Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-7-2017
<p>Κριός – Οι Ερωτευμένοι

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τη μαγική στιγμή που μια σχέση μπορεί είτε να πάει στο επόμενο επίπεδο είτε να αρχίσει να διαβρώνεται. Αν έχεις σχέση εναπόκειται στους δυο σας να ακολουθήσετε το επόμενο βήμα της σχέσης. Αυτό το βήμα θα μπορούσε να είναι να παντρευτείτε, γιατί όχι… ή να αγοράσετε ένα σπίτι μαζί. Αυτό το επίπεδο αφοσίωσης θα ήταν ιδανικό.

Ταύρος – Το Άρμα

Αυτή είναι μια κάρτα για την κίνηση. Αυτή η κίνηση μπορεί να είναι κυριολεκτική από ένα φυσικό μέρος στο άλλο ή μεταφυσική - μια αλλαγή όπου εσείς ή κάποιος κοντά σας χρειάζεται, μια αλλαγή στην καρδιά ή / και το μυαλό σας.

Δίδυμοι – Ακόλουθος των Σπαθιών

Μπορεί να έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έχετε γνωρίσει κάποιον πολύ ιδιαίτερο και ότι πρέπει να πιέσετε σκληρά για να μπείτε σε αυτή τη σχέση ... ή αντίστροφα, αισθάνεστε σαν να πρέπει πιθανώς να βγείτε από μία πιεστική κατάσταση. Θα πρέπει να μετριάσετε είτε την ώθηση, ειδικά την επιδίωξη μιας νέας σχέσης με πολύ ενθουσιασμό. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο λένε «καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που περιμένουν». Μην φοβάστε να περιμένετε.

Καρκίνος – Τρία των Σπαθιών

Υπάρχει ένα στοιχείο θλίψης που είναι αναμφισβήτητο όταν εμφανίζονται τα 3 από τα Ξίφη. Αυτό που βρίσκεται στην άλλη πλευρά αυτής της θλίψης μπορεί να είναι η μεγαλύτερη κατανόηση και χαρά,, όμως. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δοκιμάσετε πλήρως οποιαδήποτε θλίψη ή πόνο που εμφανίζεται τώρα, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε πέρα από αυτό.

Λέων – Ο Ερημίτης

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αντιμετωπίσετε οποιονδήποτε πόνο που έρχεται τώρα, αλλά μην απομονώνεστε υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε πόσος καιρός είναι αρκετά μεγάλος χρόνος περισυλλογής. Άλλοι δεν μπορούν να το αποφασίσουν για εσάς.

Παρθένος – Ο Θάνατος (Αντεστραμμένο)

Στο πλαίσιο της αγάπης, αυτή η κάρτα είναι η σφαίρα του θανάτου μιας σχέσης, και σχεδόν πάντοτε δείχνει δυσκολία σχέσης και πόνο. Για να επιβιώσει η σχέση, και τα δύο μέρη πρέπει να είναι πρόθυμα να εργαστούν και να μιλήσουν για τη σχέση. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιος που σκεφτήκατε ότι σας νοιαζόταν δεν είναι τόσο αγαπητός όσο υποθέσατε. Μην το πάρετε αυτό πολύ προσωπικά.

Ζυγός – Η Σελήνη

Η Σελήνη δείχνει ότι τα πράγματα μπορεί να σας φαίνονται κάπως συγκεχυμένα τώρα. Ίσως να είναι δύσκολο να καταλάβετε από πού προέρχεστε, πολύ λιγότερο τι σκέφτονται και αισθάνονται οι άλλοι! Πρέπει να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε με την αβεβαιότητα, μην προσπαθήσετε να αναγκάσετε τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα αν δεν είναι ο σωστός χρόνος. Αυτή η κάρτα είναι ο "Ιχθείς" του ταρώ.

Σκορπιός – Η Πρωθιέρεια

Είστε σίγουρα σε πιο έντονη ψυχική και διαισθητική φάση από το συνηθισμένο, γι 'αυτό θα είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας και τις εντυπώσεις σας, ακόμα και αν δεν ξέρετε από πού προέρχονται. Επίσης, όχι ότι πρέπει να δυσπιστείτε, αλλά θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, είναι πιθανό ότι όλα δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι.

Τοξότης – Ακόλουθος των Ράβδων

Μπορεί να έρθουν σύντομα ανεπιθύμητα νέα. Αυτό δεν πρέπει να είναι τίποτα τρομερό όμως. Συχνά η κάρτα αυτή υποδεικνύει την ανάγκη εστίασης και αποφασιστικότητας. Η εστίαση μπορεί να είναι σε θέματα σχέσεων το να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον καλύτερα, πριν έχετε μια άμεση, σοβαρή δέσμευση.

Αιγόκερως – Εννέα των Πεντάκτινων

Αν ψάχνετε για αγάπη / θέλετε να είστε επιτυχείς στις σχέσεις σας, δεν μπορείτε να περιμένετε να «συμβεί απλά». Δράση και πρόθεση από την πλευρά σας είναι απαραίτητη. Να είστε πρόθυμοι να μιλήσετε και να ακούσετε πραγματικά τους αγαπημένους σας και / ή τους πιθανούς συντρόφους σας. Θυμηθείτε ότι η αγάπη δεν σας «ολοκληρώνει» - η δουλειά σας είναι να ολοκληρώσετε τον εαυτό σας.

Υδροχόος – Ιππότης των Ράβδων

Αν ψάχνετε για αγάπη, είναι πιθανό ότι νομίζετε ότι μπορεί να έχετε βρει "το νούμερο ένα" και μια μόνιμη δέσμευση μπορεί ακόμη και να συμβεί. Να είστε τόσο σίγουροι όσο είναι δυνατόν να είστε, όχι παραπάνω. Μην το δένετε κόμπο ότι θα σας βγει σε καλό η σχέση αυτή. Θα μπορούσατε να βιάζετε τα πράγματα.

Ιχθείς –Ντάμα των Πεντάκτινων

Αν είστε μόνοι και αναζητάτε αγάπη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σπαταλήσετε το χρόνο και τον κόπο για να δημιουργήσετε για εσάς μια «βάση στο σπίτι» τόσο στον εγκόσμιο περιβάλλον όσο και στο συμβολικό, στους φίλους και την οικογένεια που σας  περιβάλλουν, που σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα, ευτυχισμένα και με ασφάλεια. Αυτή η γείωση μπορεί να προσελκύσει την αγάπη στη ζωή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-12-2017

Κριός- Το Άρμα Πρέπει να αποφασίσετε για το ποια είναι η κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να έχει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-5-2017

Κριός – Ο Τρελός Δεδομένου ότι ο Τρελός αντιπροσωπεύει απρόσεκτη συμπεριφορά αυτή η κάρτα ταρώ αγάπης μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Είναι πανέμορφη σήμερα η ημέρα. Ανεξάρτητα από το αν θέλει κάποιος να γιορτάσει έναν Άγιο που τον κατηγορούν για ξενόφερτο ή για πλασιέ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...