Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017
<p>Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών

Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά σας προσφέρουν ανακούφιση από τις μάχες της ζωής σας. Η ειρήνη μπορεί να είναι προσωρινή, αλλά να την εκτιμάτε όσο διαρκεί. Μπορεί να δείχνει προς αποκατάσταση από παρατεταμένη ασθένεια ή από ερωτική απογοήτευση.

Ταύρος – Ιππότης των Ράβδων

Υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας απόφασης που παίρνετε. Μην είστε πολύ βιαστικοί και δείτε την αξία στην τρέχουσα κατάσταση σας. Ένας νέος σύντροφος μπορεί να μην είναι τόσο ελπιδοφόρος όσο φαίνεται τώρα.

Δίδυμοι – Πέντε των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα είναι ένα σκοτεινό όνειρο. Φέρνει μαζί της μια προειδοποίηση για την απώλεια και την απογοήτευση. Αναμείνετε μια οπισθοδρόμηση στη ζωή σας, σχεδόν σίγουρα συναισθηματική. Μπορεί να είναι ένα έργο ή ένας στόχος που επενδύετε, ιδιαίτερα σε συναισθηματικά θέματα. Μπορεί επίσης να αναφέρεται σε γεγονότα του παρελθόντος που εξακολουθούν να προκαλούν λύπη ή θλίψη. Η μόνη λύση είναι η αισιοδοξία. Και αυτό θα περάσει.

Καρκίνος – Εννέα των Σπαθιών

Μία από τις πιο αρνητικές κάρτες που θα ανακαλύψετε στην εξάπλωσή σας, το Εννέα των Σπαθιών προειδοποιεί ή περιγράφει μια ισχυρή ψυχική αγωνία. Η πηγή αυτής της αγωνίας μπορεί να είναι μέσα σας, προκύπτει από το γεγονός ότι είστε πολύ ανυπόμονοι στο να δώσετε αρνητικό φως στις ενέργειες ή τις ικανότητές σας. Μπορεί επίσης να προκύψει από την παράνοια των γύρω σας.

Λέων – Έξι των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Παρά το γεγονός ότι συχνά είναι αβάσιμος, ο πόνος σας μπορεί να πάρει τη μορφή της αϋπνίας, του φόβου, της κατάθλιψης, της μοναξιάς και της απομόνωσης. Προσέξτε να απομακρύνετε όσους επιδιώκουν να σας βοηθήσουν και να βρείτε το θάρρος να ζητήσετε βοήθεια. Ακόμα κι αν αυτά τα συναισθήματα βασίζονται στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι δύσκολο για σας να βρείτε σαφώς μια λύση στην τρέχουσα κατάσταση σας.

Παρθένος – Τρία των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Και εχθές υπήρχε το παράξενο Τρία των Κυπέλλων στο ρίξιμο σας, τώρα ήρθε αντεστραμμένο. Έχετε απογοητευτεί στην αγάπη σας. Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να σας έχουν διδάξει σπουδαία μαθήματα, αλλά προσέξτε να παραμείνετε στα λογικά πλαίσια στεναχώριας. Μπορεί να χάσετε την ευκαιρία για αγάπη.

Ζυγός – Δέκα των Κυπέλλων (Αντίστροφα)

Μπορείτε να περιμένετε να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο στόχο εάν βρείτε τα Δέκα Κύπελλα στην εξάπλωσή σας. Αυτή η κάρτα έχει, όπως και τα υπόλοιπα Κύπελλα, πολλές συναισθηματικές αποχρώσεις. Μπορεί να σημάνει την επιδιόρθωση γεφυρών μεταξύ φίλων ή μελών της οικογένειας που κάποτε είχατε πολύ μεγάλη οικειότητα, αν υπήρξε ρήξη.

Σκορπιός – Το Αστέρι

Πολύ καλή κάρτα, φυσικά. Προτείνει ερωτικό κέρδος και ότι οι προσωπικοί στόχοι και η χαρά είναι εφικτοί, αν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε την προσπάθεια για την υλοποίησή τους. Αν ξεκινάτε μια νέα προσωπική επιχείρηση, όπως ο γάμος ή η αρχή μιας οικογένειας, το Αστέρι έχει ιδιαίτερη επιρροή.

Τοξότης – Δέκα των Πεντάκτινων

Μια προηγούμενη σχέση σας έχει διδάξει την αξία της οικογένειας. Όταν αναζητάτε νέα επίπεδα οικειότητας, θυμηθείτε το ρόλο της οικογένειας. Θα έχετε εξαιρετική σχέση με ζώδια της Γης, δηλαδή με τις ποιότητες που αντιπροσωπεύει  η Παρθένος ο Αιγόκερως, ο Ταύρος.

Αιγόκερως – Εννέα των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα είναι ένας πολύ ισχυρός θετικός δείκτης για εσάς! Αντιπροσωπεύει μια διαρκή ή ισχυρή ικανοποίηση στη ζωή σας. Ενώ τίποτα δεν είναι μόνιμο, κάπου στο μονοπάτι της ζωής σας, μπορείτε να περιμένετε να είστε πραγματικά χαρούμενοι. Είναι σε μεγάλο βαθμό δεμένη με δημιουργική προσπάθεια και καλές ευχές για το μέλλον.

Υδροχόος – Έξι των Κυπέλλων

Οι ποιότητες αυτής της κάρτας έχουν ριζωμένες επιρροές στο παρελθόν, αλλά είναι επίσης μια κάρτα που συνδέεται στενά με την ευτυχία σας. Προτείνει ότι η οικογένειά σας, οι παλιοί σας φίλοι, ίσως και οι περαστικοί εραστές, βρίσκονται στη διαδικασία να προσθέσουν πολύ στις χαρές της ζωής σας. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αναφέρεται στις προσπάθειες του παρελθόντος, στους αγώνες της αγάπης και στα προσωπικά σας σχέδια που σας ανταμείβουν, συνήθως με συναισθηματική έννοια και όχι οικονομικά.

Ιχθείς –Δύο των Κυπέλλων

Μπορεί αυτή η κάρτα να αφορά μια ιδιαίτερα συναισθηματική ερωτική υπόθεση, αλλά θα μπορούσε εξίσου εύκολα να είναι μια βαθιά και σταθερή φιλία. Η ακριβής φύση μπορεί να αποκαλυφθεί από την διαίσθησή σας. Θα είναι μια πηγή ευτυχίας για εσάς, μια παρουσία στη ζωή σας που μπορείτε να υπολογίζετε σε κάθε στροφή και της οποίας η ευημερία θα είναι εξίσου σημαντική για σας όπως και τη δική σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Κυπέλλων Μπορεί να έχετε διαφορές με το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την περίοδο, ωστόσο ξέρετε καλά τι έχει αξία και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Έχετε μια ισχυρή ανάγκη για προσωπική ελευθερία και ίσως να νιώθετε και μια αδιαφορία. Από την άποψη αυτή,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-4-2017

Κριός Τέσσερα των Κυπέλλων Αίσθημα ευάλωτου. Η ικανότητα να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας σε μια δύσκολη κατάσταση. Ανάγκη προσοχής και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-4-2017

Κριός – Ο Ρήγας των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Παρά το γεγονός ότι είσαι στον γενέθλιο μήνα σου και είναι και ημέρες αγάπης, βιώνεις με...