Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-7-2017
<p>Κριός – Τέσσερα των Πεντάκτινων

Διατηρήστε μια ρεαλιστική προοπτική στον έρωτα ανά πάσα στιγμή. Αν βρεθείτε να βγείτε από τις ράγες με σενάρια χειρότερης περίπτωσης, τραβήξτε τον εαυτό σας πίσω. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια όμορφη στιγμή, όπου το δυναμικό σας αρχίζει να εκδηλώνεται. Αυτό μπορεί να προκαλέσει φόβο, αλλά δεν χρειάζεται. Πατήστε στη δημιουργικότητά σας. Έχετε άφθονη.

Ταύρος – Δύο των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Παρακολουθήστε τυχόν ευσεβείς πόθους που μπορεί να βιώνετε γύρω από τα χρήματα μια με το ταίρι σας. Έχετε οικονομικό δυναμικό σίγουρα, αν και δεν είναι αυτό που μπορείτε να σκεφτείτε. Συνεχίστε να ξοδεύετε περισσότερο σε συναίσθημα παρά σε χρήμα. Είστε σπάνια ο τύπος για σπατάλη χρημάτων, αν και κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του. Συνεχίστε έτσι κι εκπαιδεύστε και όσους αγαπάτε.

Δίδυμοι – Το Αστέρι

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας και το Αστέρι είναι η κάρτα της,  σας δίνει τη δυνατότητα να προσελκύσετε μέλισσες με μέλι ή με ξύδι. Μπορείτε να κάνετε εντύπωση με το να είστε ειλικρινείς ή με την παραμόρφωση των πραγμάτων. Μπορείτε να είστε τόσο επιθετικοί, είτε χαλαροί και ελκυστικοί, όπως θέλετε. Έχετε ανοιχτές τις επιλογές σας. Γνωρίστε τι θέλετε και επιλέξτε προσεκτικά.

Καρκίνος – Ντάμα των Πεντάκτινων

Η Ντάμα των Πεντάκτινων συχνά έχει να κάνει με θέματα υλικά,  είναι υπεύθυνη για τη διατροφή των ανθρώπων. Αλλά ευνοεί επίσης εκείνους που έχουν κακοποιηθεί καθ 'οιονδήποτε τρόπο ή χρειάζονται ηθιικό πλεονέκτημα. Τα ανοίγματα θα είναι εκεί, αν και πρέπει να τα εντοπίσετε.

Λέων – Πέντε των Πεντάκτινων

Αυτό το μάλλον δύσκολο συναισθηματικά πεντάρι σας υπενθυμίζει να είστε ξεκάθαροι για τα γεγονότα και τα αριθμητικά στοιχεία με το ταίρι σας. Δεν χρειάζεται να τα αποφύγετε. Οι πιθανότητες είναι ότι όταν ξέρετε ακριβώς τι συμβαίνει, θα ευνοήσετε τη θέση σας. Αν αφήσετε τον εαυτό σας στο σκοτάδι, ωστόσο, θα είστε σε πραγματικό μειονέκτημα.

Παρθένος – Επτά των Κυπέλλων

Μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσετε μια ρεαλιστική προσέγγιση στις σχέσεις σήμερα, αν και όταν είστε σε αμφιβολία, διατηρήστε ένα ανοιχτό μυαλό και μια ανοιχτή καρδιά. Αυτό σημαίνει να μην καταλήγετε σε συμπεράσματα. Ούτε πιστεύετε, ούτε δυσπιστείτε. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι υπάρχει κάτι που δεν βλέπετε σαφώς, αν και ο χρόνος θα το πει.

Ζυγός – Οκτώ των Ράβδων

Η κάρτα αυτή ζητάει ερωτική δράση, παρόλο που ενδέχεται να επιστρέψετε στη φάση προγραμματισμού. Ήρθε η ώρα να προλάβετε και να κάνετε πραγματική, φυσική πρόοδο με το ταίρι σας. Εάν θέλετε να προωθήσετε την καριέρα σας, να λάβετε κάποιες αποφάσεις για το τι είναι σωστό για εσάς και τι δεν είναι, να ενεργήσετε επάνω τους αμέσως.

Σκορπιός – Πέντε των Ράβδων

Είναι καλό να ξοδεύετε χρόνο λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά μεταξύ σωστού και λάθους. Είναι πραγματικά σημαντικό, και είναι ιδιαίτερα σημαντικό τώρα. Οι ηθικές και δεοντολογικές σας επιλογές κάνουν τη διαφορά και θα λάβετε άμεση ανατροφοδότηση όταν αναλάβετε δράση. Όταν βγάζετε την ενέργεια σας έξω, παρατηρήστε τι έρχεται πίσω από τους αγαπημένους σας.

Τοξότης – Ο Κρεμασμένος

Να είστε ευέλικτοι ερωτικά ακόμη και αν έχετε λόγους να μην είστε. Να είστε λίγο επιπλέον γενναιόδωροι συναισθηματικά αν κάποιος γύρω σας έχει ανάγκη. Έχετε περισσότερα από αυτά που χρειάζεστε, είτε μετράτε υλικά είτε πνευματικά. Δείξτε πόσο εύκολο είναι να έχει κάποιος ανοιχτό μυαλό.

Αιγόκερως – Δύο των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Μπορεί να μην έχετε ιδέα για το τι έχει ο συνάδελφος ή ο αγαπημένος σας στην καρδιά του. Θα σας εξυπηρετούσε καλά να ρωτήσετε και να ακούσετε. Θα ανακαλύψετε πιθανώς ότι οι σκέψεις τους είναι πιο εξελιγμένες και συνειδητές από τις δικές σας. Αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε και, σύντομα, θα έχετε μια πραγματική ιδέα πώς να κινηθείτε.

Υδροχόος – Τρία των Κυπέλλων

Ίσως δεν θέλετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σας θέματα και για τις σχέσεις σας σήμερα και τις επόμενες ημέρες. Δεν έχετε πλήρεις πληροφορίες και φαίνεται να είστε σε άρνηση για κάτι. Δεν υπάρχει βιασύνη, αν και έχετε εξαιρετικούς λόγους να ενεργείτε βάσει πραγματικών δεδομένων και όχι φαντασίας.

Ιχθείς –Η Σελήνη

Η σημερινή συνάντηση Σελήνης-Ποσειδώνα στο ζώδιό σας συμπίπτει με την κάρτα της Σελήνης που μπορεί να περιγράφει ότι το μυαλό σας θέλει να περιπλανηθεί σε εναλλακτικές πραγματικότητες. Είναι μια πρόσκληση για να αφήσετε τη φαντασία σας να τρέξει ελεύθερη, ειδικά αν είστε ερωτευμένοι. Απλά θυμηθείτε να παραμείνετε σε εγρήγορση όταν περπατάτε στους δρόμους ή οδηγείτε το αυτοκίνητό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Κριός Έξι των Ράβδων Με ορισμένες κινήσεις οι οποίες δεν θα έχουν μόνο τον ενθουσιασμό, αλλά και την κριτική σας σκέψη, μαζί με μία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-12-2017

Κριός – Η Σελήνη Προσπαθείτε να μπείτε μέσα στο πλαίσιο μίας αναγέννησης των καταστάσεων. Στην πραγματικότητα μιλάμε για μία...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-9-2017

Κριός – Το Άρμα Αντίστροφα Είναι πιθανό να μην έχετε τόσο έλεγχο όσο θα θέλατε επάνω στις σκέψεις σας ή εκεί που η φαντασία σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-7-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Στην επιφάνεια όλα μπορεί να φαντάζουν ωραία, αλλά στο εσωτερικό υπάρχει μια ασταθής αίσθηση που σας λέει ότι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Είναι πανέμορφη σήμερα η ημέρα. Ανεξάρτητα από το αν θέλει κάποιος να γιορτάσει έναν Άγιο που τον κατηγορούν για ξενόφερτο ή για πλασιέ...