Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-7-2017
<p>Κριός – Εννέα των Κυπέλλων (Αντίστροφα)

Αυτή είναι μια από τις πιο ευχάριστες και θετικές κάρτες που βγαίνουν σε μια ανάγνωση. Γνωστή συχνά ως "κάρτα ευχής" μπορεί να σημαίνει ότι αυτό που ελπίζετε ή τα ερωτικά όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν. Η αντιστροφή σημαίνει ότι οι επιθυμίες σας θα πάνε ακόμα πιο βαθιά. Αυτό είναι καλό.

Ταύρος – Ο Τροχός της Τύχης

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή ανατρέπονται. Κάντε ένα στοπάρισμα, να σταματήσετε πραγματικά και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε στη ζωή σας. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόσο γρήγορα μπορεί να συμβεί. Όνειρο!

Δίδυμοι – Δύο των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα είναι ένας πολύ καλός δείκτης για την αγάπη σας. Οι υπάρχουσες σχέσεις είναι πιθανό να γίνουν βαθύτερες, πιο γλυκές και πιο ουσιαστικές, σε πολύ βαθιά επίπεδα. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν να συναντήσετε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να έχετε μια βαθιά, πολύ ουσιαστική και πραγματική σχέση τις επόμενες εβδομάδες.

Καρκίνος – Άσος των Πεντάκτινων

Ο άσος της πεντάλφα είναι πιθανό να σας βρει να απολαμβάνετε μια νέα αρχή σε διάφορα επίπεδα, και θα είναι μια πολύ θετική νέα αρχή. Η υγεία και η ζωτικότητα σας είναι πιθανό να είναι σε υψηλό σημείο. Η εμφάνιση αυτής της κάρτας είναι συνήθως το σημάδι της στροφής προς το καλύτερο σε όλα τα θέματα και στην αγάπη.

Λέων – Άσος των Ράβδων

Είναι πιθανό να αισθάνεστε αισιόδοξοι, δυνατοί και γεμάτοι ζωτικότητα για το ερωτικό μέλλον σας. Τα πράγματα πρέπει να πάνε καλά, γενικά. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο πολύ σύντομα, αυτό θα μπορούσε να είναι στο χώρο της σχέσης και προσωπικά, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι καλό.

Παρθένος – Τρία των Κυπέλλων

Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια πολύ θετική στιγμή για να βγείτε έξω και να συναντήσετε ανθρώπους, κάτι νέο θα μπορούσε να ξεκινήσει και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο από την άποψη της αγάπης. Προετοιμαστείτε. Σκεφτείτε θετικά. Έρχονται όμορφες αλλαγές.

Ζυγός – Έξι των Κυπέλλων (Αντίστροφα)

Αυτή είναι συχνά μια κάρτα για να κοιτάξετε πίσω για το πώς τα πράγματα ήταν. Συνδέεται μερικές φορές με παιδιά ή παιδική ηλικία. Τα 6 Κύπελλα (αντιστρέψιμα) υποδηλώνουν ότι ορθώς αρχίζετε να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στο μέλλον, παρά στο παρελθόν. Μείνετε επικεντρωμένοι στο παρόν και το μέλλον, αντί να παραμένετε "χαμένοι στις καλές παλιές μέρες". Ζήστε για το σήμερα.

Σκορπιός – Πέντε των Πεντάκτινων

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα που αποφεύγατε όσον αφορά την αγάπη. Εάν είστε σε μια δεσμευμένη σχέση, τα πράγματα που είχατε "βάλει κάτω από το χαλί" για να διατηρήσετε την αρμονία μπορεί να επανεμφανιστούν και πρέπει να αντιμετωπιστούν σύντομα.

Τοξότης – Τρία των Ράβδων

Είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι τα ερωτικά σας αλλά και τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να είναι το διάστημα που έρχεται το παροιμιώδες πλοίο σας με όλα τα καλούδια. Είναι πιθανό να αισθάνεστε πολύ ισχυροί και με βάσιμους λόγους. Ενδεχομένως τελικά να βιώνετε κάποια σημαντική επιτυχία μετά από κάποια δυσκολία.

Αιγόκερως – Δύο των Σπαθιών

Οι ερωτικές σχέσεις σας είναι πιθανό να πάνε καλά, αλλά μόνο εάν και εσείς και ο σύντροφός σας είστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον ισότιμα. Εάν δεν υπάρχει το ένα ή το άλλο, ίσως είναι καιρός να προχωρήσετε - αφού υπάρχει κάποιου είδους συναισθηματικής εμπλοκής.

Υδροχόος – Τέσσερα των Σπαθιών

Υπάρχει κάτι σχετικά με αυτή τη χρονική περίοδο που μπορεί να κάνει τους Υδροχόους να αισθάνονται ότι η ζωή τους θα πρέπει να είναι, κατά κάποιον τρόπο, "περισσότερη" ή "μεγαλύτερη" από ό, τι είναι. Προσπαθήστε να βρείτε την άνεση και τη χαρά στα συνηθισμένα πράγματα. Εκεί βρίσκεται η ομορφιά.

Ιχθείς –Η Μεγάλη Ιέρεια

Κάτι μπορεί να σας ενοχλεί αναφορικά με τη σχέση σας. Μην αγνοείτε τα συναισθήματά σας. Εάν αισθάνεστε ότι κάτι στη σχέση σας είναι ανθυγιεινό, πιθανότατα είναι αρκετά σωστό το ένστικτό σας. Αν υποψιάζεστε ότι συμβαίνει κάτι πίσω από την πλάτη σας, το καλύτερο είναι να ρωτήσετε τον σύντροφό σας για αυτό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Κριός – Άσσος των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Ο Άσσος Κυπέλλων αντίστροφα είναι ένας θετικός οιωνός, αλλά γενικά μπορεί να αισθάνεστε λίγο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...