλλαγή με όποιο τρόπο.

Ιχθείς – Τρία των Σπαθιών

Αν είστε μόνοι, δεν θα συναντήσετε κανέναν που να σας αρέσει. Εάν έχετε έναν σύντροφο, να είστε προσεκτικοί γιατί θα τεθεί διαμάχη λόγω ζήλιας. Επίσης, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε το συναίσθημά σας, καθώς ενδέχεται να γίνετε ένα παράλογο πρόσωπο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε συγκρούσεις με τον άνθρωπο σας, προσπαθήστε να ανοίξετε το μυαλό σας και να συγχωρήσετε τα λάθη του.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-10-2017

Κριός –Τρία των Σπαθιών Είναι πιθανό να νιώσετε έναν έντονο εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας και έτσι να επιτεθείτε λεκτικά προς...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Έχετε μια ανάγκη να νιώσετε το ρομαντισμό της σχέσης σας αυτήν την περίοδο. Θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...