Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2017
<p>ΚΡΙΟΣ

Αν θέλετε ένα νέο έρωτα ή να επαναφέρετε τη λάμψη σε μια παλιά σχέση, τότε ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε σε νέους κοινωνικούς χώρους ή να κάνετε μια συμφωνία με το ταίρι σας για να πάτε κάπου διαφορετικά, εξωτικά ή άγνωστα μαζί, οι δυο σας. Δεν είναι οι συνειδητές αποφάσεις που θα δημιουργήσουν τους καλούς κραδασμούς, είναι αυτό που θα ανακαλύψετε στη διαδρομή που θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχουν φαινομενικά αδύνατες προκλήσεις στο ατελείωτο μυστήριο του έρωτα, αλλά με κάποιο τρόπο βρίσκετε έναν τρόπο να το κυβερνήσετε με σοφία και συνειδητοποίηση. Υπάρχει, στην πραγματικότητα, μια θετικά διαφωτιστική τάση στην πλανητική σύνθεση. Αυτό το αίνιγμα της ημέρας είναι να σκεφτόσαστε πλευρικά: η αγάπη μπορεί να βρεθεί μόνο αν δεν την ψάχνετε καθόλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα είστε μόνο ευλογημένοι με καλή ενέργεια για μια επανασύνδεση, αλλά και οι άλλοι θα είναι ευλογημένοι με το αφρώδες χιούμορ σας και το γνήσιο πνεύμα αγάπης της απόλαυσης. Στην πραγματικότητα, πρόκειται να γίνετε ένα ρομαντικό πλάσμα. Απολαύστε τις διαφορετικές οδούς αγάπης που κατεβαίνετε αυτήν την στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μια αίσθηση της εξουδετερώσεως ισχύος γύρω από το ζώδιό σας αυτή τη στιγμή. Και δεν πρόκειται να γίνετε κακοπροαίρετοι ή δεσποτικοί. Όχι, στην πραγματικότητα είναι περισσότερο σαν κάποιος να έχει μια σοβαρή δύναμη επάνω σας για μια αλλαγή, και απλά θέλει να είστε πιο κοντά του. Σίγουρα είναι καιρός να δεχτείτε ότι δύο κεφάλια μαζί μπορεί να είναι καλύτερα από ένα.

ΛΕΩΝ

Η επιρροή αυτής της ημέρας ανοικοδομεί τον έρωτα και κάποιος εκτιμά τη γνώμη σας, κάποιος είναι γοητευμένος από τους στόχους σας, κάποιος είναι γοητευμένος από το περίεργο χιούμορ σας και φαίνεται τελικά να ελέγχετε ξανά τη ζωή σας. Θα μπορούσαν να είναι τρεις διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά όταν ο νόμος έλξης λειτουργεί υπέρ σας - χρησιμοποιήστε τον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ρωτήστε τον εαυτό σας τα εξής: προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά για μια επανασύνδεση ή μήπως απαιτείτε πάρα πολλά; Ζείτε από προσδοκίες που είναι δικές σας, από εκείνες που σας επιβάλλονται από την οικογένεια ή τους συνομηλίκους σας; Σκεφτείτε προσεκτικά και επικεντρωθείτε στις αληθινές επιθυμίες σας. Αντί να συμμετάσχετε στο κοπάδι, θυμηθείτε, είναι το μαύρο πρόβατο που κάνει συνήθως τη μέγιστη εντύπωση.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να αναρωτηθείτε, θέλετε περισσότερη ελευθερία; Θέλετε λιγότερη ρουτίνα, θέλετε να είστε πιο δημιουργικοί και να παράγετε ευτυχία του σώματος ή της ψυχής; Αν είναι να έχετε μια επανασύνδεση, τι σημαίνει για εσάς ένα άνετο twosome; Ποιος είναι ο ιδανικός σας σύντροφος; Αναλύστε προσεκτικά και όλα θα αποκαλυφθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι δύσκολο να μάθετε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Υποσχεθήκατε γη και ύδωρ για μια επανασύνδεση  τώρα δεν είστε σίγουροι αν αυτό είναι το σωστό είδος αγάπης. Είστε απλά εκεί επειδή ήταν ευκολότερο να καθίσετε σε γνωστά μονοπάτια και να υποθέσετε ότι όλα είναι καλά με τον κόσμο και ούτως ή άλλως είναι πολύ αργά για να αλλάξετε κάτι; Όσο απογοητευμένοι κι αν αισθάνεστε, έχετε χρόνο να το λύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιμετωπίζετε τη στιγμιαία ανασφάλεια και αναρωτιέστε αν μπορείτε να αντέξετε τη δοκιμασία του ανεκπλήρωτου έρωτα ή μιας σύγχυσης της σχέσης. Για να μην τρομάζετε, μπορεί να αισθάνεστε έντονη ανασφάλεια, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ένταση εξαφανίζεται και η αγάπη γίνεται ξανά όμορφη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ποια είναι η τιμή για την ανεξαρτησία σας; Αυτή την στιγμή, μια αναζωπύρωση της αυτο-αγάπης σημαίνει ότι θα αγαπούσατε κάποιον που πραγματικά σας λατρεύει. Τουλάχιστον μπορείτε να βρείτε αρμονία με ένα σύντροφο, αρκεί να ικανοποιεί την ανάγκη σας για έναν ψύχραιμο, ασφαλής τρόπο ζωής, απαλλαγμένο από μια βαριά αίσθηση περιπέτειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τις τρελές πεποιθήσεις και τις επιθυμίες, αρκεί να γνωρίζετε ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτές, ούτε καν ο εαυτός σας. Σήμερα τελικά καταλήγετε σε συμφωνία με το παρόν για αυτό που είναι: ένας καιρός για επαναξιολόγηση και θετικές ιδέες για καλύτερη αγάπη.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι πιθανό ότι οποιεσδήποτε στιγμές επανασύνδεσης θα σας κάνουν να αισθανθείτε ζωντανοί, αλλά το πιο σημαντικό, θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι είστε ικανοί να αγαπάτε. Αυτό συμβαίνει σήμερα και τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, οι εκπλήξεις θα φτάσουν η μία μετά την άλλη, αν αφήσετε το συναισθηματικό σας δυναμικό να ξεδιπλωθεί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Κριός Θα ήταν καλύτερο αυτήν την περίοδο να μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μιας και η...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Κριός Όσο και αν αυτή τη στιγμή αισθάνεστε έτοιμοι για κάποια επανασύνδεση, να ξέρετε πως στην πραγματικότητα πρόκειται για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Κριός Έχεις ανάγκη σίγουρα από μια επανασύνδεση Κριέ; Μήπως είναι απλά μια εμμονή, ενώ γύρω σου υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που σε θέλουν με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Και βέβαια έχει εύνοια η επανασύνδεση σήμερα! Με την γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και τρίγωνο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...